Zašto sam siguran da je Isus obješen na stup a ne na križ ?

• Veoma cijenim zalaganje piramida4 , za istinu i ovaj tekst je njegov , kopiran i zalijepljen , identična metoda .

Ali nakon njegovog citata o križu ili stupu , ja vam navodim biblijske tekstove koji ukazuju na stup .

Prvo pogledajte kako u grčkom jeziku riječ Stavros može značiti i stup i križ :

>> KRIŽ – STUP <<

======

MATEJ 10,38

Tko ne uzme svoga KRIŽA i ne pođe za mnom, nije mene dostojan.

# vidite ovdje može pisati i stup i rečenica ne gubi smisao #

Mat 10:38 AndG2532 heG3739 that takethG2983 notG3756 hisG848

CROSS,G4716

andG2532 followethG190 afterG3694 me,G3450 isG2076 notG3756 worthyG514 of me.G3450

---------------

CROSS,G4716

G4716

σταυρός

stauros

stow-ros'
    ---------------

From the base of G2476; a stake or post(as set upright), that is, (specifically) a pole or cross (as an instrument of capital punishment); figuratively exposure todeath, that is, self denial; by implication the atonement of Christ: - cross.

---------------

Od bazu G2476, ulog ili post (kao što je navedeno uspravno), to jest (konkretno)

STUP

ili

KRIŽ

(kao instrument smrtne kazne);

# instrument smrtne kazne nalazimo u svim talijanskim gradovima na trgovima a to su stupovi srama , ogromni zidani okrugli stupovi sa lancima pri vrhu i pošto je stup bio promjera 1,5 metara na jedan stup bi se uvjek objesila po tri razbojnika za primjer drugima , te bi se ostavili da na stupu umru , a prije skidanja sa stupa bi svaki mrtav bio proboden kopljem da se bude siguran da je mrtav - kao i kod Isusa Krista , posjetite grad Zadar ili Split i pogledajte , ili grad Milano, ili Bologna , svi ti gradovi imaju stup srama a ne križ srama . To je bio rimski običaj smaknuća kriminalaca ! #

figurativno izloženost smrti,

to jest, samoodricanje, implicitno okajanja Krista: - križ.

------------

Gornje ti jasno kaže da je moguće upotrijebiti I KRIŽ I STUP.

OD kojeg materijala se radio tada KRIŽ?

OD drveta!

# kad smo kod drveta , recite mi , zar vi doista mislite da je Petar bio toliki laik da nije znao razliku između drveta i križa ?
    gle njegov citat iz Djela apostolskih 5:30

30 Bog otaca naših uskrisi Isusa koga vi umoriste objesivši ga na drvo.

#Kada se knjiga krivotvori mora se paziti da se knjiga ne odbaci kao krivotvorena , zato većina Biblija nije taj tekst prevela sa Križ , ali neke jesu #

Ako te stave na KRIŽ od drveta - staviti te na DRVO.

Da li je važno ŠTO je bilo?

#Križ se ne slaže sa Isusovim citatom u kome citira Mojsijevu zmiju od bakra #

Ivan 3:14

14 I kao što je Mojsije podigao zmiju u pustinji, tako mora biti podignut Sin Čovječji,

# ali su počeli praviti filmove u kojima Mojsije pravi mali križ na vrhu štapa te na nju veže zmiju od bakra ali šta kaže pismo ?

- brojevi 21:8-9
    Mojsije se pomolio za narod, 8 a BOG mu je rekao: »Napravi zmiju otrovnicu i stavi je na motku. Koga god ugrize zmija, neka pogleda u zmiju na motki i ostat će živ.« 9 Tako je Mojsije napravio brončanu zmiju✝︎ i stavio je na motku. Koga god bi ugrizla zmija, pogledao bi u brončanu zmiju i ostao živ.

# Isusov citat ukazuje da će on biti podignut kao zmija , a zmiju nisu podigli na križ#

Dal je bila giljotina, vješanje, električna stolica,...?

NIJE!

Važno je TO - da je SIN od Boga Jedinoga Oca YHVH -

G Yehoshua - BIO USMRĆEN!

# sa ovom zadnjom rečenicom se slažem djelomično , ali je bitno da ne uzdižemo križ kao sredstvo na kojemu je Jehošua bio ubijen , jer križ nije tek u kršćanstvu nastao , već je to mnogo mnogo stariji simbol #

• Križ je ili nešto slično križu. Zato što mu je natpis bio iznad glave, a ne iznad ruku.

A iznad njegove glave stavili su mu napisanu optužnicu: OVO JE ISUS, KRALJ ŽIDOVA. Matej 27:37

Lijep pozdrav i svako dobro!

• Uistinu, uistinu, kažem ti, dok si bio mlad, sâm si se pripasivao i hodio kamo si htio. Ali kad ostariš, ruke ćeš svoje raširiti pa će te drugi pripasivati i voditi kamo ne želiš.” A to je rekao naznačujući kakvom će smrću proslaviti Boga. I kad je to izgovorio, rekao mu je: “Slijedi me!” Ivan 21,18-19

Kada Petar dostigne starost, rekao je Isus, ispružit će ruke i biti odveden kamo nije želio. Izraz "ispruži svoje ruke" bio je uobičajen način aludiranja na raspeće u drevnom svijetu, tako da ovdje vidimo predviđanje da će i Petar na kraju biti mučenički ubijen putem raspeća.

• Svi mi stvaramo sebi svoju istinu , jedino je razlika u ljudima što neki ljudi ne žele da su pod uticajem drugih kada donose odluku .

Iz tog razloga ću vam objasniti jedan tekst iz izreka : Izr 22:6

6 Odgajaj dijete putu kojim mu je ići; pa i kad ostari, neće odstupiti od njega.( VB)

Tako ste vi manje više od malena podučavani tome što sada zastupate .

Međutim oni ljudi koje nisu podučavali crkvenim učenjima dok su bili djeca , oni sami istražuju i sami nalaze sebi put .

Tako sam ja istraživao , i u srpskom jeziku riječ drvo često označava stablo , ili stupac , a slično je i u svim jezicima na svijetu .

Za razliku od jedne Biblije na engleskom , sve Biblije u djelima 5:30 kažu da je Isus obješen na drvo , ne kaže razapet .

Neke riječi se ne mogu krivotvoriti, jer Petar je bio običan neškolovan čovjek, zvali su ih i nepismenima , jer nisu pohađali visoke škole . Petar koji je govorio direktno bez okolišanja on bi rekao razapeli ste ga , jer straha nije imao .

Ali to nije jedina stvar . Svi europski gradovi Mediterana , imaju svoje stupove srama iz rimskog doba , oni su promjera 2,5 - 3,0 metra i na svaki taj stup se vešao razbojnik pljačkaš i lopov , za primjer drugim građanima .
    Stup je bio okrugao i ljudi bi bili obješeni za ruke tako da bi se konopcem podigli da vise tu dok ne umru .
    Takav stup srama ima i u Zadru i u Splitu .
    To je bio način pogubljenja rimljanima , a ne križ , je u novo osvojene gradove bi podigli bandere na koje bi objesili tri razbojnika .

U pismu stoji kako će sin čovječiji biti podignut kao zmija u pustinji , a Biblija kaže da je Mojsije podigao zmiju na štap .

Ako je vama svejedno što sami sebe nećete spasiti , nemojte biti drugom na putu , da druge sprječavate jer će vam Bog skratiti vaše Dane .

• Ako je vama svejedno što sami sebe nećete spasiti , nemojte biti drugom na putu , da druge sprječavate jer će vam Bog skratiti vaše Dane .

Mislim da je manje bitno za naš spas, znanje da li je to bio stup ili krst. To što je bitno je razmera Isusove pomirbene žrtve i otkupljenja.

Isus je izvršio pomirenje za naše grehe svojim stradanjem u Getsemanskom vrtu i tokom raspeća. Posle Isusove smrti, On je vaskrsao.

Zbog Isusove pomirbene žrtve, može nam biti oprošteno i možemo biti očišćeni od naših greha kada se pokajemo. To nam donosi mir i omogućava nam da se vratimo u Božje prisustvo i primimo puninu radosti.

Zbog Isusovog vaskrsenja, svi ćemo vaskrsnuti nakon što umremo. To znači da će duh i telo svake osobe biti ponovo ujedinjeni i živeti zauvek.

• Nije to bas tako , evo vam stiha koji to kaže : Mt 7:21-23

21 »Neće svaki koji mi govori: ‘Gospodine, Gospodine!’ ući u kraljevstvo nebesko, nego onaj koji vrši volju Oca mojega koji je na nebesima.

22 Mnogi će mi reći u onaj dan: ‘Gospodine, Gospodine, nismo li u tvoje ime prorokovali i u tvoje ime zloduhe izgonili i u tvoje ime mnoga silna djela činili?’

23 I tada ću im priznati: ‘Nikada vas nisam upoznao! Odstupite od mene, vi koji bezakonje činite!’«

—— pitanje je ——- kome se obraća ovdje Isus ?

Nisu li to oni koji u njegovo ime čine čuda ?

To vam je poput ključa koji ne otvara bravu jer je iskrivljen .

Iskrivljeno učenje čini da ljudi idu krivim putem .

Recimo Isusa zovu Gospod i boga zovu Gospod , i onda kroz tekstove dokazuju da je Isus u starom zavjetu bio Gospod , a to bi značilo da je došao u svoje ime . Jel tako ?

A vidite šta Isus govori : Iv 5:43

43 Ja sam došao u ime Oca svojega, a ne primate me. Dođe li tko drugi u svoje ime, njega ćete primiti. (VB)

I sad koliko vas ima da mislite da je Isus Bog ?

Iako on kaže da dolazi u ime oca vi ga crtate kao da je došao u svoje ime .

Savijen ključ ne otvara vrata .

• 21 »Neće svaki koji mi govori: ‘Gospodine, Gospodine!

Tu se opisuju oni koji su činili čuda u njegovo ime ali nisu držali njegove zapovesti. Jasno kaže: "Odstupite od mene, vi koji bezakonje činite!’«

Da bi jedan ključ otvorio vrata mora da odgovara bravi, isto tako učenje Jevanđelja Isusa Hrista mora da odgovara zaista njegovom učenju i njegovih objava. Isto tako, ako jedna recka fali na ključu, vrata se ne otvaraju. Znači celo učenje mora da ima zaista i sve recke u pravom formatu da bi se otvorila vrata.

Kao naprimer, pravilno i celokupno učenje, punina jevanđelja, pravo znanje o prirodi Boga, prava vlast svetenstva, pravi ključevi sveštenstva, i pravi ključevi carstva.

Crkva Hristova ili zajednica crkve Isusa Hrista su bili oni koji su pripadali jedini carstvu Božjeg, jer su nosili ključeve carstva. Ma koliko se mi trudili van takve crkve nemožemo samovoljno da uzmemo takvu čast nego moramo biti pozvani kao Aron.

Isus je ustanovio jednu takvu crkvu sa Apostolima i prorocima, svako odstupanje od takve crkve je samo jedno kopiranje Nje, ali nikada nemože postati original, ma koliko se njeni pripadnici trudili da budu dobri ljudi.

Radi toga treba da postoji samo jedna Crkva Isusa Hrista koja je kao originalna.

Naprimer, ako se učine izmene u sastavu Bahovoj kompoziciji, oni iskrivljuju original. Takođe, kompozicija pod imenom Bah koja sadrži samo neke elemente stranih dela je lažna.

Sve postojeće hrišćanske crkve, i po svojoj strukturi i sadržaju, očigledno su varijante i kopije originala, mnoge su odstupanja i to vema ozbiljne vrste.

• Koja je razlika između krsta/križa i stupa? Koja je uopšte poenta i smisao te priče, i posebno rasprave? Oba su samo sredstva, tj alati mučenja i ubijanja, razlika je samo u tehničkim detaljima, raširene ruke mučenika ili skupljene isl

• Tu se opisuju oni koji su činili čuda u njegovo ime ali nisu držali njegove zapovesti. Jasno kaže: "Odstupite od mene, vi koji bezakonje činite!’«

Da bi jedan ključ otvorio vrata mora da odgovara bravi, …

Tako na početku se čini da je vaše objašnjenje u redu , ali se ne dotičete koje si to Kristove zapovjesti ?

Jer se tu razilazimo a ne na prethodnim rečenicama o poslušnosti Kristu .

Neki u ovoj grupi smatraju kako su Kristove zapovjesti sa kamenih ploča jer je on izveo židove iz Egipta , ja međutim mislim da su tih deset zapovjedi dane zidovima da bi se pokazao njihov grijeh .

Govore o poslušnosti Kristu a uzimaju stari zavjet za osnovu a zapovjestima iz starog zavjeta Krist nije bio poslušan .

A to da krivi ključ ne otvara vrata to znamo .

• Neki u ovoj grupi smatraju kako su Kristove zapovjesti sa kamenih ploča jer je on izveo židove iz Egipta , ja međutim mislim da su tih deset zapovjedi dane zidovima da bi se pokazao njihov grijeh .

Govore o poslušnosti Kristu a uzimaju stari zavjet za osnovu a zapovjestima iz starog zavjeta Krist nije bio poslušan .

Deset Zapovijedi bivajući Zakon, i Pavle jasno i nedvosmisleno ukazuje na isto, da je Zakon dan da p(r)okaže bezakonje. Sasvim je izvjesno, pak, da nije jedino njih imao u vidu, već cijeli Zakon pod kojim su Judejci legalno živjeli.

Ali, s obzirom što si napomenuo u drugoj rečenici - kojoj to od onih deset s ploča koje je Mojsije razbio, ti smatraš da Isus nije bio poslušan?

S druge strane, nije li Božji Zakon utkan u "meke ploče" srdaca? Što čovjek drugome čini, sebi čini, rekli bi neki, oni senzibilnijih tih "ploča".

• Deset Zapovijedi bivajući Zakon, i Pavle jasno i nedvosmisleno ukazuje na isto, da je Zakon dan da p(r)okaže bezakonje...

Možda ne razumijete što znači to “ da se pokaže bezakonje “

To vam je kao kad se djeca igraju skrivača , ne vidiš ga dok se ne pokaže .
    Ako je zakon tome služio onda to znači da je samo kroz zakon vidljiva ljudska nesavršenost .
    Odnosno vidljiv je grijeh !

i sad dolazi zaplet :

Da bi se grijeh otklonio potrebna je žrtva , zato su u starom Izraelu bile obavezne žrtve za grijeh , sve do dolaska Isusa Krista .
    Kada je on svoj život žrtvovao , on je platio otkupninu za sve koji su njemu poslušni .

Ako je žrtvom uklonjen grijeh onda nema više ni zakona osim ako ga vi ponovo uspostavljati , a ako ga vi ponavljate onda ne važi Kristova žrtva , odnosno vi je ne priznajete .

Ako je on platio otkupninu svojom žrtvom , nemate vise potrebe za zakonom da se pokaže grijeh jer je grijeh uklonjen .

to vam je kao matematička jednadžba , ne možete ignorirati Kristovu žrtvu i nastaviti živjeti po zakonu iz starog zavjeta , jer time postajete bezakonici koji odbacuju Krista koga je Bog žrtvovao kao svog sina i time pokazao koliko nas voli .

Ne možete biti ocu neposlušni i držati zakon kao da ste u trećem stoljeću prije Krista !

Ako je Bog postavio Krista kao svog sina za kralja da vlada , onda to znači da se njegove zapovjedi moraju poštivati koje su u novom zavjetu zapisane , u evanđeljima .

a ja ću vam rado pokazati koje su to zapovjedi .

• Svašta ti tu, prijatelju, napisa, samo ne ono što sam te upitala. :S

Molim te lijepo, s obzirom da si rad pokazivati, bilo bi mi zaista drago da mi odgovoriš na pitanje koje te jesam upitala. Ponovit ću ga još jednom, pa ako si voljan odgovoriti:

... kojoj to od onih deset s ploča koje je Mojsije razbio, ti smatraš da Isus nije bio poslušan?

Ako si, pak, zaista jako jako rad, rado ću pročitati i tvoj odgovor na moje drugo pitanje u tom istom postu koje si također previdio. No, nije to za zamjeriti, u jednom dijalogu forumskog pisanog tipa... i to s posve mu nepoznatim ljudima. Tako, drugo pitanje, je bilo:

(...) S druge strane, nije li Božji Zakon utkan u "meke ploče" srdaca?

Isusova "žrtva" nije bilo oduzimanje života, njegova smrt, već njegovo darovanje - uskrsnuće. Kako i Pavle reče: JER AKO KRIST NIJE USKRSNUO, DŽABA VJERUJEMO. ALI, KRIST JESTE USKRSNUO! A ta vjera, koja je Kristova vjera i ne naša vlastita, ona je Kristova, je Božji dar s nebesa - u suštini je duha sinstva u kojemu mi Boga Svevišnjega Ocem pozivamo i on nam odgovara, ona u nama čini da proklija sjeme naše suglasnosti i podudarnosti Kristu gdje se mi s njim identificiramo upravo u njegovoj smrti - kako bismo baštinili i uskrsnuće: Raspet sam s Kristom, a gle živim. Ali ne ja - to Krist živi u meni! Tako i time, načinu (putu) života i življenja ovdje u nalikovnosti ljubavi koju je i sam zaživljavao i koje je bio oličenje, SIN čak! prvorođenac - jer Bog je Ljubav. Da živimo time sukladno duhu od kojega smo rođeni: budite sveti kao što je svet Otac naš na nebesima, kako je i sam Isus i živio dok je boravio ovdje tjelesno. Sve tamo do u puninu Kristovu.

Vidiš, svi mi znamo pisati elaborate, ne potežući neutemeljene prosudbe nečijeg "isfantaziranog mogućeg nerazumijevanja". Ali odgovoriti na konkretno pitanje... pitanje kojim se daje šansa da se pojasni i time potvrdi nečija vlastita izjava (Pismom, Objavom, tek znakom pažnje) ... eh... da je te ljubavi.

Kad bih sve jezike ljudske govorio i anđeoske, a ljubavi ne bih imao, bio bih mjed što ječi ili cimbal što zveči.
    Kad bih imao dar prorokovanja i znao sva otajstva i sve spoznanje; i kad bih imao svu vjeru da bih i gore premještao, a ljubavi ne bih imao - ništa sam!
    I kad bih razdao sav svoj imutak i kad bih predao tijelo svoje da se sažeže, a ljubavi ne bih imao - ništa mi ne bi koristilo.
    Ljubav je velikodušna, dobrostiva je ljubav, ne zavidi, ljubav se ne hvasta, ne nadima se;
    nije nepristojna, ne traži svoje, nije razdražljiva, ne pamti zlo;
    ne raduje se nepravdi, a raduje se istini;
    sve pokriva, sve vjeruje, svemu se nada, sve podnosi.
    Ljubav nikad ne prestaje.

Vidiš, prijatelju, Oprost je DAR LJUBAVI. Zato se i zove: BLAGODAT! Jer... kako je netko prekrasno rekao, kršćanstvo je utemeljeno na oprostu grijeha i praznome grobu. Jedino ljubav ispunjava zakon - ništa drugo, nikakve "zakonom utvrđene žrtve". Kad je ljubav u Kristu ispunila zakon: OVO JE MOJ LJUBLJENI SIN, DANAS SAM TE RODIO! POSLUŠAJTE GA. Vjera, nada, ljubav, a najveća među njima je ljubav. Ljubav se ne trži niti se kupuje. Ako se plaća i otkupljuje - nije dar. Što dar traži zauzvrat? Što osim... prebivanja u miru i radovanje u Duhu Svetoga. Uzvraćena ljubav.

Kristov mir s tobom i u tebi!

• Isusova "žrtva" nije bilo oduzimanje života, njegova smrt, već njegovo darovanje - uskrsnuće. Kako i Pavle reče: JER AKO KRIST NIJE USKRSNUO, DŽABA VJERUJEMO. ALI, KRIST JESTE USKRSNUO! A ta vjera, koja je Kristova vjera i ne naša vlastita, ona je Kristova, je Božji dar s nebesa -

Obično odgovaram na citat koji izdvojim iz vašeg odgovora .

Jer se ne slažem s vama da Isusova žrtva nije bilo oduzimanje života samo zato što je on rekao da daruje svoj život .

Sad ćemo malo ispraviti vaše riječi citatima iz biblije :

Ivan 10:17-18
    17 Zbog toga me ljubi Otac — jer ja polažem život svoj da ga ponovno uzmem.

18 Nitko ga od mene ne uzima, nego ga ja sȃm od sebe polažem. Vlast imam položiti ga i vlast imam opet ga uzeti. Tu zapovijed primih od Oca svojega.«

Položiti život znači umrijeti , a to što vi ne poznajete pismo te ne znate da je Isus bio anđeo koji je posvojen za sina i da je dobio od oca ljudsko tijelo , to vam je drugi par cipela , u njima još niste hodali :

Ps 2:7
    7 Objavljujem odredbu: Gospod mi reče: ‘Ti si Sin moj, ja te danas rodih.

Objašnjenje : odredba je zakon ili proglas , a ja te danas rodih se ne kaže maloj bebi već odrasloj osobi kada joj se ukaže čast da nosi tvoje prezime .
    Od tada je Kristos postao Bogom kao i onaj koji ga je posvojio .

Zatim kao anđeo je dobio ljudsko tijelo , taj psalam su Židovi prepravili da ne bude istina što Pavle piše u Hebrejima .
    Heb 10:5

5 Zato, ulazeći u svijet, veli: Žrtvu i prinos ti ne htjede, nego mi tijelo pripravi;

Kada je kao anđeo dobio tijelo mogao je da pusti da to tijelo umre , međutim ljudi ubiti anđela ne mogu , stoga je on kako piše u prvom citatu , uzeo Nazad tijelo .
    To ljudi ne mogu napraviti , ali dok je bio čovjek nije nikakva čuda činio već je sve otac činio koji ga je u stopu pratio .
    To je bilo očevo svjedočanstvo da je on mesija .

Mene sad zanima kako vjera koju netko ima može biti tuđa , sad da netko kaže da on što vjeruje ne vjeruje on nego Krist ?

Pa Krist nije tako neupućen da vjeruje u svakakve nebuloze !

Vi imate običaj da citirate pavla da Krist živi u vama , a nemate običaj da citirate istog tog čovjeka kad kaže da ga zapovjest zarobi te tijelo koje je griješno umire zbog grijeha koje živi u tijelu , jer je zapovjed duhovna a tijelo je tjelesno ne može se uskladiti s duhovnom zapovjedi .

Ne razumijem kao ste uspjeli na kraju da se vratite na ljubav koja ispunjava zakon ?

Jer ako držite deset božijih zapovjesti niste onda u ljubavi , a ako ste u ljubavi onda imate dvije božije zapovjedi koje su također zapisane u zakonu .

A to je :ljubi boga svoga svim srcem svojim, svom snagom svojom i svim razumom svojim i ljubi bližnjeg svoga kao samoga sebe , to su dvije zapovjesti ako se na njih pazi , nikada nećete zgriješiti , te u tom slučaju tijelo prestaje biti grešno .

Zato se pri svakoj odluci pitajte :

da li bi Bog volio da to učinim ?

A zatim : da li bih ja volio da netko to učini meni ?

Zato je dobro imati školovanu savjest i poznavati božije ophođenje s ljudima , jer vam to daje mogućnost da mu možete ugoditi .

Sad mnogi će reći da bez zapovjesti ne ubij svi će početi ubijati svoje bližnje jer nema zakona , jednostavno ne slušaju šta im se govori i ne čitaju napisano .

Samo da vas ispravim - nije vjera Kristova već skupština , on od nas zahtjeva da imamo svoju vjeru :

Iv 20:27
    27 Zatim reče Tomi: »Prinesi prst svoj ovamo i pogledaj ruke moje, i prinesi ruku svoju i stavi u bok moj! I ne budi nevjeran, nego vjeran!«

Ali je toma ostao poznat kao nevjerni toma , to mi ljudi dajemo nadimke ljudima .

Ličimo na našeg tvorca , i on je Abrahamu naredio da sinu svome da ime is’hak odnosno izak , što na hebrejskom znači “ nasmija se” jer je rekao u srcu svom , sad kad sam ostario hoću li dobiti djete sa ženom od 90 godina ?

Kad ne bismo imali sumnje bili bismo zdravi .

Poslano sa http://www.hbn.hr

• Jedino ljubav ispunjava zakon - ništa drugo, nikakve "zakonom utvrđene žrtve". Kad je ljubav u Kristu ispunila zakon: OVO JE MOJ LJUBLJENI SIN, DANAS SAM TE RODIO! POSLUŠAJTE GA.

Kristov mir s tobom i u tebi!

Ja isto tako mogu reći da ste vi svašta napisali , vi meni postavljate pitanje koje ja ne razumijem kako mislite da bih vam na to trebao dati odgovor , a s druge strane u vašim objašnjenjima vidim ozbiljne propuste .
    Na primjer gornji citat kao da je pomiješan iz dva ili tri djela Biblije .
    Jer kada je Bog iz oblaka progovorio nije rekao ja te danas rodih !

Mk 9:7

7 I pojavi se oblak i zasjeni ih. I dođe glas iz oblaka govoreći: »Ovo je Sin moj ljubljeni! Njega slušajte!«

ni u jednom evanđelju ne piše ja te danas rodih .

U psalmu 2:7 piše ja te danas rodih , kada je određeno da on bude božiji sin , što znači da je posvojen sin .
    Međutim učenja svih nazovi kršćana se s time ne slažu jer oni citiraju Ivan 1:3 te tvrde kako je on sve stvorio , kako je on Bog tvorac iz starog zavjeta , veliki košmar imaju , kod vas ne znam kako je , čini se da imate veći dio istine , jer kažete da ljubav ispunjava zakon , samo ne znam da li ste svjesni da i vi možete ispuniti zakon ?

• Newly created posts will remain inaccessible for others until approved by a moderator.
    • :)
    • :(
    • ;)
    • :P
    • ^^
    • :D
    • ;(
    • X(
    • :*
    • :|
    • 8o
    • =O
    • <X
    • ||
    • :/
    • :S
    • X/
    • 8)
    • ?(
    • :huh:
    • :rolleyes:
    • :love:
    • 8|
    • :cursing:
    • :thumbdown:
    • :thumbup:
    • :sleeping:
    • :whistling:
    • :evil:
    • :saint:
    • <3
    • :!:
    • :?:
    The maximum number of attachments: 10
    Maximum file size: 2 MB
    Allowed extensions: bmp, gif, jpeg, jpg, pdf, png, txt, webp, zip
      You can sort the options with drag and drop to change their order. You can create up to 20 options.
      The results are invisible unless the poll ended or the user voted.

Participate now!

Nemaš korisnički račun. Registriraj se da bi bio član forumske zajednice.