Internet

• Pokretač teme Pokretač teme Timotej
  • Datum početka Datum početka
T

Timotej

Guest
Bozja rijec po Maurice iz 1985.

BOG KAZUJE 1985. g. O INTERNETU

U prvoj viziji vidio sam Zemlju iz svemira. Dok sam gledao, počeo sam vidjeti ono što je izgledalo lagana neonska svjetla, počela su se pojavljivati u šesterokutnim uzorcima. Krenuo je sa sjevernoameričkog kontinenta, a zatim se proširio Europom, a potom i diljem svijeta. Najbliži način na koji to mogu opisati je da je izgledalo poput bijelih laserskih svjetala koja su iscrtana u šesterokutnim uzorcima širokim otprilike 100 milja oko cijele Zemlje poput elektroničke ili laserske paukove mreže.

Kad su svjetla konačno prestala kružiti oko Zemlje, izgledalo je kao da je Zemlja omotana elektroničkom mrežom poput geodetske kupole, slično bijeloj kugli koja se nalazi u Disneyworldu.

Mogli ste vidjeti zemlju ispod njega, s njezinim plavim oceanima, oblacima i atmosferom.

Gospodin mi tada reče: “Ovo će se uskoro dogoditi!

Postoji elektronička mreža koja će ovako okružiti Zemlju.

Ujedinit će cijeli svijet pod antikristovim sustavom Babilona posljednjeg vremena. !!!

U početku će donijeti velike blagoslove i blagostanje.

Činit će se kao da se svi okupljaju i da sviće novo doba za čovječanstvo.”

Ponovno sam pogledao i još jednom sam vidio Zemlju iz svemira s tom elektronskom mrežom oko nje.

Ali tada sam vidio europski kontinent. Šesterokuti iz svake nacije počeli su tamniti i postali neprozirni.

Izgledalo je kao da se diže crni dim i jedan za drugim, svaki je šesterokut počeo postajati dimno siv, a zatim crn. Nakon nekoliko sekundi više uopće nisam mogao vidjeti Europu. Zatim se ovo počelo brzo širiti u Aziju i Afriku. Konačno, Australija, Kina, pa čak i Amerika potpuno su izbrisane.

Mogao sam vidjeti samo oceane. Tada su otoci mora postali crni. Konačno, cijela je zemlja bila u tami - čak su i plavi oceani nestali.

Osjećalo se takvo zlo i beznađe.

Čuo sam krikove milijuna duša na zemlji koje su bile zarobljene u tami.

Tada je Gospodin ponovno progovorio i rekao:

“Vidite li ovo? Znate li što je ovo?"
Odgovorio sam: "Ne, Gospodine."

Rekao je: “Ovo je punina stabla spoznaje dobra i zla.
To je ono što je Adam izabrao za cijelo čovječanstvo u Edenskom vrtu umjesto sjedinjenja i života sa Mnom.

Mogli su umjesto toga jesti sa stabla života i ovo se nikada ne bi dogodilo. ”

Bio sam tako zbunjen. U tom trenutku stvarno nisam razumio.

Morate zapamtiti da je "world wide web" interneta bio tek u povojima 1985. g. Samo je nekoliko tisuća računalnih štrebera bilo "online".

Tada nisam mogao zamisliti svijet kakav je sada.

PC je tek počeo ulaziti u privatni sektor.

Naravno, sada, gledajući unatrag, savršeno razumijem ovu viziju.

Bog je rekao Danielu da će se u posljednjim danima znanje eksponencijalno povećavati i da će mnogi putovati naprijed-natrag kao nikada prije u povijesti čovječanstva.

Ako postoji nešto što sada obilježava našu generaciju, onda su to ove dvije stvari.

HIPERINFORMIRANOST preko INTERNETA I UMJETNE INTELIGENCIJE, I MAHNITI MASTURIZAM.

Putovanje diljem svijeta nikada nije bilo brže ili lakše, a informiranost čovječanstva udvostručuje se svakih nekoliko tjedana.

Poput grudve snijega koja se spušta niz planinu i postaje sve veća i veća dok putuje sve brže i brže, znanje eksplodira kao nikada prije.

Koje znanje?

(Da li ste bili sretniji prijre ere intetneta? Da li vas intetnet usrecuje?)

(Zli to koriste zs svoje svrhe.)

Sada je omotano oko čovječanstva poput divovskog stabla čije grane idu posvuda. Ne možemo pobjeći od toga.

Vizija šest Babilona

U drugoj viziji vidio sam Ameriku iz vanjske atmosfere. U spektakularnoj panorami, vidio sam Ameriku u veličanstvenom potezu od obale do obale i od sjevera do juga. Osjećao sam se kao da letim nadzvučnom brzinom poput rakete ili projektila samo nekoliko stotina stopa iznad zemlje. Bilo je tako veličanstveno i lijepo!

Vidio sam velike velike gradove na istočnoj obali sa svojim visokim neboderima, srednji zapad sa svojim kilometrima bujne poljoprivredne zemlje, koja prelazi moćni Mississippi, a zatim velike ravnice i prerijske zemlje na zapadu, praćene nevjerojatan Grand Canyon, veličanstvene planine Stjenjaka, sve do zapadne obale, most Golden Gate, nakon čega slijedi niz južnih CA, a zatim do Tihog oceana sve od Aljaske do Havaja.

Onda sam iznenada vidio kako vatra počinje udarati u male džepove i različite gradove, gotovo kao jedna od onih arkadnih igara o nuklearnom ratu iz hladnog rata koje su se pojavile prije mnogo godina. Tako mi je izgledalo dok sam gledao. Zatim sam vidio sve više i više eksplozija. Postajao je sve veći i veći, a onda su se odjednom počele događati velike divovske eksplozije. Svi su otišli gore u oblacima gljiva.

Ono što se činilo kao vječnost, iako sam znao da je to bilo samo nekoliko minuta u viziji, nisam mogao vidjeti ništa osim ovih oblaka tamnog dima. Onda se konačno razbistrilo.

Bio sam zapanjen onim što sam vidio!

Cijela je zemlja Sjedinjenih Američkih Država bila spaljena i pougljenjena.

Gospodin mi je tada rekao: “Ovo je kraj Babilona!

Ovo će biti kraj svih naroda koji me napuste zbog idola Babilona.

Oni će biti potpuno spaljeni vatrom.

Nikada se više neće obnoviti.

》》

Prilozi

• octopus-background-globe-kraken-coronavirus-ai-generated-octopus2.jpg
    octopus-background-globe-kraken-coronavirus-ai-generated-octopus2.jpg
    55.8 KB · Pogledi: 1
Ko je taj Maurice koji je imao ove vizije?

Nazad
Vrh