Invazija islama je opisana u Otkrivenju i dio je božijeg plana

Uglavnom sto se tice navodne invazije u kom se to obliku treba da se ocituje?

Sto se tice 'invazije' ako pogledamo modernu politicku scenu onda ko tu koga okupira. Amerika je napala Afganistan i Irak, bez valjanog razloga, Izrael danas na oci cjele javnosti bezkurpulozno okupira Palestinu ne stedeci ni djecu ni zene ni starije niti bolnicare niti humanitarce itd.
Abrahova tajna vjere je bivsi JS, ali izgleda da su to učenje preuzeli od advenista. Tu se ne misli na ovu invaziju, gdje muslimani naseljavaju Evropu i množe se da bi preuzeli evropu bez mača. Mislim da se ti skakavci odnose na arapska osvajanja, kada su okupirali Sjevernu Afriku i mnoga druga velika područja, morao bi malo prelistati komentare knjige Otkrivenje da se to malo bolje pojasni.

Abrahova tajna vjere je bivsi JS, ali izgleda da su to učenje preuzeli od advenista. Tu se ne misli na ovu invaziju, gdje muslimani naseljavaju Evropu i množe se da bi preuzeli evropu bez mača. Mislim da se ti skakavci odnose na arapska osvajanja, kada su okupirali Sjevernu Afriku i mnoga druga velika područja, morao bi malo prelistati komentare knjige Otkrivenje da se to malo bolje pojasni.
Teorija da se muslimani mnoze da bi preuzeli Evropu bez macha je u neosnovana. Statistika veli da krscana u Evropi ima 605.000.000 a muslimana 44.090.000.
Sto se tice invazije muslimana neka se forumas Abrahamova tajna vjere izjasni jeli to bilo u proslosti ili ce biti u buducnosti?
Hmmm meni knjiga otkrovljenja je najzamucenija od cijelog NZ, moze se tumaciti svakojako.

Nazad
Vrh