Krštenje mrtvih!

To sto ponavljas kao mantru ne menja cinjenicu da sam Bog pravi razliku izmedju zivih i mrtvig i da upravo On preporucuje ljudima da izaberu zivot i da zive umesto da umiru...
I pored toga evo vas koji kazete "ma pusti ti Boga sta On prica,slusaj ti nas sta kazemo i radimo...!?? 😄

Irelevantno za temu,idemo dalje:

...a leptirici letaju ,pcele ide sa cveta na cvet,sunce ponekad sija jako i izaziva suse i t.d. ali kakve sad to veze ima sve ovo sa nasom temom ???

Tako je,amin...
...i kakve sad to veze ima sa vasom tvrdnjom ??

to je bi samo pokušaj objašnjenja zašto. "Recite mi, da li je krštenje kojim je Jovan krstio bilo s neba ili od ljudi?” Tada su oni počeli da raspravljaju među sobom: „Ako kažemo: ‘S neba’, reći će: ‘Zašto mu niste verovali?’ A ako kažemo: ‘Od ljudi’, sav će nas narod kamenovati, jer su uvereni da je Jovan bio prorok.” (Luka 20:4-6)

to je bi samo pokušaj objašnjenja zašto. "Recite mi, da li je krštenje kojim je Jovan krstio bilo s neba ili od ljudi?” Tada su oni počeli da raspravljaju među sobom: „Ako kažemo: ‘S neba’, reći će: ‘Zašto mu niste verovali?’ A ako kažemo: ‘Od ljudi’, sav će nas narod kamenovati, jer su uvereni da je Jovan bio prorok.” (Luka 20:4-6)

Iskreno,razumem ja tebe da si pokusao objasniti i ja sam ti dao svoje misljenje zasto to ne stoji...
...ali zaista ne razumem u kom si kontekstu citirao ovaj zadnji Bibliski tekst ?

Iskreno,razumem ja tebe da si pokusao objasniti i ja sam ti dao svoje misljenje zasto to ne stoji...
...ali zaista ne razumem u kom si kontekstu citirao ovaj zadnji Bibliski tekst ?

odnosi se samo na nužnost krštenja jer i danas za mnoge nije tako bitno iako je od Boga, a to sam povezao sa nužnošču krštenja za mrtve. Ali nije bitno, razumeo sam vas. Neka svako od nas veruje kako misli da je dobro.

Nazad
Vrh