CharisWhispers
Član
- Reakcijski bodovi
- 162
- Bodovi
- 3
Znanje se ne stiče za jedan dan, već za mnogo vremena, a onda to nije ništa subjektivno, dapače, moja "teorija svega" koju ću uskoro objaviti sve dokazuje o čemu ja govorim, i to da postoje mnogobrojne druge dimenzije kao što je naša, ali to je preteško štivo za forume, ali eto jedne sitnice koja formulom govori da postoje i druge dimenzije, tko razumije formulu, i pitanje a još više točan odgovor, seveda.
np+np=npI2np
Ovo je formula koja daje odgovor na ovo dolje pitanje koje slijedi, "np" označava najmanji prostor, kojega sam nazvao Nulti prostor, eto pitanja:
"Imamo dva najmanja prostora od kojih nema ništa manje, dakle se sastoje sami od sebe.
Oni su jedan pored drugoga te se dodiruju.
Pitanje glasi KOLIKO JE VELIKI prostor u kojemu se ta dva najmanja prostora dodiruju:
a) jedan takav prostor
b)dva takva prostora
c) istovremeno i jedan i dva takva prostora".
Koji je odgovor točan?
E da!
Formulu si sam izmislio i ona je valjda samo tebi smislena.
Također, pitanje koje je postavljeno nema jasan kontekst i nije definirano što se smatra "najmanjim prostorom". Iz ovog komentara se ne može zaključiti da osoba ima pravo znanje o fizici ili matematici. Naravno, prije nego me preduhitriš sa svojim slavodobitnim narativom, moram reći da sam vidio tvoje rasprave na ovim forumima i to izgleda jako loše:
[/URL]
[/URL]
[/URL]
Ovako sam si uštedio vrijeme za daljnju raspravu s tobom. Jer ne nudiš ništa smisleno, već izgovaraš puke tvrdnje dok uzdižeš sebe i svoj navodni rad. A kako vidim i neki od forumaša na tim forumima su ti ukazali na takav problem, na što sam ti i ranije u jednom od komentara napisao: "Grandiozan osjećaj podrazumijeva prekomjerno visoko mišljenje o sebi, osjećaj nadmoći, samouvjerenost i potrebu za obožavanjem i divljenjem drugih. Osobe s grandioznim osjećajem smatraju sebe posebnima i superiornima u odnosu na druge ljude, često imaju preuveličane ambicije i teško prihvaćaju kritiku ili neuspjeh. Ovo je čest simptom n...". Razmisli o tim simptomima, googlaj...