Pogledajte ovo!!!

Na zapadu ništa novo. Zadnjih nekoliko decenija se promoviše ideja da smo svi bogovi. Pojavom r'n'r muzike, hipi pokreta i njihovom globalnom popularnošću preko njih se uvukao new age bućkuriš religija istoka, LGBTQ+ i ostalih ideja u pokušaju da ubiju u ljudima Boga, pretvarajući od svakog pojedinca malog boga. Zahvaljujući modernim tehnologijama su puno toga uspjeli, mislim na to da u ljudima unište vjeru, a i da stvore biblijski prorečeno vrijeme egoizma, samoljublja, sebičnosti i pohlepe kakvo nikad nije bilo.

Zatim moderna nauka je od sebe stvorila čistu novu religiju s neoborivim dogmama u koje se ne smije sumnjati. Moderni naučnici su postali bogovi čije se riječi ne smiju osporavati. Svaki drugi iskreni naučnik koji se ne slaže s njihovim crkvenim naukom je heretik proganjan od nove inkvizicije u vidu mas medija.
To što govore u videu se već prije dogodilo (osim što naravno ne mogu ubiti pravog i jedinog Boga i Njegovog Sina Isusa) , bez obzira što razni faktčekerski inkvizitori osporavaju.
 
Nazad
Vrh