Gdje smo se to zatekli...

  • Zdravlje podrazumijeva i kognicijsko zdravlje, perspektivu, pa i povijesnog odvrtanja... bar nekih pojavnosti.

    :

    Nužno zlo

    1889. godine je provođena potpuna elektrifikacija u SAD-u te, nedugo zatim, u Europi. Iste su godine, kao slučajno, doktore preplavili slučajevi gripe koja se dotad pojavljivala tek rijetko. Simptomi žrtava su bili puno više neurološke prirode, nalik neurasteniji (izvorni naziv za hiper-elektro-senzitivnost) i nisu uključivali respiratorne poremećaje. Ta pandemija je trajala četiri godine i pobila gotovo milijun ljudi.

    2001. godine je kanadski astronom Ken Tapping pokazao da su se pandemije influence tijekom prethodna tri stoljeća podudarale (nađene su korelacije) s vrhuncima solarne magnetne aktivnosti, na bazi 11-godišnjeg ciklusa. Također je otkriveno da su se počeci influence rasprostirali preko ogromnih područja u samo nekoliko dana – činjenica koju je teško objasniti zarazom od jedne osobe drugoj. K tomu, bezuspješno su brojni eksperimenti pokušavali dokazati direktnu zarazu kroz bliski kontakt, kapljice mukusa ili slične procese.

    Od 1933. godine do dana današnjeg, virolozi nisu bili u stanju podastrijeti bilo kakvu eksperimentalnu studiju koja bi dokazala da se influenca širi kroz normalni međuljudski kontakt. Svi pokušaji da se to učini bili su bezuspješni promašaji.
    (Iz poglavlja 7 – Akutna električna bolest)

    :

    Godine 1904. pčele su počele umirati na otoku Wight nakon instalacije Markonijevih radio odašiljača. Ti odašiljači su funkcionirali na frekvencijama bliskim razinama megaherca.
    Na drugoj strani (La Manche) kanala, Jacques-Arsène d'Arsonval je pokazao da su "oštri i kukasti" elektromagnetski signali puno toksičniji od sinusoidnih signala.
    (...)
    Epidemija (pomora pčela) se širila Engleskom i cijelim zapadnim svijetom i postupno se stabilizirala.

    Kako se bližio kraj Prvog Svjetskog rata, vojske su se opremale raznovrsnim visoko-naponskim radio odašiljačima okidajući (kao što smo vidjeli) pandemiju Španjolske gripe 1918, koja je zapravo započela u SAD-u, pri Cambridge Mornaričkoj radio školi u državi Massachusetts, s izvorno 400 slučajeva (oboljelih). Ta se epidemija naglo proširila na 1127 vojnika Funston Kampa (u državi Kansas), gdje su bile instalirane bežične veze. Doktori su bili zaintrigirani činjenicom da je samo 15% civilnog stanovništva patilo od krvarenja iz nosa dok je 40% članova Mornarice imalo taj simptom. Druga krvarenja su također bila prisutna te je trećina umrlih preminula upravo zbog unutarnjih krvarenja pluća ili mozga. Radilo se o tome da je sastav krvi kao takve bio izmijenjen što su otkrila mjerenja koagulacije koja se pokazala duplo duljom nego što je normalno. Ti su simptomi nekompatibilni s efektima respiratornih virusa influenze, ali su totalno konzistentni s razarajućim efektima elektriciteta. Druga nedosljednost se sastojala u tome što su dvije trećine žrtava bili zdravi mladi ljudi. Daljnji tipični simptom te gripe je bilo usporavanje pulsa na 36-48 otkucaja što je također uobičajeni ishod izloženosti elektromagnetnim poljima. K tome je bilo moguće neke žrtve uspješno tretirati masivnim dozama kalcija.

    Vojni liječnik dr. George A. Soper je posvjedočio da se virus širi brže od brzine kretanja ljudi. Provedeni su različiti eksperimenti pokušavanja zaražavanja dobrovoljaca bilo bliskim direktnim kontaktom bilo (direktnim) ubrizgavanjem mukusa ili krvi (oboljelih u tijela dobrovoljaca) – ali ti eksperimenti nisu mogli potvrditi nikakvu infekciju na takav način.

    Uočljivo je da se svaka nova pandemija influence podudara s napretkom u električnoj tehnologiji, poput one Azijske gripe 1957-58, koja je uslijedila po instalaciji moćnog nadzornog radarskog sustava te izbijanje Hongkonške gripe srpnja 1968. nadalje, koje je uslijedilo po stavljanju u pogon 28 vojnih satelita za nadziranje svemira na visinama Van Allenovih pojaseva koji nas (pojasevi) štite od kozmičke radijacije.
    (Iz poglavlja 8 – Misterija na otoku Wight)

  • Sedamdestih godina XX stoljeća atmosferski su fizičari otkrili da zemljino magnetno polje biva značajno poremećeno ljudskom električnom aktivnošću. Ispucavajući signal u svemir i hvatajući njegovu jeku, ustanovljeno je da je inicijalni signal bio modificiran višekratnicima od 60Hz na koliko funkcionira strujna mreža koja se koristi u Sjevernoj Americi.

    To otkriće, pak, nije zaustavilo lansiranje HAARP projekta kojim se namjerno mijenjaju elektromagnetna svojstava naše planete.
    Van Allenovi pojasevi koji nas štite od kozmičkih zračenja su već bili izmijenjeni ljudskom električnom aktivnošću, te je sasvim moguće da su ti dvostruki pojasevi ranije bili jedan jedini jedinstveni pojas koji je bio oslabljen u svom središtu, kao rezultat utjecaja ljudskih emisija električnih naboja u svemir (stratosferu).

    Satelitska promatranja pokazuju da zračenja visokovoltažnih žica često imaju efekt potiskivanja prirodnih zračenja munja.
    U svjetlu tih (i mnogih drugih predstavljenih) činjenica, logično je zaključiti da su pandemije influence zadnjih decenija povezane s ljudskom električnom aktivnošću.
    (Izvadak iz poglavlja 9 – Zemljina električna ovojnica)

    :

    1980. godine srčani je udar među mladim atletima bio rijetkost, sa samo devet slučajeva godišnje. Otada do 1996. godine je broj slučajeva ravnomjerno rastao za 10% kada se stopa iznenadno udvostručila na 64 slučaja te 66 slijedeće godine te 76 u zadnjoj godini studije. Američka medicinska zajednica nije mogla pronaći objašnjenje za to, dok je u Europi godine 2002, njemački liječnik pokrenuo priziv pozivajući na moratorij postavljanja antena i mobilnih tornjeva kako su valovi koje su isti emitirali uzrokovali kardiovaskularne poremećaje. Bio je to poznati Freiburški Priziv.
    Dr. Samuel Milham, epidemiolog Washingtonskog državnog ministarstva zdravlja, kroz svoj je rad pokazao da su kardiovaskularne bolesti, dijabetes i kancer uvelike, ako ne i posve, uzrokovani elektricitetom.

    Paradoksalno, studije kolesterola koje datiraju iz ranog 20. stoljeća nisu pokazale da su razine kolesterola ikako povezane s višljim rizikom od srčanih oboljenja – što je posve suprotno od onoga što se danas uobičajeno smatra kao činjeničnim. Dugoročna studija na životinjama u filadelfijskom Zoološkom vrtu je pokazala da su se u periodu od 1916. do 1964. godine razine kolesterola u sisavcima i pticama povećale za faktore između 10 – 20, unatoč tomu što je njihova prehrana ostala potpuno nepromijenjena! Jedini parametar koji se dramatično promijenio bilo je povećanje u radijskim frekvencijama.

    Tijekom Drugog svjetskog rata, neki su se vojnici žalili na simptome slične onima neurastenije (hiper-elektro-senzitivnost). Inicijalno se smatralo, sukladno Freudovoj doktrini, da ti vojnici pate od napada tjeskobe: međutim, dr. Mandel Cohen je proveo studiju na 144 slučaja. Ta studija je otkrila da su ti vojnici zapravo fiziološki slabije otpornosti te da su patili od iritabilnosti srca. Imali su problema pri asimilaciji kisika i morali su disati duplo brže nego njihovi kolege boljega zdravlja kako bi primili dovoljnu količinu kisika. Pokazalo se da njihovi mitohondriji nisu efikasno funkcionirali. Na kraju je ta studija zaključila da su ti vojnici bili hipersenzitivni općenito, a specifično na elektricitet.

    Od 50-tih godina XX stoljeća naovamo, znanstvenici Sovjetskog Saveza su uočili da radio frekvencije mijenjaju elektrokardiograme pojedinaca koji bi im bili izloženi jer bi mijenjali djelotvornost mitohondrija u stanicama.
    Grafički prikazi statistika smrtnih stopa od srčanih oboljenja, kad ih se razdijeli sukladno stupnju elektrifikacije američkih država na godine 1931 i 1940, također su vrlo eksplicitni i ne ostavljaju nikakvu sumnju u toksičnost elektromagnetnih polja na srce, skidajući tako ljagu s kolesterola i visokomasne prehrane.
    (Iz poglavlja 11 – Iritabilno srce)

    :

    2014. godine je liječnik Tetsuharu Shinjyo objavio studiju "prije-i-poslije". Procijenio je zdravlje 122 stanara jedne zgrade na kojoj je bila instalirana bazna stanica (sustav mobilnih antena i repetitora). Dvadeset i dva stanara su patila od kroničnog umora, 14 od vrtoglavice ili Menierove bolesti, 14 od glavobolja, 17 od bolova u očima ili infekcija, 14 od nesanice i 10 od kroničnih krvarenja iz nosa. Pet mjeseci nakon što su antene uklonjene, ostala su bila samo 2 slučaja nesanice, 1 slučaj vrtoglavice i 1 slučaj glavobolja!
    (Izvadak iz poglavlja 17 – U zemlji slijepih)

    Prevedeni izvaci iz sažetka knjige Arthura Firstenberga – Nevidljiva duga: povijest elektriciteta i života

  • Zašto je gornji članak razdvojen na dva dijela prozvan Nužnim zlom.

    Prozvan je tako zbog prirode onoga što je elektricitet.


    Gustav Le Bon je svijetu ostavio u baštinu tri fantastične i jedva ikome poznate knjige:
    1. Evolution of matter (Evolucija tvari, nije prevedena)
    2. Evolution of forces (Evolucija sila, nije prevedena)
    3. Psychology of the masses (prvedena na hrvatski odavno kao Psihologija gomila)

    Prva je izdana 1907., druga par godina kasnije. Stoga, nije naodmet imati u vidu da je ono ovdje rezimirano i implicirano staro već preko sto godina. S druge strane, većina onoga što brojni danas po prvi put čuju kao "znanstvenjačke novosti" pa čak i mainstream suvremeni postulati kvantne mehanike također je staro i do 70-tak i više godina, neki phdovi čak smatraju punu stotku. Na zapadu ništa nova... .


    Izvadak iz Evolucije tvari:

    " tijelo elektrificirano na bilo koji način, osobito frikcijom (trenjem), je tek tijelo čiji su atomi započeli proces disocijacije (raspada). Ako produkti te disocijacije izviru unutar vakuma, identični su s onima koje proizvode radio-aktivne supstance.
    Ako isijavaju u zraku, posjeduju odlike koje se od radioaktivnih emisija razlikuju jedino po manjoj brzini.
    Gledano s te strane, elektricitet se čini kao jedna od najznačajnijih faza dematerijalizacije tvari, i posljedično, kao osobiti oblik intra-atomske energije. On (elektricitet), zbog svojih odlika čini polu-materijalnu supstancu između tvari (materije) i etera. "

    Postoji više vrsta/tipova beta čestica koje su u suštini "električne čestice" tj. ELEKTRIČNI ATOMI. U tabeli elemenata bi spadali ispred Vodika (H). Dimitrij Mendeljejev, otac Mendeljejeve tablice kemijskih elemenata je u jednom malom opskurnom eseju čak započeo klasificirati kakvi bi atomi mogli ili trebali postojati ispred, lakši od vodika. Električni atomi - ovo je čista spekulacija (tada bila!) - bi trebali spadati negdje između Mendeljejevog "koronija" (element y) i vodika. (Njegova knjižica-esej o kemijskom sastavu etera je na https archive točka org). Spekulacija nije moja. Već Mendeljejeva, a sve što je Mendeljejev prospekulirao, otkriveno je. SVE, s tim što je nešto "eskivirano" tj. gurnuto u drugu granu znanosti i prozvano nekim desetim imenom, time zagurano u zapećak kognicije istovjetnosti podudaranja - totalno nezainteresirane raje.

    Proučavajući udžbenik elektrotehnike za američku vojsku - jasno i glasno kažu: NITKO NE ZNA ŠTO JE ELEKTRICITET. Ali, evo, da vam olakšamo - zamislite, ta možete zamišljati, svi to mogu: predočite si ovakvu sliku - i onda nastavlja s klasičnim orbitiranjim elektrona oko jezgre - i to se onda naziva "atom". Kako se manifestira elektricitet i kada? Pa onda kada elektron bude izbačen iz atoma. A kad je to? Pa u ionizaciji, ili kad ga se ušteka žicom, kablom u šteker - i onda nije tek izbačen, već i "postrojen" u one "kristalaste" domine od korekcije molekularne strukture. Atom je PO DEFINICIJI nedjeljiv (zato se i zove "atom"), ako se iz atoma ispucaju elektroni - onda TO NIJE NITI BIO ATOM, već nešto posve drugo, a to nešto posve drugo se prije više od stoljeća zvalo jedino i samo ION. Što je onda atom?, dilema nikad nije riješena... ali ponavljanje je majka indoktrinacije i ispranosti mozga. Dodajte k tome "peer-pressure" (prikrivenu traumu) i efekt je "strukovno 'obrazovan'" čovjek bukvalno indoktriniran kao da je pripadnik kulta.

    Ali, ne samo ion, jer spomenuli smo javnosti nepoznato gledište samog "oca kemijske znanosti" (Mendeljejeva) prema kojemu on sam smatra da išta nalik elektronu mora biti kemijski atom koji se nekemijskim putem spaja s ostalim kemijskim elementima čineći od njih - ne "atome", već "izvorne spojeve" od kojih se neki tako nazivaju i "ioni".

    Svima je poznata slika, ima još takvih slikarija, ali ovo je ona slika čestica atoma kao loptica nalik "planetama" koje se u nekakvom "sunčevom sustavu" vrte, obrću, poskakuju ili se teleportiraju na određenim "udaljenostima" od tog "centralnog sunca" jezgre. Kako gore tako dolje - if ju keč dis drift. Makrokosmos i mikrokosmos - nigdje čovjeka.

    U kojoj mjeri se "svijet" mijenja promjenom "točke gledišta"? analogno je pitanju u kojoj mjeri se vidik mijenja po danu, u sumrak, u noći, zorom, u magli ili vedrini ozračja... Ideja "raspada tvari" - i ne samo tvari - je duboko zadrla u solidan komad one sante leda znanosti i tehnologije koja je skrivena od pogleda, ona koja je ispod površine mora... i prećutno se širi neprepoznata i nikad javno priznata fundamentalna ideja pogleda na "interatom" (subatomiku). Dok cijelo to vrijeme neprekidno i jednako tiho žamori i šumori ideja "životne sile" koja poput vječitog vodoskoka prožima ama baš sve, ulazi i izlazi, udiše i izdiše, kuca pulsevima živoga srca... neću se ispričavati za dašak poetske inspiracije...

  • Gripa je detoksikacija organizma pomoću otapala.

    Prehlada je uobičajeno bakterijska detoksikacija pri kojoj se mikrobi (somatidi, protiti, mikrozimi itd.) hrane oštećenim tkivom koje je otpadni proizvod u tijelu. Oni konzumiraju to tkivo.

    Gripe se, pak, javljaju kada su ljudi toliko toksični (otrovani) da bakterije (mikrobi) ne mogu pomoći u razgradnji otrovnih otpadnih materijala zbog prisustva anorganskih supstanci u njima, poput kemikalija iz pesticida, anorganskih gnojiva, aditiva u hrani... pepsi, cola, sve one kemikalije koje nemaju veze s hranom. Kada te kemikalije uđu u tijelo i preplave ga i unište bakterije (koje žive u našem organizmu), onda naša tijela moraju napraviti "razgrađivača" ili više vrsta "razgrađivača" koji bi razgradili (sva ta oštećena) tkiva. Tijelo može napraviti oko tristotisuća (300 000) "virusa" koji su specifični za specifična tkiva u nekoj konkretnoj stanici kako integritet stanice ne bi postao razoran, da cijela stanica ne odumre; oni bi čistili npr. neke dijelove stanice, vene za neurološke funkcije ili limfe koje imaju pročišćujuću funkciju ili krv samu unutar stanice. Tako, to su specifični "virusi-čistači" za određena područja u tijelu.

    Mi se ne "zarazimo" virusima; naša tkiva i krv stvaraju ih kako bi uklonili štetne otrove.

    Ako ste u laboratoriju i gledate to ("viruse"), nema tamo ničeg živoga. Imate sapune, solvente (otapala, razgrađivače), kao što i mi imamo sapune i solvente koji razgrađuju masnoće i nečistoće s npr. poda vaše garaže koje su nakapale tamo iz vašeg auta. Kada upotrebljavate solvent, koristite ga s vodom jer voda je glavni solvent na zemlji. Ona je univerzalni solvent. Voda razgrađuje stijenje i kamenje u produkte kojima se biljke mogu hraniti. Voda je naš glavni solvent. Ako pogledate u neku arheološku knjigu, prva stvar navedena u listi otapala je voda.

    Virusi ne mogu prijeći s jedne vrste na drugu!

    Virusi nemaju jezgru. Nemaju respiratorni sistem, nemaju sistem cirkulacije, nemaju probavni sistem (kao normalne žive stanice koje sve to imaju). Virusi nisu živi. To je kao da biste rekli da je sapun (kojim perete ruke) živ. Oni nisu živi, oni su solventi, otapala. Oni su sapuni.

    Kao što sam rekao, imamo prehlade koje su uglavnom bakterijske. Bakterije se hrane zatrovanim i oštećenim tkivima koji su naš otpadni materijal jer se ne hranimo dovoljno dobro niti dovoljno svježom hranom i akumuliramo toksičnost (otrove). Bakterije onda moraju doći i pojesti te otpadne materijale jer mi ne možemo funkcionirati sa svim tim otpadom. To je ono što prehlada jest.

    Gripa je uglavnom viralna. Neki dijelovi vašeg tijela možda nisu toliko kontaminirani i bakterije to mogu počistiti, kad nismo prezasićeni otrovima i njihovim otpadnim produktima. Tu djeluje prirodni način čišćenja pomoću bakterija. Bakterije (mikrobi) tu mogu pomoći. Ali, kada smo toliko zatrovani ili puni otpadnih materijala da su i same bakterije kemijski zatrovane oštećenim i otpadnim tkivima, onda moramo proizvesti solvente (otapala). Svaka stanica stvara otapalo. Svaka stanica stvara sapun pomoću kojega će se očistiti. To je udruženi rad, sve stanice proizvode otapalo, sapun da im pomogne da se pročiste. Kada je organizam akumulirao toliko otpada da ga bakterije ne mogu počistiti, onda stanice proizvedu otapalo (koje suvremena znanost zove "virus").

    Nema gripa koje prelaze s jedne vrste (živog bića) na drugu. To je nemoguće. NEMOGUĆE je dobiti virus od neke životinje. Jednako tako je nemoguće prenijeti virus jedne životinjske vrste u neku drugu životinju. Viruse proizvode stanice unutar (svačijeg) vlastitog tijela. Ako ljudska stanica stvori virus, to je moguće samo unutar ljudskog tijela. Ili u epruveti s ljudskim stanicama.

    Kada su klima i temperatura pogodni, određena tkiva će početi s čišćenjem. Mogu imati cikluse sedmogodišnje, šestomjesečne... ovisno o tkivu i obujmu njegove zatrovanosti i kontaminiranosti. Neka tkiva se čiste npr. svake dvije godine i ako tijelo ne može upotrijebiti bakterije, stanice će stvoriti otapalo - virus koji čisti baš to tkivo svake dvije godine, svakih šest mjeseci, svaka tri mjeseca, svakih sedam godina, dvanaest godina... ovisno o tkrivu i koliko je ono kontaminirano.

    Sve ostalo su fikcije farmaceutske industrije da prodaju "medikamente". Sapun u vašem kupatilu nije zarazan, otapala nisu zarazna. Netko ga može injekcijom ubrizgati u vas i onda ćete se razboljeti. I to je jedini način na koji ljudi mogu dobiti kojekakve gripe ili "viruse" iz "životinjskog carstva". Uzeto je životinjsko tkivo, uzgojeno u toksičnom okruženju solventa i onda to tkivo proizvede virus kako bi razgradilo te toksine i očistilo se. I onda se to ubrizga (injekcijom) u ljudsko biće i dobijete te kojekakve životinjske gripe i viruse. Sad ste dobili otpad u organizam i onda tijelo mora proizvesti svoje vlastite solvente (viruse) kako be očistilo tog smeća. I stanice su u stanju iznimne alarmiranosti jer ste ubrizgali u sebe strano (životinjsko) tkivo (koje ne pripada u ljudski organizam).

    (...)

    Aajonus Voderplanitz (1947-2013), nutricionist

  • The Minds of Men – Ljudski umovi - dokumentarni film (dokumentirano)

    Ima CC titlove, ali se moraju ručno aktivirati i izabrati jezik.

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  • Ivan 3.12

    Isus se okrenu prema njima pa im reče: "Kćeri Jeruzalemske, ne plačite nada mnom, nego plačite nad sobom i nad djecom svojom. Jer evo idu dani kad će se govoriti: `Blago nerotkinjama, utrobama koje ne rodiše i koje ne dojiše.` Tad će početi govoriti gorama: `Padnite na nas!` i bregovima: `Pokrijte nas!` Jer ako se tako postupa sa zelenim stablom, što li će činiti sa suhim? (Luka 23.28–31)

    .

    "I simply cannot accept that there are on every story two equal and logical sides to an argument." - Edward R. Murrow

    "I scream you scream – you nod 'n' rest." (Ja vrištim, ti vrištiš – ti kimaš glavom i složiš se ("rest your case" – pravna formulacija)) – zapamtite ovo i sjetite se toga kad pogledate treći linkani video–klip (iza šeste minute). Bilo bi smiješno, da nije tragično – za šta se sve jedan običan sladoled može upotrijebiti, ovisno o leksičko–sintaktičkim zakonitostima kolokvijalizacije verbalnog izričaja.

    Ako mislite da je "screamanje" – vrištanje beznačajno, pogledajte ovaj naslov od neki dan:

    Što se događa s planiranim izraelskim reformama pravosuđa?

    “Naše je pravo da vrištimo, naša je obaveza da vrištimo, tako je to u demokraciji.”

    .

    Virtualna "realnost" – činjenice: tek vrh te sante "virtualizacije" u 4 kratka klipa:

    Klip 1

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Klip 2

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Klip 3

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Pozadinu znanstvenih istraživanja i zaključaka iz područja psihologije i funkcioniranja ljudske podsvijesti subliminalnog (ispod granice svjesnog opažanja) i uma općenito, istražite sami, zajedno s fundamentalnim principima iz sfera marketinga i propagande. Potom samo popratite vlasničke strukture i "trag novca".

    Ljubav prema novcu je korijen sveg zla. – Isus

    Klip 4

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    "Ovo je ekstremno opasno za našu demokraciju." Čiju? Čiju "kraciju" nad "demosom"? Tanak led...

    Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv tame Upravljača ovoga svijeta, protiv duhova pakosti podneblja. (Efežanima 6.12)

  • Za one koji ne znaju kakav je internet bio i kako su funkcionirale tražilice do prije... nešto manje od desetak godina, kada je zaista bilo stotine i stotine, pa i tisuće, deseci tisuća rezultata čak i u guglovoj tražilici, danas je to samo farsa. Danas je internet gotovo totalno cenzuriran, ostala je puka... simulacija koju su autori video-prezentacije ispod prozvali: Digitalno Potemkinovo selo.

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.


    .

    EDITiram ovdje jer iz nekog neznanog razloga ovaj forum članovima ne dopušta da editiraju svoje postove. Nikakvo čudo, cijeli internet je postao takav: ljudi editiraju čak i vijesti i svoje osvrte na vijesti i internetski AI sve "popapa".

    U postu broj #7 iznad, u dijelu gdje je linkana vijest o reformama izraelskog pravosuđa, autor linkane stranice je ažurirao (jučer) naslov teksta i [color=#41A85F]podnaslov [/COLOR](u postu iznad kratko preveden) koji nije bio ažuriran mjesecima ranije otkad se analiza tamošnje situacije po prvi puta obavila na tom sajtu (u siječnju ove godine), i sad piše nešto posve deseto. Inače, dok još ne ukinu i internetsku arhivu (kad nju ukinu, zaista će internet postati Potemkinovo seoce, ovako je izgledala poruka:

  • Svjedočite vrijednosti koje vjerujete i za koje se zalažete.
    Ne očekujte da netko drugi to čini.
    Vi budite ti koji to čine.

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  • herdat adam vs. [color=#9365B8]kraljevski zakon slobode[/COLOR]


    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.


  • Gravitacija?


    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  • External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    Guglov prijevod opisa videa:

    Rupert Sheldrake, doktor znanosti, biolog je i autor najpoznatiji po svojoj hipotezi morfičke rezonancije. Na Sveučilištu Cambridge radio je u razvojnoj biologiji kao član Clare Collegea. Bio je glavni fiziolog biljaka na Međunarodnom institutu za istraživanje usjeva za polusuhe tropske krajeve u Hyderabadu, Indija. Od 2005. do 2010. bio je direktor Perrott-Warrick projekta za istraživanje neobjašnjivih ljudskih i životinjskih sposobnosti, kojim je upravljao Trinity College, Cambridge. Sheldrake je objavio niz knjiga - Nova znanost o životu (1981), Prisutnost prošlosti (1988), Ponovno rođenje prirode (1991), Sedam eksperimenata koji bi mogli promijeniti svijet (1994), Psi koji znaju kada im Vlasnici se vraćaju kući (1999.), Osjećaj buljenja u njih (2003.), Znanstvena zabluda (Oslobođena znanost) (2012.), Znanost i duhovne prakse (2017.), Načini prevazilaženja i zašto funkcioniraju (2019.).

    Rupert je održao govor pod naslovom The Science Delusion na TEDx Whitechapelu, 12. siječnja 2013. Tema večeri bila je Vizije za tranziciju: izazov postojećim paradigmama i redefiniranje vrijednosti (za ljepši svijet). Kao odgovor na prosvjede dvojice materijalista iz SAD-a, TED je govor izbacio iz optjecaja, potisnuo ga u kut svoje web stranice i obilježio ga oznakom upozorenja.

  • Tko će kontrolirati kontrolore - Cenzura  oliti Lov na vještice dvadeset i prvog vijeka


    Iz razloga predstavljenih u jednom od ranijih postova, prenosim guglov prijevod gornjih vijesti, as it is u ovom času.


    WEF naređuje ICANN-u da zaplijeni domene web stranica koje objavljuju 'nemainstream sadržaj'
    15.4.2024.

    Svjetski ekonomski forum (WEF) naredio je Internetskoj korporaciji za dodjeljivanje imena i brojeva (ICANN) da povede "rat protiv teoretičara zavjere" zaplijenom domena web stranica koje objavljuju "nemainstream sadržaj" na internetu.

    EU DisinfoLab, neprofitna organizacija financirana od strane WEF-a , kaže da ICANN treba proširiti svoju kontrolu nad ograničenjima registracije domena kako bi uključila takozvanu kontrolu "dezinformacija" uz phishing i malware. To bi značilo da bi ICANN dobio ovlasti policije kojoj je dopušteno registrirati web stranice na temelju njihove privrženosti službenim narativima.

    Naturalnews.com izvještava: Neiskreno je, samo za zapisnik, da EU DisinfoLab tvrdi da je neovisna kada veliki postotak njegovog financiranja dolazi ni od koga drugog do od Zaklada otvorenog društva, koje su projekt milijardera, agitatora Georgea Sorosa.

    Zaklade Otvorenog društva već testiraju vodu u vezi s "prenamjenom" ICANN-a da postane alat za ciljanje "mjesta s dezinformacijama". Natural News bi, vjerojatno, bile uključene u to prenamijenjeno ciljanje, kao i mnoge druge neovisne medijske stranice.

    "Pokušaj izravnog angažiranja ICANN-a bio bi vrlo kontroverzan, blago rečeno, barem u ovoj fazi", piše Didi Rankovic za Reclaim the Net o vijestima.

    “S obzirom na njegovu važnost u internetskoj infrastrukturi – ICANN globalno upravlja nazivima domena – i činjenica da kontrola sadržaja nije među njegovim zadacima (DisinfoLab kaže da ICANN 'odbija' to učiniti) – to bi predstavljalo veliko odstupanje od uloge organizacije kako mi razumijemo to danas.”
    Internet 2.0 noćna mora cenzure

    Koristeći "strukturu koju je već stvorio ICANN", EU DisinfoLab poziva ICANN da u osnovi kontrolira cijeli internet u potrazi za svime što moćnici (TPTB) smatraju "dezinformacijama". Za to bi, tvrdi skupina, od registara bila potrebna "minimalna količina marljivosti i suradnje".

    Svrha svega ovoga bila bi da ICANN odredi koje su web stranice neprihvatljive, što znači da bi imena njihovih domena bila opozvana. Cijeli internet u cijelom svijetu bio bi pogođen takvom promjenom.

    Naslovna priča koju TPTB koristi kako bi pokušao opravdati tako drastičnu promjenu je da web-mjesta "dvojnika dezinformacija", a to su web-mjesta koja pokušavaju oponašati "mjesta s vijestima od povjerenja" sa sličnim nazivima ili formatiranjem, previše izmiču kontroli i moraju se zaustaviti .

    Budući da je ICANN vrhovno tijelo za nazive domena web stranica i registraciju DNS-a, grupi će biti dopušteno, prema novoj shemi, opozvati cijele web stranice za koje se smatra da šire neku vrstu "dezinformacija".

    Istini za volju, ICANN je već radio nešto slično tijekom "pandemije" koronavirusa Wuhan (COVID-19). Nazivi domena koji sadrže riječ "covid", zajedno s drugim srodnim izrazima, ispitani su pokušavaju li koristiti takve ključne riječi za prikrivanje krađe identiteta ili operacija širenja zlonamjernog softvera. Drugim riječima, još se nije radilo o pokušaju "moderiranja" bilo kakvog sadržaja povezanog s COVID-om.

    Ono što se sada predlaže, nasuprot tome, vrsta je formata moderiranja u kojem bi ICANN imao ovlasti kazniti čitave domene web stranica za koje se utvrdi da su krivi za širenje dezinformacija.

    EU DisinfoLab želi da ICANN koristi sustav pod nazivom DNSTICR za prijavu "stvarno otvorenih i zatvorenih (dezinformacijskih) slučajeva" registratorima radi uklanjanja. Pitanje je: Tko odlučuje što je zapravo "otvoreni slučaj dezinformacije"?

    Jedna od mogućnosti je da bi registri ili registri mogli “dodijeliti medijskim trgovačkim udrugama status 'pouzdanog podnositelja obavijesti', iako bi i to bilo proizvoljno odlučeno budući da ne postoji utvrđen okvir za odlučivanje tko će dobiti status 'pouzdanog podnositelja obavijesti'.

    Sve ovo znači sve ono na što je George Orwell upozorio svijet prije mnogo desetljeća: ministarstvo mreže kontrole istine koja se širi cijelim svijetom, regulirajući sve što ljudi govore i rade - u ovom slučaju na internetu.

  • Malo humora za one s kapacitetom za isti:

    External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

  • External Content www.youtube.com
    Content embedded from external sources will not be displayed without your consent.
    Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.

    • New
    • Official Post

    Kako reče imam u videu, kako će to srušiti džamiju, a da se ne podignu muslimani iz cijelog svijeta. Inače pratit ću ovu temu, ali sigurno će to biti Hram izgrađen za Antikrista kojeg će sve religije poštivati.

    Padanje je iskustvo. Borba je karakter. Ne predati se je život!

  • Newly created posts will remain inaccessible for others until approved by a moderator.

    • :)
    • :(
    • ;)
    • :P
    • ^^
    • :D
    • ;(
    • X(
    • :*
    • :|
    • 8o
    • =O
    • <X
    • ||
    • :/
    • :S
    • X/
    • 8)
    • ?(
    • :huh:
    • :rolleyes:
    • :love:
    • 8|
    • :cursing:
    • :thumbdown:
    • :thumbup:
    • :sleeping:
    • :whistling:
    • :evil:
    • :saint:
    • <3
    • :!:
    • :?:
    The maximum number of attachments: 10
    Maximum file size: 2 MB
    Allowed extensions: bmp, gif, jpeg, jpg, pdf, png, txt, webp, zip
      You can sort the options with drag and drop to change their order. You can create up to 20 options.
      The results are invisible unless the poll ended or the user voted.

    Participate now!

    Nemaš korisnički račun. Registriraj se da bi bio član forumske zajednice.