Božje ime Jehova ili Jahve?!

kao što sam već rekao, manipulacija nije od Boga, On takve metode ne koristi. Šta ja mogu, šta ja moram ili ne moram, da li mi iko nešto neda ili daje, to je lično stvar između Boga i mene.
mormon nauk nije u skladu sa biblijom
a time - nije od boga

tko je tvoj bog?

Čovek nikada neće moći sve da sazna, a naročito onaj koji brine tuđe brige a ne vidi sebe.
...

TO nije odgovor na moje pitanje!
...............
Da li tako uobičajeno komuniciraš?
Kad te se pita:
KOJE JE BOJE OVAJ ZID?
Ti odgovaraš:
SADA JE PET SATI!

-----------
...

ILI
ne vidiš da ne čuješ
ILI
si totalno Biblijski NEobrazovan
ILI
si NAMJERNO LAŽNI UČO
???
.......
Što ti sam priznaješ za se da jesi od gornjeg?
.
============

koje je ime tvoga boga?

Čovek nikada neće moći sve da sazna...
...............
Da li tako uobičajeno komuniciraš?
Kad te se pita:
KOJE JE BOJE OVAJ ZID?
Ti odgovaraš:
SADA JE PET SATI!

-----------
...

ILI
ne vidiš da ne čuješ
ILI
si totalno Biblijski NEobrazovan
ILI
si NAMJERNO LAŽNI UČO
???
.......
Što ti sam priznaješ za se da jesi od gornjeg?
.
============

koje je ime tvoga boga?
NE ZNAŠ?
sramiš ga se?

Jeste odgovor na tvoje pitanje. Nijedan čovek neće moći sve da zna. Bog objavljuje ljudima samo onoliko koliko oni mogu podneti. Ti jednostavno nisi spreman za čvrstu hranu. Da jesi Duh sveti bi ti to objavio.

mormon nauk nije u skladu sa biblijom
a time - nije od boga
Članovi Crkve Isusa Hrista svetaca poslednjih dana veruju da su Biblija i Moromonova knjiga u skladu sa svim što je Bog do sada objavio i što će još objaviti, što se odnosi na Njegovo carstvo.

Isaija je prorekao o jednoj knjizi koja će se pojaviti kada će „ se Livan pretvoriti u u voćnjak, i voćnjak će postati poput šume" (Isaija 29:17).

Šta je Livanom i da li je postao voćnjak i šuma? I koja je to knjiga koja će se pojaviti u to vreme? Livan je planinski venac. Jedan proučavalac Biblije objašnjava: „Devet puta se pominje u Bibliji ili kao deo Obećane zemlje [Izraela] ili kao severna granica Obećane zemlje.

Ovako opisuje jedan očevidac: "Pre nekoliko godina sam putovao u Svetu zemlju bio sam zapanjen brojem drveća na planinskim padinama. Pitao sam našeg vodiča kako je to moguće. Rekao nam je da su, počevši od 1900. godine, Izraelci posadili više od 100 miliona stabala u Izraelu. Daljim istraživanjem, saznajem na svoje iznenađenje gde sam otkrio da je više od 250 miliona stabala zasađeno od 1901. godine.' Tako je Izrael i Liban jedan planinski venac postao šuma, kao što je Isaija prorekao, a to se desilo u danima kada se pojavila Mormonova knjiga.

Kao što je Isaija rekao: „Tog dana [kada se Liban pretvori u vrt od drveća], gluvi će čuti reči iz knjige, a iz mraka i tame progledaće oči slepih.“ (Isaija 29:18). Ako je bilo koja knjiga prorekla da su se ovi uslovi ispunili, onda je Mormonova knjiga, koja je vratila mnoge jasne i dragocene istine izgubljene iz Biblije, pomažući da se duhovno gluvim i slepim vrate vid i sluh.

Članovi Crkve Isusa Hrista svetaca poslednjih dana veruju da su Biblija i Moromonova knjiga u skladu sa svim što je Bog do sada objavio i što će još objaviti, što se odnosi na Njegovo carstvo.
ODMAH dokazujem da ne zboriš istinu

.

Prva Božja Zapovjest –

ZAŠTO JE NE POŠTUJEŠ?

=====
IZLAZAK 20,2

"Ja sam YHVH, BOG tvoj,
koji sam te izveo iz zemlje egipatske, iz kuće ropstva.
,,,,,,,,,,,,,
YHVH JE BOG Jedini Otac, A NE SIN Gospodin Yehoshua
YHVH je izveo iz Egipta, a NE SIN Gospodin Yehoshua

----------

IZLAZAK 20,3

Nemoj imati drugih bogova uz mene.
,,,,,,,,,,,,
NEMOJ IMATI SINA Gospodina Yehoshuu
KAO BOGA - UZ BOGA Jedinoga Oca YHVH

----------

Svak onaj koji NE poštuje 10BZ,
a naročito NE poštuje prvu BZ
sigurno neće do Raja doč!

....

očito ideš kontra jasnih biblijskih stihova
ne zazivaš ime boga jedinoga oca YHVH - nema ti spasa
sam si sebe osudio
"Ne idite preko onoga što je napisano..." (1 Kor 4:6-7)

Isus nigde nije učio da Boga Oca nazivamo imenom YHVH. Bog Otac je rekao više puta sa Neba gde je predstavio svog ljubljenog Sina, Isusa Hrista, sa posebnim nalogom: "Slušaj Ga!".

On do današnjeg dana nije povukao taj nalog.

Nazad
Vrh