Ja nisam nigdje pročitao u Božjoj riječi da kaže:
I stvori "Bog" majmuna i reče mu: " gle, ti si majmun, i s vremenom ćeš postati čovjek.
Ljudi, nemojte vjerovati lažima. Svemogući te toliko ljubi i imaš mnogo primjera u Bibliji gdje je zapisano kako je predivno čovjek stvoren.
Ne postoji niti jedan primjer evolucije.
Tražite najprije Kraljevstvo Nebesko, a sve drugo će vam se nadodati. Svemogući Nebeski Otac nije religija, znanost je religija. Mnogo je danas znanstvenika i svi nešto znaju i u tom znanju negiraju Svemogućeg Stvoritelja i Njegovu kreaciju. Ne možeš vjerovati u Svemogućeg i Njegovu Riječ i onda ju pobiti sa znanstvenim otkrićima ljudi sa papirima dr. sci ...i sl. Upitajte maleno dijete, jer Svemogući kaže u Svojoj Riječi da si je hvalu pribavio iz usta dojenčadi. Čovjek previše komplicira i glumi da sve zna.
Piše u Mudrim Izrekama: "tko umnaža znanje, umnaža muku"
Stvoritelj je jednostavan. I Njegova Riječ je vječna.
A tko želi vjerovati u majmunologiju, neka mu/joj.
Gospodin Isus Krist je rekao da je On Aleph Tau (Alpha i Omega)
Bog te neće suditi ako nisi poznavao grčki, hebrejski, ovaj ili onaj jezik. Previše mudrolija, a Svemogući nebrojeno mnogo puta kaže milosrđe mu je milo, a ne žrtva. Ali će te suditi za svaku tvoju riječ ukoliko se ne preispitaš i shvatiš da si najobičniji grešnik i da se pokaješ i zatražiš oprost.
Gospodin Isus Krist:
- Ja sam Dobri Pastir
- Ja sam Vrata
-Ja sam Put, Istina i Život
- Ja sam Svijetlo Istinsko
-Ja sam Alpha i Omega
-Ja sam Prvi i Posljednji
-Ja sam Istinski Trs
A što se tiče majmuna, pustite ih da budu majmuni.