Mađioničari dokazuju da postoji svijet duhova

Reakcijski bodovi
0
Bodovi
0
U ovom videu je razotkriveno da iza nekih mađioničarskih trikova stoje duhovi/demoni. I to ne govorimo mi, nego to govore ljudi koji izvode te trikove, poput toga da se predmeti pojave niotkuda, ili da nestanu pred očima drugih bez mogućnosti da ih se sakrije, ili čak teleportacija i druga slična djela za koja ne postoji prirodno objašnjenje. Isus jeste činio neka slična čuda poput pretvorbe vode u vino, ali Isus je pokazao da je on Bog koji je iznad toga time što je dizao mrtve u život, davao vid slijepima i sluh gluhima i liječio i svaku drugu bolest, a to je ono što demoni ne mogu jer nemaju vlast nad životom i smrću. Evo video:

https://www.youtube.com/watch?v=7DFPdzyzvfc

Postoji i ta opcija. Također, važno je razmotriti da neki mađioničari imaju koristi od uvjerenja ljudi da surađuju s određenim okultnim silama, što im omogućuje dodatnu važnost i stvaranje misterioznog dojma.

Sai Baba je zanimljiv primjer takvih trikova. Neki vjeruju da stvarno materijalizira predmete, što je teško prihvatiti, posebno kad se uzme u obzir kvaliteta tih predmeta. Očekivalo bi se da će materijalizirati nešto izvanredno, nešto predivno, umjesto običnih predmeta koje možemo pronaći na lokalnim tržnicama. Vjerojatnije je pretpostaviti da mu je sam predmet nadnaravno prebačen u ruku u nekom djeliću sekunde, nego da je on bilo što takvo zaista materijalizirao.
https://www.youtube.com/watch?v=N4BxfddIhGE
https://www.youtube.com/watch?v=KUEW5gH_2dU

Postoji i ta opcija. Također, važno je razmotriti da neki mađioničari imaju koristi od uvjerenja ljudi da surađuju s određenim okultnim silama, što im omogućuje dodatnu važnost i stvaranje misterioznog dojma.

Moguće da imaju koristi, ali prije mislim da ni nesmiju od straha od duhova preuzet svu zaslugu na sebe. Na primjer slavni glazbenik Prince, on je u jednom intervjuu na TV-u rekao da je razmišljao da promijeni ime jer je mislio da imenom vrijeđa svojeg gospodara, Sotonu, jer Sotona je knez - princ ovoga svijeta. I mlad je umro tako da moguće da je njegov strah bio opravdan. To je slično tome što apostoli nisu smjeli preuzet Kristovu slavu na sebe, čuda su činili u ime Isusovo. A ovo su čuda u ime sila tame, odnosno u ime Boga ovoga svijeta, i zato vidimo sve te mađioničare kako na svojim plakatima otvoreno slave sile tame, ne kriju tko stoji iza toga jer prema mojem mišljenju niti ne smiju.

Naravno da mi kršćani dobro razumijemo ko stoji iza njihovih trikova. Sjećam se dobro kad je David Coperfield išao proći kroz kineski zid, za mene je to bilo veliko čudo, baš sam se pitao kako je moguće. Na nama je da ovaj video podijelimo s našim bližnjima da vide da se nije zezati sa okultnima stvarima. Mnogi su nominalni vjernici i za njih je magija nešto simpatično, tajnovito - a ne znaju da je to čisti spiritizam.

Naravno da mi kršćani dobro razumijemo ko stoji iza njihovih trikova. Sjećam se dobro kad je David Coperfield išao proći kroz kineski zid, za mene je to bilo veliko čudo, baš sam se pitao kako je moguće. Na nama je da ovaj video podijelimo s našim bližnjima da vide da se nije zezati sa okultnima stvarima. Mnogi su nominalni vjernici i za njih je magija nešto simpatično, tajnovito - a ne znaju da je to čisti spiritizam.
Ima na YT, ne da mi se sada traziti, jedan dokumentarac koji ismijava ideju da iza madjionicarskih trikova stoje duhovi i pokazuje kako se izvodi svaki od tih trikova. Tako da je to sve praznovjerje.

I ja sam gledao kako se koji trikovi izvode , obično je sve iluzija . Postoje razne kutije ili čak tuneli koji su sagrađeni da bi se trik mogao izvesti . U filmu detektiv Monk se također obrađuje takav slučaj nestanka osobe . Trik koji čak može da ugrozi život osobe koja je publici nestala sa scene . A mađioničar je i zločinac zajedno sa asistenticom .
Mislim kada na kraju osoba koja je skliznula kroz tunel završi u ogromnoj peći centralnog grijanja i bude spaljena da ne ostane čitavo ni jedno dugme sakoa , a bez tijela ne možete postaviti optužbu za ubistvo , tada je to vrlo dobro smišljeno ubistvo . Na izgled se čini da neki ljudi mogu i nekažnjeno proći za svoje zločine , ja ipak znam da je kod Svevišnjega sve zapisano , i da svi mi imamo svoje priče , koje ne možemo sakriti samo za sebe .
Kao što su pametni telefoni napravljeni da imaju kopije svih događaja , tako su i ljudi stvoreni da daju svakodnevi izvještaj noću , stvoritelju , kako je prošao dan .
Danas je toliko znanost uzela maha da se to već da naslutiti da su ljudski mozgovi tako napravljeni da se nakon svake odluke pali dio koji šalje informaciju stvoritelju , šta si to sad odlučio .
E sad da li vam je jasno zašto čovjek ne može da se bori protiv boga ?
Kako ćeš igrati karte ako sve svoje namjere otkriješ protivniku ?
Kako ćeš se potući ako ćeš protivniku uvjek reći šta namjeravaš učiniti ? Nećeš li biti spriječen ?
Tako su ljudi koji Bogu prkose , i svaki puta ga upozore šta će da urade , a sami ne znaju za to .

Možda sam sada proširio temu .

Nazad
Vrh