Bla bla comment

• Pokretač teme Pokretač teme Timotej
  • Datum početka Datum početka
T

Timotej

Guest
Feminizirani muskarci duhovno uskopljeni muskarci, muskarci koji to vise nisu vec sissyji.

Zadnje uređeno od strane moderatora:
Je li prvi par, ili misliš da je prvo žena, Eva upropastila čovječanstvo? Ne znam - ti svoju crkvu nazivaš vojujućom, da li u toj vašoj crkvi žene propovijedaju bar, ako nisu pastori? Isto važno je proučiti kako se Isus odnosio prema ženama, i kako ih je uključivao u svoju službu. Pavle pozdravlja neke žene u poslanicama, bilo je nekih 7 proročica, kćerke od Filipa, ako se sjećam dobro.

sto mislite o sveopcoj feminizaciji krscsnskih crkvi ?
Ja to bas ne vidim. popovi vode glavnu rijec, a casne sestre su apsolutno podredjene i nemaju isto pravo glasa u kleru kao popovi. U odnosu na laike opcenito, popovi su naredjeni i glavni. Ja tu vidim samo dominaciju muskog klera, nikakva feminizacija crkve.

Ne samo sto zene kolicinski prevladavaju po crkvama i zauzimaju skoro sve polozaje,
Koje polozaje? Polozaje na klupama za molitvu. Zene klece i mole po crkvama, a pop za oltarom, pop zupnik, pop biskup, pop papa. Zene u crkvama opcenito zauzimaju samo one polozaje na kojima treba raditi, a muski one na kojima se donose odluke.

IZGANJA muzeve iz crkvi
Pa mole na trgovima. Umjesto da mole doma ili u crkvi.

izgubivsi svaku vezu sa biti VOJUJUCE CRKVE
A zasto bi crkva trebala biti vojujuca ili ratujuca? Protiv koga se borite, protiv koga napinjete?! Duhovnost bi trebala donijeti mir, a ne rat, ne vojevanje protiv ikoga. Kakva je to vojujuca crkva?! To je crkva koja ne vodi miru i spoznaji, nego ratovima, podjelama, sukobima. To je fanatizam i sljepilo zbog kojega su nekada spaljivali sve one koje su smatrali nevjernicima i vodili krizarske ratove protiv krscana koji su drugacije tumacili tu istu vjeru. Nazalost, to nije put duhovnosti, spoznje i mira. To je put neznanja, mrznje, pohlepe i obmane.

Molim da komentiraju samo KRSCANI, jer je krscanski forum. . I to oni sa solidnim stazem aktivne sluzbe. Ne teoreticar.

Nazad
Vrh