Apostol Lorens Novosel

Reakcijski bodovi
162
Bodovi
3
https://www.youtube.com/watch?v=b7RMq0uIZe0

1. Jeste li ikada čuli za apostola Lorensa Novosela? Ako da, možete li podijeliti svoje prve asocijacije ili znanje o njemu?
  2. Kakvo mišljenje imate o njegovom nauku i djelovanju? Smatrate li ga relevantnom figurom u religijskom kontekstu?

Smatrate li ga relevantnom figurom u religijskom kontekstu?

Meni slici na one wehabijske propovjednike u Bosni. Cak i tako cudno govori. Ne znam zasto ti religijski opicenjaci mijenjaju normalan izgovor. Cak i katolicki popovi kada govore onako kao da malo zapjevavaju.

Za mene je Piramida jedini apostol u danasnjem svijetu. Ovaj mu nije ni do koljena.

Meni slici na one wehabijske propovjednike u Bosni. Cak i tako cudno govori. Ne znam zasto ti religijski opicenjaci mijenjaju normalan izgovor. Cak i katolicki popovi kada govore onako kao da malo zapjevavaju.

To je zato što on potječe s Korčule, a i njegov karakter ima malo utjecaja na njegov specifičan naglasak.
Ali, dobar dio ljudi voli kada tako netko govori. Kao da su pametniji za 2% dok tako govore.

Za mene je Piramida jedini apostol u danasnjem svijetu. Ovaj mu nije ni do koljena.

Apsolutna istina :-).

Nazad
Vrh