Knjige s molitvama po Božjoj Riječi, Duhovno Ratovanje s autoritetom koji je Gospodin Isus Krist dao svakome tko vjeruje

• Pokretač teme Pokretač teme 3.14
  • Datum početka Datum početka

3.14

Član
Reakcijski bodovi
52
Bodovi
28
https://www.walkinginpower.org/books/

Na ovoj web stranici možete besplatno skinuti knjige o duhovnom ratovanju s autoritetom u Ime Isusa Krista, te knjige o iscijeljenju, i sve je zasnovano po Biblijskim tekstovima.

Prije nego što se netko upusti u duhovno ratovanje, prvo se treba pokajat za grijehe, jer ako se čovjek ne pokaje tada neprijatelj ima pravo da ga napada. Veliku je silu Bog podario ljudima preko svoje moćne Riječi. Molim vas pogledajte i pročitajte knjigu/e.

Zadnje uređeno od strane moderatora:
Vidio sam tu neku knjigu o Nefilima. Reci mi kako možeš ratovati protiv Nefila - zar oni nisu svi ubijeni u potopu?! Ovo pitanje možeš odgovoriti ovdje, a ovo drugo, ko su ti Sinovi Božji i Nefili na ovoj temi

[thread='205'][/thread]

Duhovno možeš ratovati protiv njih, jer oni su zle duše na Zemlji iz Knjige o Henoku. Ali, ja nisam stručan, bolje si pročitaj knjigu na ovoj stranici koju objavih jer čovjek koji ih je napisao je Bern Zumpano i ima iskustva.

A može ti pomoći i ova stranica:

https://www.demonbuster.com/daily.html

Zle duša Nefila u Henokovoj knjizi? Imamo i tu temu

[thread='39'][/thread]

Zle duša Nefila u Henokovoj knjizi? Imamo i tu temu

Prijatelju, ja ne znam sve. U ovome bijednom svijetu sam kao i ti. Sveti Gospodin Isus Krist je rekao učenicima da idu po cijelom svijetu i da učine sve narode njegovim učenicima. Bolje mi je provesti vrijeme u molitvi, jer vrijeme je blizu. Pokušavam ljudima ukazati da je Bog Svemoguć i da nam je Sveti Gospodin Isus Krist podario vlast nad zmijama i štipavcima i nad svom neprijateljskom silom.

Apostol Pavle u Efežanima 6 piše:

Duhovni boj

10Ubuduće jačajte se u Gospodinu i u silnoj snazi njegovoj. 11Obucite svu opremu Božju da se mognete oduprijeti lukavstvima đavlovim. 12Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima. 13Zbog toga posegnite za svom opremom Božjom da uzmognete odoljeti u dan zli i održati se kada sve nadvladate. 14Držite se dakle! Opašite bedra istinom, obucite oklop pravednosti, 15potpašite noge spremnošću za evanđelje mira! 16U svemu imajte uza se štit vjere: njime ćete moći ugasiti ognjene strijele Zloga. 17Uzmite i kacigu spasenja i mač Duha, to jest Riječ Božju.

18Svakovrsnom se molitvom i prošnjom u svakoj prigodi u Duhu molite. Poradi toga i bdijte sa svom ustrajnošću i molitvom za sve svete, 19i za me, da mi se otvore usta i dade riječ hrabro obznaniti otajstvo evanđelja 20kojeg sam poslanik u okovima, da se ohrabrim o njemu kako treba govoriti.

(Efežanima 6, 10-20)

Uglavnom moltva je potrebnija više nego ikad, jer ovo su posljednja vremena i nema mi smisla raspravljati p nekim stvarima koje su iznad mojeg poimanja svijeta. Mogu vjerovati u Isusove riječi i postupiti po njima. Ako Svemogući bude htio otkriti mi neke stvari ,hvala Mu. Prijatelju, s molitvom nikad ne možeš pogriješiti, a Bog poznaje svačije srce. Neprijatelj uvijek želi zavaditi i napraviti razdor među ljudima, ali mu je oduzeta vlast i jedino što može je lagati i obećavati kao što je i Gospodina Isusa Krista iskušavao, a Krist mu je odgovorio da ne živi čovjek samo kruhu i vodi već od svake Riječi koja izlazi iz Božjih usta....Krist se branio Božjim Riječima.

Drži se Gospodina Isusa Krista i nećeš pogriješiti što god da se događa oko tebe. I vjeruj Kristu Isusu, On ti nikada neće lagati. Uglavnom borba je duhovna i to svakodnevno.

Zadnje uređeno od strane moderatora:
Nazad
Vrh