Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Sionski, veteran dosadašnjih hrišćanskih foruma..
Sva slava pripada našem Gospodu Isusu Hristu u vek i vekove. Amin
Pozdrav svima na forumu
Ovo je prvi put da sudjeljujem na nekom forumu.
Pozdrav svima na forumu
Ovo je prvi put da sudjeljujem na nekom forumu.
Hvala na pozdravima.
Ja vjerujemo da u kršćanstvu moramo imati izvor autoriteta, nešto po čemu se mjeri sve drugo i mi vjerujemo da nam je Isus dao taj izvor- svoju Riječ. U pisanom Riječi- 2 Tim3:15-16 posjeća Timoteja da poznaje Pisma od malena koja te čine mudrim za spasenje po vjeri.
Isto tako vjerujem da Bibliju treba pravilno razdvajati jer nije sve u Bibliji pisano za nas danas iako je cijela Biblija dana da iz nje učimo.
Zašto se nazivam biblijska kršćanka zato jer je Biblija jedini apsolutni i vrhovni autoritet - sola scriptura .
I svako učenje ili vjerovanje provjeravam dal je u potpunom suglasju sa Biblijom.
Vjerujem u sigurnost spasenja.
Otac, Sin, Duh Sveti– tri su potpuno zasebne osobe, svaka sa specifičnom ulogom u spasenju čovječanstva, koje djeluju u savršenom jedinstvu i skladu, tvoreći Jednog Boga-Vječnog- Ja jesam.
Eto to je ukratko .
Pozdrav svima,
ja sam samo običan lik.
Na ovom forumu želim dati svoj doprinos kroz prijateljsku diskusiju na zadane teme…
Pozdrav svima,
ja sam samo običan lik.
Na ovom forumu želim dati svoj doprinos kroz prijateljsku diskusiju na zadane teme…