Posts by καιnos

  (E = m x c^2).

  Taj koji je sastavio tu formulu da ga ne spominjem je ubačen od elite da diskriminiše našeg Teslu koji je tvrdio da možemo energiju dobiti iz etera. Zamisli napraviš antenu na autu i kući i dobijaš besplatnu energiju. Zato su ubacili tog lika koji nije imao pojma, to je prava istina, makar vi to gledali kao teoriju zavjere. Naravno da sam to čitao negdje, nećemo to naći u našim udžbenicima.

  External Content www.youtube.com
  Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
  Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  U pravu si ja sam videla kako on tebe vredja...

  Ne znam što je sve bilo, malo sam pratio tu diskusiju kad je robi tražio od Makija da mu da odgovore i ovaj mu je nabrojao postove sa brojem i dalje nisam pratio. Ono što još primjećujem da nema Makija tamo nekoliko dana, baš od kad se to desilo. Zašto se je on povukao onda, jer on mora da radi moderatorski posao.

  Zasto zatvaras oci ispred istine brate Kajinos,zar ne vidis ono OPET ???

  Pa kako može biti opet, kad te nije niko od nas banirao. Niti ja, niti on, niti Toni. Ti si se sam povukao, i dolazio si uvijek prijavljen na forum sa imenom i čitao si što drugi pišu. Možda je on mislio da je te neko od nas banirao, jer nisi bio dugo vremena. Čekamo njega da se izjasni.

  Mislim da je mislio ako to uradiš na ovom forumu....jer je pisano u futuru. Ako je to futur, budućnost kako može biti neistina. Dobro, nego Fazlija, kako da pohvataš sotoniste?

  Idemo polako, koju neistinu je iznio Fazlija? Onda da se izjasni Fazlija, ako je izrekao neistinu da se javno izvini. Nemoj da ja gore istražujem kao knjigu pa da iznesem zaključak. Kopiraj njegovu rečenicu i onda ćemo vidjeti svi zajedno. Joj, još mi je samo ovo trebalo da rješavam, umjesto da imam mir, par dana slobodnih za ove praznike, nakon rada.

  Ovo je bila vaša rasprava

  Quote

  Quote from robivek5

  Nije pitanje dali se tolerise nego kada to nije uvreda

  To je uvijek uvreda i nikada i nigdje se ne tolerise. I ako budes vrijedjao sugovornike, bit ces opet uklonjen sa foruma.

  Quote

  Quote from robivek5

  vec je stavr u tome DA MI PITANJE NIJE BILO ODGOVORENO !!!

  Niti jedan forumas nema obavezu odgovoriti na icija pitanja. Ako ti sugovornik nije odgovorio, to se vec samo po sebi smatra da si ti pobijedio u raspravi.

  Ako ti to nije dosta, nego se zelis jos dodatno izzivljavati na sugovorniku, vrijedjati ga, omalovazavati ga, likovati nad njim sto nije tako pametan kao ti... bit ces opet iskljucen.

  Iz ove vaše rasprave se da zaključiti da je robi Fazliji objašnjavao situaciju sa drugog foruma. Fazlija mu je savjetovao da ne bude tako oštar, a robi mu je opet pokušao objasniti zašto je tako reagirao. Fazlija mu je onda rekao ako tako nastavi da će biti uklonjen ili isključen sa foruma. Ja to shvaćam kao da je Fazlija tamo moderator i veli ako dalje nastavi da će biti isključen. Ovdje robi nije nikoga nazvao lažovom i prevarantom, tako da ne vidim razloga da bude isključen sa ovog foruma. Možda je Fazlija trebao mu reći da ako tako nešto slično ovdje napravi, da će onda biti isključen.

  Da, treba premjestiti postove jer nisu prikladni za ovu temu. A njega banirati na 2-3 dana kao upozorenje, jer je opet poceo ludovati. Pitanje je trenutka kada ce se opet isposvadjati sa svima.

  Ali sve je to započelo čudno. Prvo mystery pisala robiju zašto je otišao od tamo. Mogla mu je jednostavno poslati pp da ga pita - možda su ovdje htjeli navući Makija - ali moj forum nije UN da se ovdje javno raspravlja o nečemu što je tamo bilo. Stoga bih zamolio robija, da ne povećava slova kao da viče i da se drži pravila ovog foruma, jer znamo da je na onom tamo forumu moderacija imuna na mnogo stvari. Tamo bi se svaki peti post trebao brisati, i svaki 8 član banirati. Zato molim da se dalje ovdje raspravlja u ljubavi i miru i da se nikog ne vrijeđa. Znači ne želim da se ovdje više piše o tom slučaju koji se zbio tamo.

  Polako Fazlija, te stvari su se desile na drugom forumu, on ovdje nikoga od drugih forumaša nije nazvao lažovom i prevarantom. Vi ste do sada raspravljali o tome što se tamo desilo i zašto ga je on nazvao tako. Kao prvo ovo je tema "Pitanje za pravoslavne" te smo obojica zakazali kao moderatori, jer smo dopustili da rasprava ide drugim tokom. Mislim mystery je prva počela kad je rekla da je robivek tu, i zašto je otišao od tamo. Sada ću ove postove pokušati premjestiti na temu Kritika ili tako nekako negdje u arhvima, jer se ide off topic.

  Nema potrebe nikoga nazivati prevarantom i lazovom. Dovoljno je reci da sugovornik nije dao zadovoljavajuci odgovor. Suzdrzavajte se od svadja.

  U pitanju je jedan veliki forum religija, gdje su akteri robivek i na drugoj strani moderatori nama poznati Maki, neka Jasna i supermoderator Nina. mystery je htjela znati zašto robivek više ne piše tamo. Sve je u redu.