Ovdje se članovi mogu predstaviti i reći nešto o sebi ako žele.
Predstavite se
-
-
Ja sam opominjač.
Ja te opominjem istinom.Tvoje je:
ili
prihvatiti istinu i spasiti se
ili
ne – i ostati u mraku neistinite dogme.Ali – ja sam svoj posao obavio.
A ti ćeš se se iznenaditi na drugi uskrs!
Ali – tada se neš moč više popraviti!Reči ćeš – Pa nisam znao!
Ali – ja sam te opomenuo i znao si za opomenu! -
Ja sam sektaš amater.
-
Sionski, veteran dosadašnjih hrišćanskih foruma..
Sva slava pripada našem Gospodu Isusu Hristu u vek i vekove. Amin
-
Pozdrav Sionski, dobro nam došao.
-
Sionski, veteran dosadašnjih hrišćanskih foruma..Sva slava pripada našem Gospodu Isusu Hristu u vek i vekove. Amin
Svako dobro novom članu sionskom, nadam se da ćemo raspravljati u miru i ljubavi. -
Pozdrav svima,
neki me znaju sa drugog foruma pod nickom Khulus... Nikakav problem ako me i pogrešno oslovite. -
Dobro nam došao.
-
קרא [size=36]Shahen lux[/SIZE]
-
Pozdrav svima na forumu
Ovo je prvi put da sudjeljujem na nekom forumu. -
Pozdrav svima na forumu
Ovo je prvi put da sudjeljujem na nekom forumu.
Pozdrav biblijska kršćanka, nadamo se da ćeš se ugodno osjećati na forumu, i da ćeš s nama podijeliti tvoja iskustva s Bogom בְרִית -
Pozdrav svima na forumu
Ovo je prvi put da sudjeljujem na nekom forumu.
Dobrodosla i od mene i odmah ti moram primetiti da ti je nick zaista reprezentativan - ides direktno "u centar"!!!
...pa evo i mene u tom stilu - jel nam mozes ukratkom pojasniti u cemu se sastoji tvoja vera i zasto uopste smatras da je to zaista Bibliska vera ili jos preciznije , zasto je to zaista Biblisko hriscanstvo ? -
Hvala na pozdravima.
Ja vjerujemo da u kršćanstvu moramo imati izvor autoriteta, nešto po čemu se mjeri sve drugo i mi vjerujemo da nam je Isus dao taj izvor- svoju Riječ. U pisanom Riječi- 2 Tim3:15-16 posjeća Timoteja da poznaje Pisma od malena koja te čine mudrim za spasenje po vjeri.
Isto tako vjerujem da Bibliju treba pravilno razdvajati jer nije sve u Bibliji pisano za nas danas iako je cijela Biblija dana da iz nje učimo.
Zašto se nazivam biblijska kršćanka zato jer je Biblija jedini apsolutni i vrhovni autoritet - sola scriptura .
I svako učenje ili vjerovanje provjeravam dal je u potpunom suglasju sa Biblijom.
Vjerujem u sigurnost spasenja.
Otac, Sin, Duh Sveti– tri su potpuno zasebne osobe, svaka sa specifičnom ulogom u spasenju čovječanstva, koje djeluju u savršenom jedinstvu i skladu, tvoreći Jednog Boga-Vječnog- Ja jesam.
Eto to je ukratko . -
Hvala na pozdravima.
Ja vjerujemo da u kršćanstvu moramo imati izvor autoriteta, nešto po čemu se mjeri sve drugo i mi vjerujemo da nam je Isus dao taj izvor- svoju Riječ. U pisanom Riječi- 2 Tim3:15-16 posjeća Timoteja da poznaje Pisma od malena koja te čine mudrim za spasenje po vjeri.
Isto tako vjerujem da Bibliju treba pravilno razdvajati jer nije sve u Bibliji pisano za nas danas iako je cijela Biblija dana da iz nje učimo.
Zašto se nazivam biblijska kršćanka zato jer je Biblija jedini apsolutni i vrhovni autoritet - sola scriptura .
I svako učenje ili vjerovanje provjeravam dal je u potpunom suglasju sa Biblijom.
Vjerujem u sigurnost spasenja.
Otac, Sin, Duh Sveti– tri su potpuno zasebne osobe, svaka sa specifičnom ulogom u spasenju čovječanstva, koje djeluju u savršenom jedinstvu i skladu, tvoreći Jednog Boga-Vječnog- Ja jesam.
Eto to je ukratko .
Na ovo ti mogu samo reci AMIN I neka te Bog vodi na tom putu jer je to zaista pravi put po kojemu trebamo svi mi koracati uz Bozju pomoc. -
Bratski Pozdrav svima , Neka Je Hvaljen YaHUaH Bog naš Tvorac Ko Povezuje Okuplja i Sabire Vodi Narod Svoj u YaHUŠUA-i Amen
-
Pozdrav svima,
ja sam samo običan lik.Na ovom forumu želim dati svoj doprinos kroz prijateljsku diskusiju na zadane teme…
-
Pozdrav svima,
ja sam samo običan lik.Na ovom forumu želim dati svoj doprinos kroz prijateljsku diskusiju na zadane teme…
Dobrodosao kolega,cini se da smo na istim "radnim pozicijama"na ovom forumu... -
Pozdrav svima,
dobro dosel[size=36]bloger_Toni lux[/SIZE] -
Pozdrav
Ime mi je Nenad i došao sam ovde na preporuku prijatelja. Zovem se tražilac znanja jer smatram da mi treba dosta znanja iz moje religije + želim po nešto naučiti iz drugih. Nadam se da ćemo se lepo družiti i da ću svašta naučiti.
-
קרא [size=36]Tražilac[/SIZE] [size=36]znanja[/SIZE]lux ύθ יואל
-
-
Newly created posts will remain inaccessible for others until approved by a moderator.
Participate now!
Nemaš korisnički račun. Registriraj se da bi bio član forumske zajednice.