Obavijesti!

καιnos

Spirit Junkie
A d m i n
Reakcijski bodovi
309
Bodovi
83
Pozdrav dragi forumaši. Inače vašu profilnu sliku možete uljepšati, npr. postaviti pozadinsku sliku, ili napisati profilnu poruku. Pogledajte kako to izgleda na mom profilu...

Dragi forumaši, gore između "Što je novo" i "Članovi" nabavio sam dodatak "Galerija". Tu možete postavljati svoje albume, medije - slike, video klipove. Kako to još funkcionira ne znam ni ja sam. Uspio sam dodati jedan video.

Forum "Psihologija" je preimenovan u "Kršćanska Psihologija" i sada je podforum foruma "Kršćanska Duhovnost". Više se ne nalazi u kategoriji "Razno" nego u kategorija "Vjera"

Za našeg člana utopiju - tema o besmrtnosti duše je vraćena u život, nakon slučajnog brisanja.

A kako ce forumasi sa starog foruma znati da je promijenilo sa .net na .com?

Da li se racuna da ce ih Duh sveti obavijestiti ili da se nekako sami raspitaju?

Evo, ja na primjer, posto nisam u izravnoj vezi sa Svetim duhom i ne govorim u jezicima (osim engleski i nesto malo sanskrta i hindskog) meni par dana nije radilo pa nisam niti koristio forum. Mislio sam da se popravlja ili nesto... a onda sam sasvim slucajno na subotnjoj misi u Adventistickoj crkvi saznao od jednog brata koji zna te stvari...

A kako ce forumasi sa starog foruma znati da je promijenilo sa .net na .com?

Da li se racuna da ce ih Duh sveti obavijestiti ili da se nekako sami raspitaju?

Evo, ja na primjer, posto nisam u izravnoj vezi sa Svetim duhom i ne govorim u jezicima (osim engleski i nesto malo sanskrta i hindskog) meni par dana nije radilo pa nisam niti koristio forum. Mislio sam da se popravlja ili nesto... a onda sam sasvim slucajno na subotnjoj misi u Adventistickoj crkvi saznao od jednog brata koji zna te stvari...
Prvotno je forum bio prijavljen na domenu sa .com, tek malo poslije dodana je i .net, zbog toga što je neko moj prijašnji forum prijavio pa je Facebook blokirao. Sa .net mogao sam ljudima ostavljati link foruma na Facebook. Znači svi prvi članovi su uvijek bili na .com prijavljeni. Još nešto, domena .net nema zaštitu, tkz. SSL Certifikat i laka je onda meta za hackere, zato sam ju morao sklonuti. Kad su greške popravljene svi članovi foruma su dobili preko maila obavijest kako je sve riješeno, plus link foruma sa .com na kraju.

Nestale su teme sa foruma, mislim sa početne stranice foruma, sve se nalaze u kategorijama....čitao sam sa drugog foruma, ali nisam našao rješenje. Tako da znate....

Nazad
Vrh