Da li svi mormoni vjeruju kao Nefi ?

to tu ja nigde ne vidim, a stih:
Iza 45:11 "Ovako veli Gospod, Svetac Izraelov i Tvorac njegov: »Glede onog što dolazi, pitate li me za sinove moje ili mi zapovijedate za djelo ruku mojih?" odnosi se na Izrael. Jehova je tvorac Izraela. "tvorac Njegov" se odnosi na Izrael.
Ti misliš da se tvorac njegov odnosi na Izrael ?
Gospod se nalazi na mjestu gdje je u hebrejskom tetragramaton - Jhvh , daklem svetac Izraelov , se odnosi u ovom slučaju na Isusa koji nosi božije ime , i to je samo uvod u ono što slijedi .
U ovom slučaju se opisuju dvije osobe a ne jedna , jer da je riječ o jednoj osobi ne bi bilo veznika “ i “ , pisalo bi ovako : Iza 45:11 "Ovako veli Gospod, Svetac Izraelov, Tvorac njegov”
Tada bi bila riječ o istoj osobi .
Kad ne razumijete svoj materinji jezik kako ćete raspravljati o drugim jezicima ?

U školi smo se igrali sa tom forom, kažeš nekom naivnom dečku da pozdravi neku curu po magarcu , i on izađe na sred razreda i kaže na glas : ljudi ! Znate šta je rekao Ferdo “ pozdravlja Jasnu po magarcu “ i nije razumio da je on taj magarac koji je prenio pozdrave !

Tako ni vi ne razumijete niti šta znači po nekome nešto poručiti , niti učiniti .

Daklem kada se nalazi veznik slovo i oda je riječ o dvije osobe , a kad nema veznika onda je taj svetac tvorac Izraelov .

Ja sam zato citirao taj tekst jer pokazuje dvije osobe koje se zalažu za dobrobit Izraela .

to tu ja nigde ne vidim, a stih:
Iza 45:11 "Ovako veli Gospod, Svetac Izraelov i Tvorac njegov: »Glede onog što dolazi, pitate li me za sinove moje ili mi zapovijedate za djelo ruku mojih?" odnosi se na Izrael. Jehova je tvorac Izraela. "tvorac Njegov" se odnosi na Izrael.
Ne razumiješ srpsko- hrvatski ?
Kada bi rečenica bila bez veznika i , onda bi se tvorac njegov odnosilo na istu osobu kao i svetac Izraelov , ali pošto je tu slovo i , tekst govori o dvije osobe a ne o jednoj .

Sada pošto je riječ o dvije osobe dodaje se slovo i .

Nema potreba dodavati slovo i ako je svetac Izraelov tvorac Izraela .

Slovo i se dodaje u nabrajanju osoba , pri završetku .

Marko , Milan , Zlatko , i Josip .
Popis može biti kratak : Marko i Josip .
Nepravilno je razdvojiti zarezom samo dvije osobe bez slova i , jer se tada smatra Marko Josip kao ime i prezime , ista osoba .
Comprende ?

Ne razumiješ srpsko- hrvatski ?
Kada bi rečenica bila bez veznika i , onda bi se tvorac njegov odnosilo na istu osobu kao i svetac Izraelov , ali pošto je tu slovo i , tekst govori o dvije osobe a ne o jednoj .

Sada pošto je riječ o dvije osobe dodaje se slovo i .

Nema potreba dodavati slovo i ako je svetac Izraelov tvorac Izraela .

Slovo i se dodaje u nabrajanju osoba , pri završetku .

Marko , Milan , Zlatko , i Josip .
Popis može biti kratak : Marko i Josip .
Nepravilno je razdvojiti zarezom samo dvije osobe bez slova i , jer se tada smatra Marko Josip kao ime i prezime , ista osoba .
Comprende ?
To je Isaijin dualizam. Isus nije stvoren nego rođen

To je Isaijin dualizam. Isus nije stvoren nego rođen
Isus je stvoren prvi , kao anđeo :
Otk 3:14
14 »I anđelu laodicejanske crkve napiši: ‘Ovo govori Amen, Svjedok vjerni i istiniti, Početak stvorenja Božjega.
(VB)

Psalam 40 :6 kaže isto što i apostol Pavle u Hebrejima
Heb 10:5
5 Zato, ulazeći u svijet, veli: Žrtvu i prinos ti ne htjede, nego mi tijelo pripravi;
(VB)
Samo su Židovi prepravili svoje spise da im ljudi više ne prelaze u kršćanstvo .

I opet smo na početku , Krist kao anđeo biva proglašen sinom ( psalam 2:7 ) potom gornji stih kaže da je dobio tijelo , te je kao sin božiji rođen na zemlji , bez posebnih moći , a sva čuda je činio otac nebeski da svjedoči za njega ( djela 2:22)

Jer Pavle uspoređuje dva Adama ,
1. Kor 15:45
45 Tako je i pisano: Prvi čovjek, Adam, posta duša živa; posljednji Adam — duh životvorni.
(VB)

Zašto kaže duh ? Zato što su anđeli duhovna bića , kao i Bog što je duh ( Ivan 4:24)

Da bi se otplatio grijeh Adama , ne treba se žrtvovati božanski život jer bi tako cijena bila prevelika , nitko od vas u trgovini kad kupuje kruh , plati deset kruhova a uzme jedan .

Zašto bi Bog bio nepravedan da uzme božanski život u otkup za ljudski .

Kada se ispravlja greška plati se onoliko koliko je potrebno a ne 10 puta više .
Zatim je dobio svu vlast nakon uskrsnuća , ali je zemlja još u vlasti Zloga , pa je Biblija napadnuta .

I tako su mnoga učenja kriva . Usporedimo moje citate koje sam dao sa vašim , da vidimo gdje je greška .

I opet smo na početku , Krist kao anđeo biva proglašen sinom (
"Isus je stvoren prvi , kao anđeo"

Isus nije stvoren nego rođen: "On je slika nevidljivog Boga, prvorođeni pre svakog stvorenja." (Kološanima 1:15-18) Prvorodjeni ne na zemlji nego na nebu od Boga Oca, i tada je već bio Sin Božji, prvorođeni Sin Božji. A kada je došao na zemlju postao je jedinorodni Sin Božji u telu od Boga Oca. Ako piše da je stvoren, tu se misli da je stvoren tako što je rođen. Ipak to ne znači da Isus prethodno nije postojao, nego da prethodno nije imao telo od duha. On ima početak kao Sin, ipak njegov razum je večan i nema početka ni kraja, niti može biti stvoren.

"Čovek u početku isto tako beše sa Bogom. Razum, ili svetlost istine, ne beše stvoren niti načinjen, niti bi to mogao da bude." (UiZ 93:29)

"Sva istina je nezavisna u delokrugu u kojem ju je Bog postavio, da deluje sama po sebi, kao i svaki razum; u suprotnom nema postojanja." (UiZ 93:30)

Da, Pavle je lepo rekao: "Zato, ulazeći u svijet, veli: Žrtvu i prinos ti ne htjede, nego mi tijelo pripravi."

Ali rekao je i ovo: "A za vreme kada će Prvorodnoga uvesti u svet, govori: »I da mu se poklone svi anđeli Božiji«. " (Jev 1:6.)

"kao sin božiji rođen na zemlji , bez posebnih moći , a sva čuda je činio otac nebeski da svjedoči za njega."

To nije baš tačno. Sveta pisama govore nešto drugo:

SVET POSTA KROZ Isusa:
"Na svetu beše, i svet kroz njega posta." (Jovan 1:10-12)

Znači Sin Isus Hrist je stvorio sve, jer svet kroz Njega posta.
KROZ ISUSA SVE POSTALO:
"ali mi imamo jednoga Boga Oca, od koga je sve i za koga smo mi, i jednoga Gospoda Isusa Hrista, kroz koga je sve postalo" (1 Kor 8:5,6)

Znači Sin je stvorio, jer svet kroz Njega posta.

u ISUSU je SVE STVORENO:
"Jer je u njemu stvoreno sve što je na nebesima i na zemlji, sve vidljivo i nevidljivo,." (Kolosanima 1:15-20)

Znači Sin je stvorio, jer je u Njemu sve stvoreno.

posredstvom ISUSA SVE STVORENO:
"...u ove poslednje dane progovorio nam je preko Sina, čijim posredstvom je i svet stvorio;" (Jevrejima 1:2)

Znači Sin je stvorio, jer je Njegovim posredstvom svet stvoren.

Znači možemo jasno da kažemo: Isus je stvorio i tako je On stvoritelj i tako jedan Bog, koga slušaju svi elementi, jer on kaže i tako bude, On je reč.

"Da bi se otplatio grijeh Adama , ne treba se žrtvovati božanski život jer bi tako cijena bila prevelika , nitko od vas u trgovini kad kupuje kruh , plati deset kruhova a uzme jedan ."

Isusova žrtva je POSLEDNJA VEČNA ŽRTVA, i NIJE LJUDSKA ŽRTVA

"Naime, potrebno je da se pomirenje izvrši, jer se prema velikom planu Večnog Boga pomirenje mora izvršiti, inače ceo ljudski rod mora neizbežno stradati. Da, svi su okoreli, da, svi su pali i izgubljeni i moraju stradati osim posredstvom pomirenja koje je potrebno izvršiti.

Jer, potrebno je da bude velika i poslednja žrtva. Da, ne žrtva čovečja, niti životinjska, niti bilo kakve živine, jer to neće biti ljudska žrtva, već mora biti beskonačna i večna vžrtva.

Evo, nema ni jednog čoveka koji bi mogao da žrtvuje svoju krv koja će izvršiti pomirenje za grehe drugog. Evo, ubije li čovek, gle, hoće li zakon naš, koji je pravedan, uzeti život brata njegovog? Kažem vam, ne.

Nego zakon traži život onog koji ubistvo počini. Stoga ne može biti ničeg manjeg od beskonačnog pomirenja koje će zadovoljiti za grehe sveta.

Potrebna je, stoga, da bude velika i poslednja žrtva, i tada će biti, ili bi trebalo da bude kraj prolivanju krvi. Tada će se zakon Mojsijev ispuniti. Da, sve će se ispuniti, svako slovce i crtica, i ništa neće proći.

I gle, to je celo značenje zakona, svaki delić ukazuje na veliku i poslednju žrtvu. A ta velika i poslednja žrtva biće Sin Božji, da, beskonačna i večna.

I tako će On doneti spasenje svima onima koji veruju u ime Njegovo. A to je svrha te poslednje žrtve, da izvrši potpunu milost koja nadvladava pravdu i ljudima pruža sredstvo da bi mogli imati veru koja vodi ka pokajanju.

I tako milost može da udovolji zahtevima pravde, i obuhvata ih u naručje sigurnosti, dok je onaj koji ne ispoljava veru koja vodi ka pokajanju izložen celom zakonu zahteva pravde. Stoga se samo za onog koji ima veru ka pokajanju ostvaruje taj veliki i večni plan otkupljenja.

Stoga, neka vam Bog podari, braćo moja, da počnete da ispoljavate svoju veru ka pokajanju, da počnete da prizivate Njegovo sveto ime, da bi On imao milosti prema vama." (Alma 34:10-17)

"I tako su mnoga učenja kriva . Usporedimo moje citate koje sam dao sa vašim , da vidimo gdje je greška ."

Ovo nije takmučenje, nego poziva da se čita Mormonova knjiga i uputa Bog u ime Isusa Hrista.

. Ako piše da je stvoren, tu se misli da je stvoren tako što je rođen.
Sada ćete mi kasti da biti rođen znači biti stvoren a biti stvoren znači biti rođen ?
To ti je ista logika kao kod siledžije , kad žensko kaže da neće , to znači da hoće

Jel da ?

Nisi osporio ni jedan stih nego navodiš nova učenja koja su u suprotnosti sa Isusovim učenjima .

Zato vrlo lako možete očekivati da se na vama ispuni Matej 7:21-23

Nisi osporio da psalmi kažu da je izabran između braće da bude pomazan .

Vaši tekstovi nemaju potporu u svetom pismu .
Ne govorite laži , samo vješto zaobilazite istinu .

Pa nećete valjda zbog jednog cilja promašiti sve ostalo ?

Tako imate učenja po potrebi , malo trojstva za troičare , monoteizma za monoteiste …

ISUSOVA ŽRTVA JE LJUDSKA ŽRTVA !

Pavle uspoređuje Adama sa Isusom prvi i posljednji Adam :
1. Kor 15:45
45 Tako je i pisano: Prvi čovjek, Adam, posta duša živa; posljednji Adam — duh životvorni.
(VB)

A citira i psalam koji su Židovi obrisali kasnije :
Heb 10:5
5 Zato, ulazeći u svijet, veli: Žrtvu i prinos ti ne htjede, nego mi tijelo pripravi;
(VB)

Daklem dobio je tijelo da postane čovjek i žrtvuje ljudsko tijelo jer je i Adam bio čovjek .

Zato kao čovjek je bio običan , te Petar kaže kako je Bog činio čudesa za njega :

Dj 2:22
22 Ljudi, Izraelci, čujte ove riječi: Isusa Nazarećanina, čovjeka kojega Bog pred vama potvrdi silnim djelima i čudesima i znacima koje, kao što i sami znate, Bog po njemu učini među vama,
(VB)

Daklem Bog je činio a ne on .

I to on sam objašnjava kod uskrsavanja Lazara :

Iv 11:41-42
41 Odmaknuše dakle kamen gdje pokojnik bijaše položen. A Isus podiže oči i reče: »Oče, hvala ti što si me uslišao.

42 A ja sam znao da me svagda uslišavaš, ali rekoh to zbog mnoštva što okolo stoji; da uzvjeruju da si me ti poslao.«
(VB)

Daklem - on zna da Bog stalno sve radi što on poželi , ali je rekao hvalu da i oni shvate !

A koje stihove ste vi naveli ?

Gdje vaši pisci citiraju stari zavjet ?
Nigdje ! Nego poslao Sotona jednog da čudima odvuče mnoge i evo danas rezultata , koliko miliona vas je ?

Znate da će konjima biti krvi do uzda kad vas Krist bude gazio ?

Za ljudski život otkup može biti samo ljudski život !

Istina je da je božiji sin žrtvovan ali i Adam je direktan božiji sin bio kao i Krist .

Obojica su bili ljudi .

Na sudu će vas pitati za ovo danas , pokazat će vam , sjetit ćete se , gdje ste pogriješili , ako dobijete šansu za sud .

Ne razumijete vi Otkrivenje , sud koji se opisuje gdje se otvaraju knjige , to su samo vizije tih ljudi koji su nekada živjeli .

Samo dostojni dobivaju tijelo da uskrsnu .

I kada more dade svoje mrtvace , to se samo čita o tim ljudima koji su na moru poginuli …

SVET POSTA KROZ Isusa:
"Na svetu beše, i svet kroz njega posta." (Jovan 1:10-12)

Znači Sin Isus Hrist je stvorio sve,
Ne , nego vi ne razumijete materinji jezik ,
Kroz njega nešto stvoriti znači da je božija sila kroz njega prošla .

Kao kad uhvatiš žicu i upali se Lampa jer je struja kroz tebe prošla i upalila lampu .

Taj ispitivač zovu “ vibra” koriste ga električari da provjere ima li struje u instalaciji , dotaknu žicu i ako ima struje upali se lampica jer je struja prošla kroz tvoje tijelo , kroz tvoj prst !

Tako je sve stvoreno Otac stvorio kroz sina , on je bio samo na mjestu gdje treba nešto da se stvori .

Zato u Izaiji piše : ja sam sve stvorio sam - govori Jehova !

Krist , tada još uvjek anđeo , bio je suradnik , kao pomoćnik, kao što bravar u radioni ima pomoćnika da nešto pridrži …

Vidite to je razlog zašto će vas Krist odbaciti , jer poniziti Oca nije kao ružna riječ na Mojsija , ili na Samuela , ili na Danijela .

Obezvrijediti Oca nebeskog je kraj !

Goreg od tog nema !

Sve je otac Jehova stvorio , a vi imate novog Oca jer je vama Jehova Isus Krist .

Daklem obezvrijedili ste oca i našli novog bezimenog .

Jao vama !

Potrebna je, stoga, da bude velika i poslednja žrtva, i tada će biti, ili bi trebalo da bude kraj prolivanju krvi. Tada će se zakon Mojsijev ispuniti. Da, sve će se ispuniti, svako slovce i crtica, i ništa neće proći.
Prema opisu apostola pavla Prvi i posljednji Adam je isto , daklem Adam nije imao ljudskog oca ni Isus Krist nije imao ljudskog oca imao je očuha .

Jer Josip nije bio njegov otac :
Mt 1:18-21
18 A rođenje Isusa Krista bijaše ovako: budući da mati njegova Marija bi isprošena za Josipa, već prije no što se oni sastadoše nađe se trudna od Duha Svetoga.
19 A Josip, muž njezin, kako je bio pravedan i nije je htio javno osramotiti, naumi je otpustiti potajice.
20 No dok je on o tome razmišljao, gle, anđeo mu se Gospodnji ukaza u snu govoreći: »Josipe, sine Davidov, ne boj se uzeti k sebi Mariju, ženu svoju, jer što je u njoj začeto, od Duha je Svetoga.
21 A rodit će sina, i nadjenut ćeš mu ime Isus, jer on će spasiti puk svoj od grijeha njihovih.«
(VB)

Kao što Pavle citira psalam 40:6 u Hebrejima 10:5 on je dobio tijelo , duh sveti ga je začeo .

Daklem njegova vrijednost je jednaka bila Adamovu ,

Moja i tvoja i svih ostalih ljudi nikad ne može biti ravna Adamovu , jer mi svi imamo po ocu grijeh naslijeđen :

Jer apostol Pavle zabranjuje poučavanje od žena , jer je žena prevarena a ne čovjek , ali pročitajte taj tekst :
1. Tim 2:12-14

12 Ali ženi ne dopuštam naučavati ni vladati nad mužem, nego — neka bude u tišini.

13 Jer prvi je oblikovan Adam, onda Eva;

14 i nije Adam zaveden, nego je žena, zavedena, počinila prijestup.
(VB)

Kad nekome oduzmeš zadaću , oduzimaš i odgovornost .

Daklem zato se ženi ne računa grijeh jer je prevarena , zavedena .

Možete li to razumjeti ?

Daklem svaka žena je mogla biti ta koja će ponovo biti božija alatka , ali da bi se pismo ispunilo izabrana je Marija .

Grijeh se ne nasljeđuje po majci već po ocu !

Zato kaže tekst da će ono što se rodi biti sveto :
Lk 1:30-31, 35

30 I reče joj anđeo: »Ne boj se, Marijo, jer si našla milost kod Boga.

31 I evo, začet ćeš i roditi sina, i nadjenut ćeš mu ime Isus.

35 I anđeo joj, odgovorivši, reče: »Duh Sveti doći će na te i sila Svevišnjega osjenit će te. Zato će se i to sveto što je od tebe rođeno zvati Sin Božji.
(VB)

Daklem Isus nije običan čovjek već je ravan Adamu , samo bez fleke grijeha .

Tako je Isus otplatio adamov grijeh . On ne treba da plati naše grijehova koji su naslijeđeni , mi imamo adamov grijeh , kad otplati adamov grijeh otplatio je sve naše grijehove , jer mi nosimo adamov grijeh .

Razumijete ?

daklem Adam nije imao ljudskog oca ni Isus Krist nije imao ljudskog oca imao je očuha .
Adam nije imao ljudskog oca jer je njegovo telo stvoreno a ne rođeno. Ali Isus je imao nebeskog Oca po telu, koji ga je začeo u smrtnoj ženi. "Anđeo pak odgovori i reče joj: Duh Sveti doći će na tebe i sila Svevišnjega oseniće te; zato će se to sveto dete zvati Sin Božiji." (Luka 1:35)

Kao što Pavle citira psalam 40:6 u Hebrejima 10:5 on je dobio tijelo , duh sveti ga je začeo .
Isus nije začet od Duha svetoga nego od Boga Oca, iako je sveti Duh igrao neku ulogu u začeću, mi neznamo kako se to u detaljima dogodilo. Činjenica je da je Isus bio bukvalni Sin Božji po telu.

Isus je sin Božiji, a ne sin Josifa ili sin Duha Svetoga. Ne postoji objava koja zvanično ojašnjava kako je došlo do začeća, ali Bogu je sigurno bilo moguće da učini da Marija ostane tako trudna. Isus je bio jedinorođeni Sin našeg Nebeskog Oca po telu - jedino dete čije je smrtno telo začeo naš Nebeski Otac. Njegova smrtna majka, Marija, nazivana je devicom „i pre i nakon što ga je rodila“ Isus je jedina smrtna osoba ikada rođena od device. On je jedina osoba koja je ikada imala besmrtnog oca i Boga. Njegova majka, Marija, beše odnesena u Duhu, bila je osenjena silom svevišnjega, silom Boga Oca i zatrudnela je moći Svetog Duha. To je rezultiralo rođenjem Sina Božjeg. Isus nije Sin Svetog Duha, već Sin Božiji. Učenja koja odbijaju devičansko rođenje Hristovo krajnje su lažne i otpadničke. Isus je tako nasledio prirodu Boga Oca i zato je Isus božanstven, njegovo direktno poreklo od Oca i činjenicu da je Sveti Duh bio instrument, ali ne i izvor Isusovog božanskog roditeljstva.

Adam nije imao ljudskog oca jer je njegovo telo stvoreno a ne rođeno. Ali Isus je imao nebeskog Oca po telu, koji ga je začeo u smrtnoj ženi. "Anđeo pak odgovori i reče joj: Duh Sveti doći će na tebe i sila Svevišnjega oseniće te; zato će se to sveto dete zvati Sin Božiji." (Luka 1:35)
I šta to znači ? Šta je duh sveti nego sam otac nebeski ? Čija je sila duh sveti ? Sotonina ili ljudska ?
Duh sveti je božija sila . Božiji prst !

Gde piše da je to tako? i ako to piše i ako je to tačno, zašto onda Bog ne stvara direktno nego šalje njegovu silu kroz nekoga, koji ionako ništa ne čini?
Kako ne čini , tamo je i zastupa ga , u njegovo ime je tamo , kao kad pilotu ljudi sa zemlje označe metu . I raketa pogađa cilj .
Ljudi su stvoreni na božiju sliku sve rade kao i Bog .

Napravili su mobitele koji spremaju podatke na isti način kako je Bog napravio čovjeka .

Kad spavaš šalju se Podatci Bogu za svaki dan posebno .

Zato se u Otkrivenju mogu otvoriti knjige da se ljudima sudi , jer ste sve podatke poslali .

Ima toliko podataka da se može kroz cijeli život sve pregledati , i kada nisi spavao , o tko te je zlostavljao i koga si ti zlostavljao … ništa nema što se ne pošalje Bogu .

I ovo danas će biti poslano

Nego , ne znate a imate svoj sud !

Ima toliko podataka da se može kroz cijeli život sve pregledati , i kada nisi spavao , o tko te je zlostavljao i koga si ti zlostavljao … ništa nema što se ne pošalje Bogu .
Ja mislim na božansko otkrivenje ili na objave od Njega, a ne na maštu ljudi. Zato pitam, kada je to objavljeno i gde je to zapisano?

Naravno da ne znate , vi ste kao čovjek koji osuđuje knjigu a nije ju pročitao .

Ne znate, to ste dobro napisali …
Ako Bog nešto ne objavi jer nismo spremni za takvu istinu onda to ostaje tajna Božja. A ako Bog nama lično takve tajne objavi onda su one samo za nas a ne ta svet. Zato još jednom pitam, ako je to objavljeno, gde to stoji napisano?

Ja mislim na božansko otkrivenje ili na objave od Njega, a ne na maštu ljudi. Zato pitam, kada je to objavljeno i gde je to zapisano?
To ne spada među svete spise , to su ljudska istraživanja mozga i moždanih valova , gdje su ljudi pogrešno zaključili kako je u svima nama Bog , a radi se samo o odašiljanju podataka .

Ako Bog nešto ne objavi jer nismo spremni za takvu istinu onda to ostaje tajna Božja. A ako Bog nama lično takve tajne objavi onda su one samo za nas a ne ta svet. Zato još jednom pitam, ako je to objavljeno, gde to stoji napisano?
Nije tako , nego u svetom pismu piše da Bog neće ništa činiti a da o tome ne obavijesti svoje sluge :
Am 3:7

7 Ta ništa ne čini Gospodin Gospod a da tajnu svoju ne otkrije svojim slugama prorocima.
(VB)

Ako vam nije otkrio onda niste njegovi !

I znate šta , imate aktivan program protivljenja svemu što vam netko kaže a da je novo .

Bio sam na bazenima i jedna žena kaže kako ju bole ramena zglobovi , i kažem joj kako Kurkuma to izliječi za dvije nedjelje , ali ona zna da to ne pomaže bez bibera .
Ima program koji ju sprečava da primi informaciju i da se oslobodi boli .
Vidite vi isto tako imate program koji vas sprečava da saznate istinu .

Doduše vama su uvalili knjigu , nešto tamo piše i kao objasnili su vam …

A koliko koristi imate od toga ?

Niste li vi ta osoba koja sve to plaća ?

Osoba koja snosi troškove ste vi !

Nazad
Vrh