Pali Andjeli

• Pokretač teme Pokretač teme Jake
  • Datum početka Datum početka
Rimokatolika ima toliko puno koliko i poganskih religija , jer su oni šireći se preuzimali poganske običaje i davali im kršćanska imena , tako je na primjer dan rođenja sunca preveden u Kristov rođendan . Postoje afričke religije i magije u katolicizmu , postoje Španske magije , imate svega što vam srce poželi . Tako da mislim da nije u redu nikoga zbog pripadnosti nekoj grupi diskriminirati . Čak i Jehovini svjedoci postoje više pravaca , i adventista ima koji se međusobno svađaju . Nego pišite o istini iz Biblije i navedite citate , koji potvrđuju vašu tvrdnju , jer ovdje smo kao na sudu , bez dokaza ne možete pokazati sudiji da je onaj u drugoj klupi u krivu !

Dualizam kao primjer je samo produkt prividnog nemogućeg rješenja dok sve je riješena jednadžba u središtu univerzuma koja održava balans Kod Biblije 11:11=2:2=1 Jedan Bog kao pokretač i Izvor svega stvorenog to je Leonardo Da Vinci oslikao na svom muralu Posljednje Večere 48 kvadrata na plafonu formacija apostola i Isusa 616, formacija vrata 434 i broj sve ukupno osoba za stolom 13.

48+616+434+13=1111=11:11=2:2=1

Kod pobuđenja Bogo Čovjeka.
Nema tu numerologija ništa s Isusovom posljednjom večerom .
Svi ti brojevi kada se zbrajaju zbrajaju se na neprirodan način .
Uzmimo primjer 11 jeste 1+1 a to je samo zbog arapskih brojeva .
Kako ćeš ih zbrojiti ako ih napišem u pisanom obliku trideset i tri = jedanaest = devet =pet=tri = tri = tri = tri

Nema da se spusti na jedan i dva ?

Po čemu je tvoje računanje brojeva bolje od mog računanja slova ?

Kakve to veze ima s Bogom ?

Da li je Bog jedan program ili matematička jednadžba ?

Šta su to tebe naučili ?

Svi smo mi samo djelomično dio te jednadžbe u kojoj broj 1 igra glavnu ulogu svaka važna odluka koju donose ljudi je vezana za taj broj 11=1/1=1.

U doba kad je Abraham hodao zemljom Bog za njega je bio 1, a ne trojedan.

Svi smo mi samo djelomično dio te jednadžbe u kojoj broj 1 igra glavnu ulogu svaka važna odluka koju donose ljudi je vezana za taj broj 11=1/1=1.

U doba kad je Abraham hodao zemljom Bog za njega je bio 1, a ne trojedan.
Kako onda Avram primi baš TRI putnika?

Nazad
Vrh