• Ja sam opominjač.
    Ja te opominjem istinom.

Tvoje je:
    ili
    prihvatiti istinu i spasiti se
    ili
    ne – i ostati u mraku neistinite dogme.

Ali – ja sam svoj posao obavio.
    A ti ćeš se se iznenaditi na drugi uskrs!
    Ali – tada se neš moč više popraviti!

Reči ćeš – Pa nisam znao!
    Ali – ja sam te opomenuo i znao si za opomenu!

• Pozdrav svima na forumu
    Ovo je prvi put da sudjeljujem na nekom forumu.

Dobrodosla i od mene i odmah ti moram primetiti da ti je nick zaista reprezentativan - ides direktno "u centar"!!!
    ...pa evo i mene u tom stilu - jel nam mozes ukratkom pojasniti u cemu se sastoji tvoja vera i zasto uopste smatras da je to zaista Bibliska vera ili jos preciznije , zasto je to zaista Biblisko hriscanstvo ?

• Hvala na pozdravima.
    Ja vjerujemo da u kršćanstvu moramo imati izvor autoriteta, nešto po čemu se mjeri sve drugo i mi vjerujemo da nam je Isus dao taj izvor- svoju Riječ. U pisanom Riječi- 2 Tim3:15-16 posjeća Timoteja da poznaje Pisma od malena koja te čine mudrim za spasenje po vjeri.
    Isto tako vjerujem da Bibliju treba pravilno razdvajati jer nije sve u Bibliji pisano za nas danas iako je cijela Biblija dana da iz nje učimo.
    Zašto se nazivam biblijska kršćanka zato jer je Biblija jedini apsolutni i vrhovni autoritet - sola scriptura .
    I svako učenje ili vjerovanje provjeravam dal je u potpunom suglasju sa Biblijom.
    Vjerujem u sigurnost spasenja.
    Otac, Sin, Duh Sveti– tri su potpuno zasebne osobe, svaka sa specifičnom ulogom u spasenju čovječanstva, koje djeluju u savršenom jedinstvu i skladu, tvoreći Jednog Boga-Vječnog- Ja jesam.
    Eto to je ukratko .

• Na ovo ti mogu samo reci AMIN I neka te Bog vodi na tom putu jer je to zaista pravi put po kojemu trebamo svi mi koracati uz Bozju pomoc.

• Newly created posts will remain inaccessible for others until approved by a moderator.

• :)
    • :(
    • ;)
    • :P
    • ^^
    • :D
    • ;(
    • X(
    • :*
    • :|
    • 8o
    • =O
    • <X
    • ||
    • :/
    • :S
    • X/
    • 8)
    • ?(
    • :huh:
    • :rolleyes:
    • :love:
    • 8|
    • :cursing:
    • :thumbdown:
    • :thumbup:
    • :sleeping:
    • :whistling:
    • :evil:
    • :saint:
    • <3
    • :!:
    • :?:
    The maximum number of attachments: 10
    Maximum file size: 2 MB
    Allowed extensions: bmp, gif, jpeg, jpg, pdf, png, txt, webp, zip
      You can sort the options with drag and drop to change their order. You can create up to 20 options.
      The results are invisible unless the poll ended or the user voted.

Participate now!

Nemaš korisnički račun. Registriraj se da bi bio član forumske zajednice.