Objava zvijeri

mislis da cete potrajati do kad ono rece? 2100, 2300 godine, zaboravih?

Prema pismu se trebao dogoditi povratak Krista Isusa 1914 godine , tako su izračunali kronologijom .​

Kako bi pobrkao ljudsko računanje vremena , dodano je 1000 godina u izvještaje kada se pisalo i537 i650 da bi najedanput to slovo i počeli pisati kao jedan = 1537 , tako da smo mi sada u godini 1025 godini umjesto u 2025 godini , nakon Krista .
1914-1024=890
Daklem prevareni smo za 890 godina . A to nitko toliko neće preživjeti , jer su tolika zagađenja na zemlji da su naučnici predvidjeli maximalno 30 godina .

Prema pismu se trebao dogoditi povratak Krista Isusa 1914 godine , tako su izračunali kronologijom .​

rekli, pa porekli
ukucas 1914 i isus u pretrazivac, i ispadnu jehovini svedoci, ko jos vereuje u njihove lagarije? i tu 1914 godinu su menjali
Daklem prevareni smo za 890 godina
onda se djavo setio da laze za vreme koje ne mozemo da proverimo, mogao si da napises i za milion i 890 godina, isto se hvata

rekli, pa porekli
ukucas 1914 i isus u pretrazivac, i ispadnu jehovini svedoci, ko jos vereuje u njihove lagarije? i tu 1914 godinu su menjali

onda se djavo setio da laze za vreme koje ne mozemo da proverimo, mogao si da napises i za milion i 890 godina, isto se hvata
Nisam mogao kad je točno 1000 godina dodano. Naučnici su prije plandemije predviđali 15-30 godina do totalnog kolapsa zemljine atmosfere . A to pokazuje da do povratka Kristovog ne bi bilo ni jedna duša živa !

Ovo što ti ja pišem nisu njihova učenja , ja nisam njihov član .

Nazad
Vrh