robivek
Član
- Reakcijski bodovi
- 95
- Bodovi
- 48
Niti najmanje.
U redu prijatelju,ako tako smatras ...iskreno,,ja ne delim tvoje misljenje ali to je to,svako ide putem koji sam izabere...
Već sam naveo stih iz Priča Solomonovih gdje se vidi da spomen ne znači samo sjećanje par generacija nakon smrti te osobe jer inače je zaista i pravedniku i bezbožniku isto dok u Pričama Solomonovim vidimo da spomen pravednika nije isto što i truljenje imena bezbožničkom.
Tako je,dao si primedbe i dileme koje imas i ja sam ti detaljno pojasnio o cemu se radi stoga nakon toga moje odgovore jedino mozes odbaciti ili prihvatiti...
Mislim prijatelju da pokušavaš ubaciti značenje u stihove u kojima to značanje ne paše. Ti se sam složio da pamćenje djela tih ljudi ulazi u paket koji se pamti.
Stihovi su jasni i precizni i svaki koji je voljan razumeti -razumece...potsetio bih te ovom prilikom na jednu Bozju konstataciju za kategoriju ljudi u koju iskreno,ne bih uopste bio srecan da se kojim slucajem svrstas:
Mat.13,15:
"...Jer je odrvenilo srce ovijeh ljudi, i ušima teško čuju, i oči su svoje zatvorili da kako ne vide očima, i ušima ne čuju, i srcem ne razumiju, i ne obrate se da ih iscijelim..."