Isus Krist - vječan, stvoren ili rođen?

Znanje se ne stiče za jedan dan, već za mnogo vremena, a onda to nije ništa subjektivno, dapače, moja "teorija svega" koju ću uskoro objaviti sve dokazuje o čemu ja govorim, i to da postoje mnogobrojne druge dimenzije kao što je naša, ali to je preteško štivo za forume, ali eto jedne sitnice koja formulom govori da postoje i druge dimenzije, tko razumije formulu, i pitanje a još više točan odgovor, seveda.

np+np=npI2np

Ovo je formula koja daje odgovor na ovo dolje pitanje koje slijedi, "np" označava najmanji prostor, kojega sam nazvao Nulti prostor, eto pitanja:

"Imamo dva najmanja prostora od kojih nema ništa manje, dakle se sastoje sami od sebe.

Oni su jedan pored drugoga te se dodiruju.

Pitanje glasi KOLIKO JE VELIKI prostor u kojemu se ta dva najmanja prostora dodiruju:

a) jedan takav prostor

b)dva takva prostora

c) istovremeno i jedan i dva takva prostora".

Koji je odgovor točan?

E da!

Formulu si sam izmislio i ona je valjda samo tebi smislena.
Također, pitanje koje je postavljeno nema jasan kontekst i nije definirano što se smatra "najmanjim prostorom". Iz ovog komentara se ne može zaključiti da osoba ima pravo znanje o fizici ili matematici. Naravno, prije nego me preduhitriš sa svojim slavodobitnim narativom, moram reći da sam vidio tvoje rasprave na ovim forumima i to izgleda jako loše:

[/URL]

[/URL]

[/URL]

Ovako sam si uštedio vrijeme za daljnju raspravu s tobom. Jer ne nudiš ništa smisleno, već izgovaraš puke tvrdnje dok uzdižeš sebe i svoj navodni rad. A kako vidim i neki od forumaša na tim forumima su ti ukazali na takav problem, na što sam ti i ranije u jednom od komentara napisao: "Grandiozan osjećaj podrazumijeva prekomjerno visoko mišljenje o sebi, osjećaj nadmoći, samouvjerenost i potrebu za obožavanjem i divljenjem drugih. Osobe s grandioznim osjećajem smatraju sebe posebnima i superiornima u odnosu na druge ljude, često imaju preuveličane ambicije i teško prihvaćaju kritiku ili neuspjeh. Ovo je čest simptom n...". Razmisli o tim simptomima, googlaj...

Pa nije vjera ono što pričam o drugim dimenzijama nego znanje, dakle nije to nebiblijsko tumačenje, jer Biblija o tome ne govori, razlog sam naveo, e da!

Dimenzije nisu biblijsko ucenje i u Bibliji se ne spominju.Nauka i znanost nemaju sa vjerom ništa ja mogu sad navest hladnu fuziju,rezonancu,plazmu,valove,vibraciju itd itd i reć pošto ih Biblija ne negira jer ih ni ne spominje da su se tako određeni događaji dešavali ali to se ne može dokazati Biblijom.

U Bibliji se za Isusa kaze da je BOZJI SIN. To je Bog JHVH posvedocio.
Takodje se I za Isusa kaze da je sin covecji…
A Isus u Bibliji ima mnoge titule koje ga objasnjavaju njega I njegovu ulogu…
Kao na primer knez mira itd..
Nigde nije nazvan niti STVORITELJEM SVEGA sto samo pripada Bogu JEHOVI
Niti SVEMOCIM BOGOM sto je samo Jehova Bog.

Dakle Bozja rec, Bog, kaze da je ISUS BOZJI SIN.

A Bog JEHOVA JE JEDAN BOG, JEDINI SVEMOCNI, JEDINI BOG STOVRITELJ,
TVORAC CELOG UNIVERZUMA i svih inteligentnih stvorenja, andjela i ljudi
Jehova Bog je JEDINI "oduvek i zauvek" besmrtan je i zivi u vecnosti

Otkrivenje 4:11
11 “Jehova, Bože naš, dostojan si primiti slavu, čast i moć jer ti si sve stvorio i tvojom je voljom sve postalo i stvoreno je.”

ON JE SVE STVORIO sto implicira da je stovrio I svog SINA Isusa Hrista…
ISUS je sin jer je u korelaciji sa svojim OCEM Bogom JEHOVOM, njegov je sin jer je stvoren od strane Boga OCA.…
ISUSA je BOG STVORIO.
ISUS HRIST JE BOZJI SIN

Tako za njega kaze Bozja Rec, tj Bog
preko svoje pisane reci Biblije...

Isus je prvorodjeni i jedinorodjeni Bozji Sin
Sto znaci da je Bog njega prvog stvorio, PRVO i direktno
a sve ostalo je stvarao preko Isusa...

Zato je Isus nas posrednik do Boga.
To je zapisano u Kolosanima

Kolosanima 1:14-16
15 Он (Isus ) је slika nevidljivog Boga, prvenac svega sto je stvoreno.
16 Јеr је preko njega sve bilo stvoreno na nebesima i na zemlji, vidljivo i nevidljivo,
bilo da su to prestoli ili uprave ili poglavarstva ili vlasti.
Sve je stvoreno preko njega i za njega.
17 Оn je pre svega drugog i sve je preko njega postalo.

ili Kološanima 1:15 On je slika nevidljivog Boga, prvorođenac svega što je stvoreno

prvorodjenac ili prvorodjeni

dakle tako kaze Bozja rec
jasno pise za Isusa da je
početak Božjih dela stvaranja
Otkrivenje 3:14
prvenac svega sto je stvoreno Kolosanima 1:15
a preko njega je sve ostalo stvoreno... Kolosanima 1:15

Posto pise da je Prvi stvoren ili rodjen on ne moze biti Bog Stvoritelj
koji je jedini JHVH Bog Jehova
takodje neko da bi bio rodjen mora da je prvo stvoren.
Bozji Sin koga je Bog poslao

Jovan 17:3
3https://wol.jw.org/sr-Latn/wol/dx/r353/lp-sbo/1001061147/26854A da bi dobili večni život, treba da dobro upoznaju tebe, jedinog pravog Boga, i onoga koga si poslao, Isusa Hrista.
Jovan 3:16
„Jer Bog je toliko voleo svet da je dao svog jedinorođenog Sina,
da niko ko iskazuje veru u njega ne bude uništen, nego da ima večni život

1 Jovanova 4:9
9 Bog je pokazao ljubav prema nama tako što je poslao svog jedinorođenog Sina+ u svet da preko njega dobijemo život

Jer jedan je Bog, i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovek Isus Hristos
(1. Timotiju 2:5)

Evo stih koji odgovara na jedno i na drugo:
Otk 1:8 - "Ja sam Alfa i Omega, Početak i Svršetak, govori Gospodin Bog, koji jest, i koji bijaše, i koji će doći, Svemoćni."

Da li je naš Gospodin Isus Krist bez početka stvoren ili rođen?
Što mislite?

Sveta pisma koriste naziv Božja deca na dva načina. U jednom smislu, mi smo svi doslovno duhovna deca Našeg Nebeskog Oca. U drugom smislu, sinovi i kćeri Božje su oni koji su se ponovo rodili kroz pomirenje Hristovo. Mnogi ovo mešaju ili veruju samo da nismo zapravo deca Božja nego da to možemo samo simbilično postati. U glavnom smislu, svi su ljudi zapravo i doslovno duhovna deca Boga Nebeskog Oca. On ne nosi tu titulu samo radi toga što je stvoritelj, nego zato jer je način tog našeg stvaranja bilo duhovno rađanje. Kasnije smo poslati na zamlju da bi dobili telo koje smo dobili od naših praroditelja Adama i Eve. Isus je bio prvorođeni od svih duhova i dece Božje. On je bio i jedini koji je začet i u telu od Boga Nebeskog Oca, zato nosi titulu "jedinorodnog" ili "na jedinsveni način začetog" sina Božjeg. Ali u duhovnom smislu je Isus naš najstariji duhovni brat.​

"Da se po Njemu, i preko Njega, i od Njega, svetovi stvaraju i behu stvoreni, a stanovnici njihovi su rođeni sinovi i kćeri Božje." (UiZ 76:11,12-19-24)

"Kad smo dakle Božje potomstvo, ne smemo smatrati da je Bog nalik zlatu ili srebru ili kamenu, liku što je oblikovan umećem i ljudskom maštom." (Dela 17:29)

U Bibliji se za Isusa kaze da je BOZJI SIN. To je Bog JHVH posvedocio.
Takodje se I za Isusa kaze da je sin covecji…

Dakle Bozja rec, Bog, kaze da je ISUS BOZJI SIN.

A Bog JEHOVA JE JEDAN BOG, JEDINI SVEMOCNI, JEDINI BOG STOVRITELJ,
TVORAC CELOG UNIVERZUMA i svih inteligentnih stvorenja, andjela i ljudi
Jehova Bog je JEDINI "oduvek i zauvek" besmrtan je i zivi u vecnosti

Otkrivenje 4:11
11 “Jehova, Bože naš, dostojan si primiti slavu, čast i moć jer ti si sve stvorio i tvojom je voljom sve postalo i stvoreno je.”

ON JE SVE STVORIO sto implicira da je stovrio I svog SINA Isusa Hrista…
ISUS je sin jer je u korelaciji sa svojim OCEM Bogom JEHOVOM, njegov je sin jer je stvoren od strane Boga OCA.…
ISUSA je BOG STVORIO.
ISUS HRIST JE BOZJI SIN

Tako za njega kaze Bozja Rec, tj Bog
preko svoje pisane reci Biblije...

Isus je prvorodjeni i jedinorodjeni Bozji Sin
Sto znaci da je Bog njega prvog stvorio, PRVO i direktno
a sve ostalo je stvarao preko Isusa...

Zato je Isus nas posrednik do Boga.
To je zapisano u Kolosanima

Kolosanima 1:14-16
15 Он (Isus ) је slika nevidljivog Boga, prvenac svega sto je stvoreno.
16 Јеr је preko njega sve bilo stvoreno na nebesima i na zemlji, vidljivo i nevidljivo,
bilo da su to prestoli ili uprave ili poglavarstva ili vlasti.
Sve je stvoreno preko njega i za njega.
17 Оn je pre svega drugog i sve je preko njega postalo.

ili Kološanima 1:15 On je slika nevidljivog Boga, prvorođenac svega što je stvoreno

prvorodjenac ili prvorodjeni

dakle tako kaze Bozja rec
jasno pise za Isusa da je
početak Božjih dela stvaranja
Otkrivenje 3:14
prvenac svega sto je stvoreno Kolosanima 1:15
a preko njega je sve ostalo stvoreno... Kolosanima 1:15

Posto pise da je Prvi stvoren ili rodjen on ne moze biti Bog Stvoritelj
koji je jedini JHVH Bog Jehova
takodje neko da bi bio rodjen mora da je prvo stvoren.
Bozji Sin koga je Bog poslao

Jovan 17:3
3https://wol.jw.org/sr-Latn/wol/dx/r353/lp-sbo/1001061147/26854A da bi dobili večni život, treba da dobro upoznaju tebe, jedinog pravog Boga, i onoga koga si poslao, Isusa Hrista.
Jovan 3:16
„Jer Bog je toliko voleo svet da je dao svog jedinorođenog Sina,
da niko ko iskazuje veru u njega ne bude uništen, nego da ima večni život

1 Jovanova 4:9
9 Bog je pokazao ljubav prema nama tako što je poslao svog jedinorođenog Sina+ u svet da preko njega dobijemo život

Jer jedan je Bog, i jedan posrednik između Boga i ljudi, čovek Isus Hristos
(1. Timotiju 2:5)

Isus odnosno Yahoshua Hamashiach je JEDINOROĐENI SIN BOŽJI(izišao iz Boga Oca YHWH) što znači da je od iste tvari kao i Njegov Otac YHWH.Postoji Svevišnji YHWH Otac ljudima nevidljiv i vidljiv anđelima
1. Timoteju 6,16koji jedini ima besmrtnost, prebiva u svjetlu nedostupnu, koga nitko od ljudi ne vidje niti ga vidjeti može. Njemu čast i vlast vjekovječna! Amen.
Matej 18,10 "Pazite da ne prezrete ni jednoga od ovih najmanjih jer, kažem vam, anđeli njihovi na nebu uvijek gledaju lice Oca mojega, koji je na nebesima.

Isus Yahoshua Hamashiach je ljudima vidljivi YHWH koji se pojavljuje kad treba djelovati ili nešto važno poručiti.
Postanak 18,22Odande ljudi krenu prema Sodomi, dok je Abraham još stajao pred Jahvom.
Postanak 18,23Nato se Abraham primače bliže i reče: "Hoćeš li iskorijeniti i nevinoga s krivim?
Postanak 18,33 Kad je Jahve završio razgovor s Abrahamom, ode, a Abraham se vrati u svoje mjesto.
Izlazak 24,10Oni vidješe Boga Izraelova: podnožje njegovim nogama kao da je bilo od dragoga kamena safira, sjajem nalik na samo nebo.
Izlazak 24,11Ni ruke svoje nije pružio na izabranike Izraelaca: slobodno su Boga motrili i jeli i pili.

Također, pitanje koje je postavljeno nema jasan kontekst i nije definirano što se smatra "najmanjim prostorom". Iz ovog komentara se ne može zaključiti da osoba ima pravo znanje o fizici ili matematici. Naravno, prije nego me preduhitriš sa svojim slavodobitnim narativom, moram reći da sam vidio tvoje rasprave na ovim forumima i to izgleda jako loše:

[/URL]

[/URL]

[/URL]

Ovako sam si uštedio vrijeme za daljnju raspravu s tobom. Jer ne nudiš ništa smisleno, već izgovaraš puke tvrdnje dok uzdižeš sebe i svoj navodni rad. A kako vidim i neki od forumaša na tim forumima su ti ukazali na takav problem, na što sam ti i ranije u jednom od komentara napisao: "Grandiozan osjećaj podrazumijeva prekomjerno visoko mišljenje o sebi, osjećaj nadmoći, samouvjerenost i potrebu za obožavanjem i divljenjem drugih. Osobe s grandioznim osjećajem smatraju sebe posebnima i superiornima u odnosu na druge ljude, često imaju preuveličane ambicije i teško prihvaćaju kritiku ili neuspjeh. Ovo je čest simptom n...". Razmisli o tim simptomima, googlaj...

Pitanje je jasno, ali ga ne razumiješ jer se ne razumiješ u metafiziku, a otkriva jedno novo svojstvo prostora, nije to gradivo za svakoga, samo kažem, e da!

[/URL]

[/URL]

[/URL]

Pitanje je jasno, ali ga ne razumiješ jer se ne razumiješ u metafiziku, a otkriva jedno novo svojstvo prostora, nije to gradivo za svakoga, samo kažem, e da!

Znao sam da češ mi tako odgovoriti, baš zato sam ti i ukazao na manjkavosti u samom zadatku, što si ignorirao i odlučio me elegantno "diskvalificirati" s konstatacijom kako ja to ne razumijem, što si pisao i ostalim forumašima na drugim forumima.
No, kad te netko traži da objasniš te svoje formule, onda se kreneš izmotavati kako ne možeš zbog navodnog pisanja knjige. Pa se čovjek pita kakvog smisla ima postati takve zadatke, ako nemaš namjeru nekoga podučiti? Znam zašto to sve radiš, ali zbog pravila foruma nije mi dozvoljeno analizirati druge, već će biti dovoljno to što sam te opomenuo i naveo na preispitivanje, a ti dalje čini po savjesti.

Znao sam da češ mi tako odgovoriti, baš zato sam ti i ukazao na manjkavosti u samom zadatku, što si ignorirao i odlučio me elegantno "diskvalificirati" s konstatacijom kako ja to ne razumijem, što si pisao i ostalim forumašima na drugim forumima.
No, kad te netko traži da objasniš te svoje formule, onda se kreneš izmotavati kako ne možeš zbog navodnog pisanja knjige. Pa se čovjek pita kakvog smisla ima postati takve zadatke, ako nemaš namjeru nekoga podučiti? Znam zašto to sve radiš, ali zbog pravila foruma nije mi dozvoljeno analizirati druge, već će biti dovoljno to što sam te opomenuo i naveo na preispitivanje, a ti dalje čini po savjesti.

Već sam rekao da nema manjkavosti u samom zadatku, sve jasno piše o čemu se radi i što se pita, najmanji prostor nije fizika, fizika do toga ne može (ispod Planckove duljine), i naravno da nisu potrebni detalji oko teorije za taj zadatak, jednostavno se riješi kako je postavljen, druga je stvar ak netko ne shvaća koji je točan odgovor i zašto, to je stvar svakog pojedinca, koliko ima ili nema razvijen Um, inače je točan odgovor po c), eto, pa si malo o tome razmisli, seveda!

Već sam rekao da nema manjkavosti u samom zadatku, sve jasno piše o čemu se radi i što se pita, najmanji prostor nije fizika, fizika do toga ne može (ispod Planckove duljine), i naravno da nisu potrebni detalji oko teorije za taj zadatak, jednostavno se riješi kako je postavljen, druga je stvar ak netko ne shvaća koji je točan odgovor i zašto, to je stvar svakog pojedinca, koliko ima ili nema razvijen Um, inače je točan odgovor po c), eto, pa si malo o tome razmisli, seveda!

E da, baš si velikodušan što si izabrao tako očigledan odgovor pod "c)" i tako podijelio zrno mudrosti sa mnom.

Rješavanje matematičkih problema nije povezano s "razvijenošću uma", već ovisi o poznavanju i primjeni matematičkih zakona i formula. Itekako ima manjkavosti, i ne može se koristiti za rješavanje ovog problema jer nije jasno što označavaju pojedini dijelovi formule i naravno nije definirano što se smatra najmanjim prostorom. Dakle, zadatak nema nikakvog smisla.

Kako si ti to zavirio ispod spomenute duljine, ako nije i to tajna?

E da, baš si velikodušan što si izabrao tako očigledan odgovor pod "c)" i tako podijelio zrno mudrosti sa mnom.

Rješavanje matematičkih problema nije povezano s "razvijenošću uma", već ovisi o poznavanju i primjeni matematičkih zakona i formula. Itekako ima manjkavosti, i ne može se koristiti za rješavanje ovog problema jer nije jasno što označavaju pojedini dijelovi formule i naravno nije definirano što se smatra najmanjim prostorom. Dakle, zadatak nema nikakvog smisla.

Kako si ti to zavirio ispod spomenute duljine, ako nije i to tajna?

Tajna je za sada, ali kada službeno objavim teoriju neće više biti tajna kako sam do svega došao.

A najmanji prostor jeste ono najmanje što postoji u svakoj dimenziji, dakle nema manjega, ako postoji nešto manje od njega to više nije naša dimenzija, pa time nije ni moguće to izmjeriti, za sada je to samo hipotetski, ali ja sam uvjeren da će se to i dokazati, a onda će vrijediti sve što moja teorija tvrdi o tome, pa i formule, e da!

Tajna je za sada, ali kada službeno objavim teoriju neće više biti tajna kako sam do svega došao.

A najmanji prostor jeste ono najmanje što postoji u svakoj dimenziji, dakle nema manjega, ako postoji nešto manje od njega to više nije naša dimenzija, pa time nije ni moguće to izmjeriti, za sada je to samo hipotetski, ali ja sam uvjeren da će se to i dokazati, a onda će vrijediti sve što moja teorija tvrdi o tome, pa i formule, e da!

Zašto bi to bilo tajna?
Ako netko tvrdi da ima teoriju koja je superiornija od postojećih teorija, taj bi trebao biti spreman objasniti svoju teoriju i pružiti dokaze koji potvrđuju njenu superiornost. Bez takvih dokaza, tvrdnja da je jedna teorija superiornija od drugih ostaje samo tvrdnja bez temelja u stvarnosti. Dakle, tvoja teorija ništa ne tvrdi jer se to ne može ni zvati teorijom. Možda da pokušaš sa pojmom "dobre želje" umjesto teorija?

Dakle, "najmanji prostor jeste ono najmanje što postoji u svakoj dimenziji, dakle nema manjega" nije točna jer dimenzije samo opisuju položaj objekata u prostoru, a ne njihovu veličinu ili najmanju moguću mjernu jedinicu. I naravno, treba ti kvantna fizika da bi se bavio tim pitanjima.

Zašto bi to bilo tajna?
Ako netko tvrdi da ima teoriju koja je superiornija od postojećih teorija, taj bi trebao biti spreman objasniti svoju teoriju i pružiti dokaze koji potvrđuju njenu superiornost. Bez takvih dokaza, tvrdnja da je jedna teorija superiornija od drugih ostaje samo tvrdnja bez temelja u stvarnosti. Dakle, tvoja teorija ništa ne tvrdi jer se to ne može ni zvati teorijom. Možda da pokušaš sa pojmom "dobre želje" umjesto teorija?

Dakle, "najmanji prostor jeste ono najmanje što postoji u svakoj dimenziji, dakle nema manjega" nije točna jer dimenzije samo opisuju položaj objekata u prostoru, a ne njihovu veličinu ili najmanju moguću mjernu jedinicu. I naravno, treba ti kvantna fizika da bi se bavio tim pitanjima.

A što je nešto najmanje u nečemu ak to nije veličina toga istoga, brkaš fiziku koja tu uopće ne spada, fizika ne može nešto izmjeriti što je najmanje, jer je onda i početna i središnja i završna točka na istome mjestu, zato i zovem to Nulti prostor, isto tako postoji slično Nulto vrijeme.

Moja teorija tvrdi razumne i logične stvari a ne gluposti kao moderna fizika, svaki pokret koji se dogodi počinje od onoga najmanjega, ne može se veća cjelina prva pokrenuti prije onih manjih od kojih se sastoji, dakle mora postojati nešto najmanje, da se pokret desi, a pošto se svi krećemo sve je jasno, ali kako kome, e da!

A što je nešto najmanje u nečemu ak to nije veličina toga istoga, brkaš fiziku koja tu uopće ne spada, fizika ne može nešto izmjeriti što je najmanje, jer je onda i početna i središnja i završna točka na istome mjestu, zato i zovem to Nulti prostor, isto tako postoji slično Nulto vrijeme.

Ne slažem se da bi najmanja stvar bila početna, središnja i završna točka na istom mjestu. Najmanja jedinica prostora i vremena nisu početna, središnja i završna točka na istom mjestu, već su jednostavno najmanje jedinice kojima se neka veličina može izmjeriti. Stoga, koncept najmanjeg prostora i vremena nije hipotetski, već temelji se na dokazanim teorijama i eksperimentalnim istraživanjima. Također, ako bi nešto bilo početna, središnja i završna točka na istom mjestu, onda ne bi postojala nikakva razlika u prostoru i vremenu između ta tri pojma.

I naravno, kako bi i dalje plivao u svojim špekulacijama koristiš nešto što nije dokazano kao što je koncept nultog prostora. I na sve ovo ti ćeš meni opet kako fizika nešto ne može, a bitno da ti iz svog doma sve možeš.

Moja teorija tvrdi razumne i logične stvari a ne gluposti kao moderna fizika, svaki pokret koji se dogodi počinje od onoga najmanjega, ne može se veća cjelina prva pokrenuti prije onih manjih od kojih se sastoji, dakle mora postojati nešto najmanje, da se pokret desi, a pošto se svi krećemo sve je jasno, ali kako kome, e da!

Tvoja teorija ništa ne tvrdi jer je još nisam ni vidio, kao ni ostali forumaši na drugim forumima. Teorija koja nam može pomoći u tom razumijevanju je kvantna teorija polja.

I još nisam dobio odgovor na ovo:
Zašto bi to bilo tajna?
Ako netko tvrdi da ima teoriju koja je superiornija od postojećih teorija, taj bi trebao biti spreman objasniti svoju teoriju i pružiti dokaze koji potvrđuju njenu superiornost. Bez takvih dokaza, tvrdnja da je jedna teorija superiornija od drugih ostaje samo tvrdnja bez temelja u stvarnosti. Dakle, tvoja teorija ništa ne tvrdi jer se to ne može ni zvati teorijom. Možda da pokušaš sa pojmom "dobre želje" umjesto teorija?, e da!

To se odnosi na Boga JHVH koji je jedini svemocni.

To se odnosi na Isusa Hrista.
"I evo ću doći skoro, i plata moja sa mnom, da dam svakome po djelima njegovijem.
Ja sam alfa i omega, početak i svršetak, prvi i pošljednji.
" (Otkrivenje 22:12-13).
"Govori onaj koji svjedoči ovo: da, doći ću skoro! Amin. Da, dođi, Gospode Isuse." (Otkrivenje 22:20).

Ne slažem se da bi najmanja stvar bila početna, središnja i završna točka na istom mjestu. Najmanja jedinica prostora i vremena nisu početna, središnja i završna točka na istom mjestu, već su jednostavno najmanje jedinice kojima se neka veličina može izmjeriti. Stoga, koncept najmanjeg prostora i vremena nije hipotetski, već temelji se na dokazanim teorijama i eksperimentalnim istraživanjima. Također, ako bi nešto bilo početna, središnja i završna točka na istom mjestu, onda ne bi postojala nikakva razlika u prostoru i vremenu između ta tri pojma.

I naravno, kako bi i dalje plivao u svojim špekulacijama koristiš nešto što nije dokazano kao što je koncept nultog prostora. I na sve ovo ti ćeš meni opet kako fizika nešto ne može, a bitno da ti iz svog doma sve možeš.

Tvoja teorija ništa ne tvrdi jer je još nisam ni vidio, kao ni ostali forumaši na drugim forumima. Teorija koja nam može pomoći u tom razumijevanju je kvantna teorija polja.

I još nisam dobio odgovor na ovo:
Zašto bi to bilo tajna?
Ako netko tvrdi da ima teoriju koja je superiornija od postojećih teorija, taj bi trebao biti spreman objasniti svoju teoriju i pružiti dokaze koji potvrđuju njenu superiornost. Bez takvih dokaza, tvrdnja da je jedna teorija superiornija od drugih ostaje samo tvrdnja bez temelja u stvarnosti. Dakle, tvoja teorija ništa ne tvrdi jer se to ne može ni zvati teorijom. Možda da pokušaš sa pojmom "dobre želje" umjesto teorija?, e da!

Rekao sam da detalje ne dajem na forumima, preteški su i za akademike a kamoli obične ljude, svi detalji će biti u samoj teoriji, a na forumima dajem samo općenite stvari, i rezultate dakako, a da je na ono pitanje o dva najmanja prostora točan odgovor pod c ), može svatko shvatiti i sam tko ima razvijen Um, tko nema dovoljno razvijen ne može sam shvatiti, treba vremena za to ali jednom će shvatiti, zato se i daju barem općeniti rezultati, e da!

Rekao sam da detalje ne dajem na forumima, preteški su i za akademike a kamoli obične ljude, svi detalji će biti u samoj teoriji, a na forumima dajem samo općenite stvari, i rezultate dakako, a da je na ono pitanje o dva najmanja prostora točan odgovor pod c ), može svatko shvatiti i sam tko ima razvijen Um, tko nema dovoljno razvijen ne može sam shvatiti, treba vremena za to ali jednom će shvatiti, zato se i daju barem općeniti rezultati, e da!

Dobro je što si nas sačuvao od tako zahtjevnog gradiva. Zahvaljujem se, neću više pitati za pojašnjenja. Paše kak.

Nazad
Vrh