Avimeleh ili Avijatar?

Sakimi

Član
Reakcijski bodovi
0
Bodovi
0
AVIJATAR ILI AHIMELEH25 A On reče im: Niste li nikad čitali šta učini David kad mu bi do nevolje i ogladne s onima što behu s njim?26 Kako uđe u Božju kuću pred Avijatarom poglavarom svešteničkim i hlebove postavljene pojede kojih ne beše slobodno nikome jesti osim sveštenicima, i dade ih onima koji behu s njim?Marko 2/25-26ILI....?1 Tada David dođe u Nov k Ahimelehu svešteniku; a Ahimeleh se uplaši i istrča pred Davida, i reče mu: Zašto si sam, i nema nikoga s tobom?2 A David reče Ahimelehu svešteniku: Car mi nešto zapovedi, i reče mi: Niko da ne dozna zašto te šaljem i šta sam ti zapovedio. A sluge sam opravio u to i to mesto.3 Nego šta imaš pri ruci? Daj mi pet hlebova, ili šta imaš.1 Samuilova 21/1-3Ahimeleh je Otac Avijatarov a ne ista osoba?20 Ali uteče jedan sin Ahimeleha, sina Ahitovovog, po imenu Avijatar, i pobeže k Davidu.1 Samuilova 22/20Pa kako može Bog pogrešiti?Ili Biblija nije verodostojan izvor informacija ili se Hristos aleyhi asalam zbunio kao što se svako ljudsko biće može zbuniti.Pa sami birajte, no kome se ne bira može uzeti oba slučaja u obzir, Da je Biblija ljudski konstrukt kao što je Hristos a.s. samo čovek.27 Ali hoće li doista Bog stanovati na zemlji? Eto, nebo i nebesa nad nebesima ne mogu Te obuhvatiti, a kamoli ovaj dom što ga sazidah?1 Kraljevima 8/2................................Ovo je inače argument koji muslimani rado koriste u diskusiji,iskreno ni ja nemam odgovor o čemu se tačno radi i kako to da je Isus "pogrešio". ...... Postoji li neko objašnjenje ove Isusove "greške"???

Nazad
Vrh