Malo vremena - satan ima samo malo vremena

Qala Davidov

still small voice
Član
Reakcijski bodovi
42
Bodovi
28
Doba velikih znakova i čudesa: Velike Obmane.

Tematiku sam načela u temi Vrijeme Pohođenja i, primarno, u tamo linkanoj .pdf knjižici Poznaj Vrijeme Svojega Pohođenja. Nastavak je uslijedio kasnije, primarno kroz kratku elaboraciju Nebukadnezarovog sna iz Daniela 2 (koju su koji su htjeli imali mogućnost pogledati na chatu, ne ovdje; iznad je link na .pdf).

Sada i ovdje ću prenijeti slijedeći, a opet prvi, očigledan, neumitan ali nekako uvijek izbjegnut i previđen korak. Korak spoticanja zvan Mikron kronon. Mnogima kontroverzna tematika. I ne samo kontroverzna, već i vruć krumpir na vidiku koji se neprekidno vješto zaobilazi, pa i posramljujuća, doista korak spoticanja. Nekima, pak, ne.

Započet ću uvodnom riječju u slijedećem postu s nekolicinom odlomaka iz .pdf-a. Kako god ta stvar bila, te prve stvari su (lijepo i opet, kao i uvijek) složene u .pdf knjižicu od nekih tridesetak strana. Pa, tko želi, neka pogleda. Pročitajte, proučite, popratite onih nekoliko linkova tamo danih, istražujte. I to je to. Za početak.

Mikron kronon : Malo vremena.

"
Od posljednjih dana i drugog Kristovog dolaska, do Milenijske vladavine i Sotonine
male sezone iz Otkrivenja 20.

„ Sotona se ne bori protiv crkava; on im se pridružuje. Više štete čini sijući kukolj
nego čupajući pšenicu. Više postiže oponašanjem nego izravnim protivljenjem .“
Vance Havner

Ova objava ima za cilj iznijeti razloge zašto sam došao do onoga što vjerujem. Da ju
se pročita treba do oko 45 minuta, ali da biste dobili potpunu sliku, morat ćete ju
pročitati cijelu. Potom, možda da ju pročitate ponovno (možda onda i još jednom).
Iako je ovo prvenstveno napisano za kršćane, iskreno se nadam da će doprijeti i do
mnogih sadašnjih nevjernika, koji su uglavnom jednostavno preplavljeni i zbunjeni
svim lažima koje su nam napričane.

Da bismo primili istinu, vjerujem da se moramo osloboditi svega i svačega što nas
sprječava da je primimo, što može uključivati elemente ponosa, tvrdoglavosti,
arogancije, intelektualne nepoštenosti, a također i vrlo snažno mentalno i društveno
uvjetovanje kojem smo svi bili izloženi cijeli život.

To je isto za sve nas. Kao što nevjernici neće biti prisiljeni vjerovati, Duh Sveti neće
nikome nametnuti istinu. Moramo biti u pravom stanju da ju primimo. "

"
Ovo je počelo kada mi je pozornost privukao jedan neznatni komentar pri kraju
jedne vrlo duge i nepovezane s ovim teme. U osnovi, komentar je sugerirao da se
Isus već vratio i da je većina događaja iz Otkrivenja davno u prošlosti.
Je li me Bog doveo do tog komentara, ne znam, ali moja početna reakcija bila je,
blago rečeno, skeptična, i zbog vlastitog 'programiranja' u to vrijeme gotovo sam ga
odmah odbacio.

Ali u duhu Mudrih izreka 18:13 „ Tko odgovara prije nego što čuje, to mu je ludost i
sramota “... odlučio sam to ipak provjeriti.
Tako sam počeo kopati.

Ono što sam otkrio u posljednjih 6 mjeseci šokiralo me i potpuno promijenilo moj
biblijski pogled. Također je ojačalo moju vjeru i dalo mi dublji osjećaj mira.

Nakon mnogo molitve dok sam se mučio s onim što sam učio, sada sam došao do
uvjerenja da je 'crkva' (i svijet) prevarena, a glavni dijelovi te obmane uključuju
sljedeće:

1) Izmišljanje fabricirane povijesne naracije .

2) Scofieldova referentna Biblija .

3) Moderna crkvena doktrina 'futurizma '.

4) Prihvaćanje i podrška modernoj državi Izrael .

5) Što Biblija kaže o vremenu Kristovog povratka ."

Svaka točka je obrađena u knjižici linkanoj na kraju uvodnog posta.

Hvala vam i Bog vas blagoslovio.

Nazad
Vrh