Nadahnuti snovi

Mirjam

Član
Reakcijski bodovi
14
Bodovi
0
Ako je netko imao neki san za koji vjeruje da je duhom svetim nadahnut ili zna da je netko drugi imao san podijelite ga ovdje. Ja vjerujem da je bilo uvijek i da će biti uvijek snova sa kojima YHVH komunicira s nama. Sama sam imala nekoliko takvih.

Nego Mirjam, ako si imala neke nadahnunte snove, podijeli to s nama ovdje da možemo rasuditi jesu li od Boga.

Nego Mirjam, ako si imala neke nadahnunte snove, podijeli to s nama ovdje da možemo rasuditi jesu li od Boga.

Što to znači da možete rasuditi? Nekad su imali Urim i Tumim sveštenici i komunicirali s YHVH direktno. Danas On s nama komunicira preko snova, preko vizija, ja tako vjerujem. Napisala bih ih ali ne bih htjela da ulazim u diskusije oko snova. Zadnjih nekoliko godina sam imala dva značajna sna, moj suprug jedan a znam i za jednu curu koja je imala jedan san koji vjerujem da je nadahnut- Pa ako se slažete da se ne pokreće rasprava nego samo da iznesem može, što da ne.

Što to znači da možete rasuditi? Nekad su imali Urim i Tumim sveštenici i komunicirali s YHVH direktno. Danas On s nama komunicira preko snova, preko vizija, ja tako vjerujem. Napisala bih ih ali ne bih htjela da ulazim u diskusije oko snova. Zadnjih nekoliko godina sam imala dva značajna sna, moj suprug jedan a znam i za jednu curu koja je imala jedan san koji vjerujem da je nadahnut- Pa ako se slažete da se ne pokreće rasprava nego samo da iznesem može, što da ne.

Ne znam kako je to izvedivo, onda se tema poslije kad iznesete vaše snove mora zaključati, ili se svi postovi koji članovi napišu kao komentar na vaše snove moraju brisati. Osim što moderatori imaju taj posao, njihov dodatni posao je objasniti članovima zašto su im njihovi postovi uklonjeni sa teme.

OK! Jedan san je vezan za EGW. DRugi je za kalendar. Treći je za subotu. Četvrti za antitrinitarijanci/trinitarijanci. KOji hoćeš prvi?

Taj nije moj. Ali evo, kratko onako kako sam ga zapamtila. U vrijeme kada smo išla skupove sa antitrinitarijancima koji su izašli iz adventističkih crkava jedna je mlada cura u dva navrata na dva skupa izašla ispričati san koji je imala. O snu se na skupovima nije uopšte javno komentarisalo ali ja sam ga dobro zapamtila iako tada nisam mogla razumjeti san. Kako je vrijeme prolazilo shvatila sam da je zaista tako. Cura je sanjala da je vidila grupu antitrinitarijanaca i grupu trinitarijanaca kako se razbacuju sa nekakvim papirima. Dok je tako njih gledala vidila je na nebu da dolazi Yahshua, On se približavao ali ni jedna ni druga grupa nije uopće bila svjesna njegovog dolaska. To je sve što pamtim, bilo je vjerovatno nekih detalja još koje nisam zapamtila ali suština je bila ta. Kad je već tako kako kažeš onda ću i ja dati svoj komentar. Bilo je to vrijeme kada su se antitrinitarijanci i trinitarijanci adventističke crkve intezivno raspravljali i dokazivali tko je od njih u pravu na društvenim mrežama. Mogla sam razumjeti da je razbacivanje sa papirima bilo to dokazivanje tko je pravu. I jedni i drugi su vadili argumente iz Biblije i iz spisa EGW. I naravno, i jedni i drugi su imali potvrde u oba izvora samo su i jedni i drugi mislili da su njihovi valjani a onih drugih nisu valjani. Ja sam tada mislila da su antitrinitarijanci u pravu i nisam mogla razumjeti san. San je nedvosmisleno govorio da su i jedni i drugi u istom položaju nesvjesni velikog slavnog događaja koji čekaju a koji se upravo počeo odvijati. Kako je vrijeme prolazilo i kako sam dolazila do novih saznanja shvatila sam da ni jedni ni drugi nemaju pravu spoznaju ni o toj temi ni o slavnom događaju koji će se uskoro dogoditi. EGW je priča za sebe, lažna proročica u koju sam tada 100% vjerovala a Biblija je opet priča za sebe, istina pomiješana sa ljudskim zapovjestima u koju sam tada 100% vjerovala. Zato u oba izvora ima argumenata i za jedno vjerovanje i za drugo vjerovanje kao i za mnogo toga jer su izvori sami sebi kontradiktorni. U to vrijeme sam vjerovala u sve što je pisala EGW i u sve što piše u Bibliji a za kontradiktornosti sam slušala objašnjenja koja su pastori u crkvi iznosili. Danas znam da kontradiktornost znači da je nešto od toga dodano i iskrivljeno.

Kako veliš da si došla do spoznaje da ni antitrinitarci i trinitarci nemaju pravo učenje, zašto dosad nisi pisala na temi trojstvo o tome kako ti onda vjeruješ.....Jer imamo tri opcije, trojstvo, antitrinitarizam koji vjeruje da je Isus Bog ili Jeh. svjedoci koji vjeruju da je Isus čovjek. Ali nemoj pisati na ovoj temi, jer ovdje su snovi. Piši na trojstvu.

Nazad
Vrh