Zerebro (Veliki mozak)

Sekhem

Član
Reakcijski bodovi
3
Bodovi
18
Kako sam naslov teme kaže "Zerebro" je veliki mozak ili velika moždana komora u kojoj se odvija prenos neuralnih podataka (Podataka iz duboke svijesti). Odgovoran je za intuitivno razmišljanje, osjećaj i djelovanje. Viši um u kojem se odvija paralelno umrežavanje informacija koje nisu uobičajenog sadržaja možemo to nazvati Centar Svijesti ili kako ga religija naziva "Bog", a ja ću ga nazvati Savršeno Paralelno Sebstvo koje ide uvijek u svim pravcima ispred nas, ima u svakom trenutku savršeno rješenje i odgovor. Pitanje je koliko ćemo otvoriti vrata za Paralelno ispunjavanje najboljih mogućih pogodnosti za nas same.

Savršeno Paralelno Sebstvo je povezano sa brojem 8 dostupan je uvijek, ali zbog naših linearnih misli, radnji i osjećaja, ostaje u pozadini umnih procesa.

Prvi put kad sam stupio u komunikaciju, otvoreno i spontano. Poslije obraćanja kroz misli onako iskreno izronila je misao iz dubine uma "Stekao si moje povjerenje" za nas može učiniti velike stvari, ali i male.

Mislim da ljudi koji imaju zadovoljavajuće uvjete u životu solidan iznos ušteđevine konstantno im ne fali ništa previše značajno su već stekli status multimilionera u globalnom sistemu jer jedan milijun u realnosti je jedan zarađen i ušteđen obrok (Meal skraćenica Mil) od 144 Eura u Kešu. Sve ostalo vile, bijesna auta, avioni, luksuz pripada billionerima (Dužnicima) u Sistemu koje prate lažne medijske priče. Pa sad neka svatko vidi što je bolje imati zadovoljavajuće uvjete ili biti dužnik kroz vječnost.

Zbog toga jeste sva priča o ukidanju Eura jer Dollar je Bill (Billion Valute) fake imprint nije u opšte novčanica Euro je pravi čisti keš. Dok kontra teg koji je uzeo simbole za označavanje je sistem koji pravi devalvacije. Uvođenje elektronskih valuta i taj sistem se temelji na minus znaku, dok Euro i slične Monete su stabilnost imaju dubok korijen u Monetarnim platežnim sredstvima.

Većina što se odvija vani u svijetu je samo produkt umreženih linearnih funkcija mreže mozgova živih bića, dok potencijalne varijable su Parabole koje se odvijaju u paralelnoj mreži mnogo većeg i kompleksnijeg dimenzijskog dizajna. Neka novčana obličja su samo simbolično protu označavanje dok su druga Para Simbolički dizajn odraz Duhovne prirode.

Za 144 Eura u mom kraju 3 čovjeka mogu jesti oko 7 dana top kvalitetnu hranu iz Super Marketa. Dok u boljem restoranu jedna obiteljska večera košta toliko. I to bi bio jedan standardni Mil.

Bogme, logicno zvuci. Ako ne mos' da izdvojis 144 eura za obrok, nemas sta ni da trazis centar svijesti.

Bogme, logicno zvuci. Ako ne mos' da izdvojis 144 eura za obrok, nemas sta ni da trazis centar svijesti.
Mislim da nema pravog ostvarenja dok je čovjek pod pritiskom opstanka, tad je prisutan strah, oskudica i patnja. Ja sam uvijek se vodio sljedećim kroz spoznaju Duhovnih principa doći do tajne eksponencijalno usmjerenog rasta i razvoja.

Nazad
Vrh