Da li su ljudi zaista sletjeli na mjesec?

Da li su ljudi bili na mjesecu?

• Da

Glasovi: 2 33.3%
  • Ne

Glasovi: 4 66.7%

• Ukupno glasača
    6
Ima kršćana koji su poslušni medijima i ne vjeruju teorijama zavjere - i onda vjeruju sve što vlasti, mediji prezentiraju, umjesto malo da provjeravaju alternativne medije.

Nisu ljudi bili na mjesecu , i ne vrijedi okolišati sa odgovorom na to pitanje , jer u Americi su od 1960 godine bili u upotrebi TV - u boji a kompjuteri su bili crno bijeli .
Ako nešto nismo sigurni, i nemamo činjenice, onda je to stvar verovanja ali ne znanja. Standardi za naučne dokaze su empirijsi dokazi. Empirijski dokaz je test koji se može videti, čuti, opipati, izračunati, proveriti i izmeriti. To se može više puta ponoviti i uvek doći do istog zaključka. Sve ostalo može biti samo verovanje bez znanja. Znanje dolazi ili naučnim putem empirijskog dokaza. Astronauti iz Apollo 11 misije su bili na mesecu, to potvrđuju i Rusi koji su ih detaljno pratili. Empirijski dokaz kaže da se to može više puta ponoviti i uvek doći do istog zaključka. To je i učinjeno. Apollo 12, 14, 15, 16 i 17 su to uspešno ponovili. Nijedan astronaut to do svoje smrti nije porekao. Pored toga imao tu 12 svedoka koji su bili na mesecu i šest koji su ih čekali oko meseca.

"nego na rečima dva ili tri svedoka da ostaje stvar." (5. Mojsijeva 19:15)

"u ustima dva ili tri svedoka ostaće svaka reč." (2. Korincanima 13:1)

Ako nešto nismo sigurni, i nemamo činjenice, onda je to stvar verovanja ali ne znanja. Standardi za naučne dokaze su empirijsi dokazi. Empirijski dokaz je test koji se može videti, čuti, opipati, izračunati, proveriti i izmeriti. To se može više puta ponoviti i uvek doći do istog zaključka. Sve ostalo može biti samo verovanje bez znanja. Znanje dolazi ili naučnim putem empirijskog dokaza. Astronauti iz Apollo 11 misije su bili na mesecu, to potvrđuju i Rusi koji su ih detaljno pratili. Empirijski dokaz kaže da se to može više puta ponoviti i uvek doći do istog zaključka. To je i učinjeno. Apollo 12, 14, 15, 16 i 17 su to uspešno ponovili. Nijedan astronaut to do svoje smrti nije porekao. Pored toga imao tu 12 svedoka koji su bili na mesecu i šest koji su ih čekali oko meseca.

Danas može svaka stoka , da pronađe dva svedoka : Bora Čorba .
Ogromni novci su tu u pitanju , pa je tako ekipa navodno poginula a nastavili su živjeti braća blizanci , bratići , koji liče kao jaje jajetu ,

Njihovi dokazi su identični snimcima Vojagera svemirskog broda koji prolazi pored Saturnovih prstenova , na snimci na mjesecu , povećati trebate skafander i bljesak na skafanderu pokazuje fotografa koji ga je slikao u kaubojskom odjelu , sa šeširom na glavi , zatim su zastavu umočili u nešto od čega se smrzla kako ne bi pala , i visila .
Sve je to bilo prije dostupno na YouTube , a sada više nije .
Prokazali su i to kako su od mjeseca noću napravili kao da je zemlja u daljini , jedino su zaboravili veličinu , zemlja je puno puno veća od mjeseca pa bi zemlja s mjeseca trebala da bude i 10x veća od mjeseca .
S tim snimcima oni pljačkaju državu , zato se Amerikanci bune jer su to ogromni novci koje oni troše na snimanje tih filmova , ženi u space centru , kosu učvrste lakom da bi izgledalo da nema težine . Kako ona mrdne glavom , kao da joj je kosa kruna , tako se i kosa pomjera , kao da je smrznuta .
Često se dokazi mogu falsificirati , kao što je i darvin radio , zamješa gips i onda uzme pero i napravi obris na gipsu , i to mu je fosil .
Vi mislite da ste popili svu pamet svijeta , ali pamet nije u Viskiju .

A što ako ti svjedoci lažu, da li se mijenja istina? I na sudjenju Gospodinu Isusu Kristu bilo je mnogo svjedoka koji su iznosili lažno svjedočenje. Nefi, ne mere se na mjesec. Lagali su ti. Znam da ti je teško to vjerovati, ali jesu. Ako to možeš pregrmiti u sebi, uvidjet ćeš da je Svemogući Stvoritelj sve stvorio kroz Svoju Riječ.

Druga stvar je ovo : pogledaj slijetanje jedrilice koja je bez goriva i bez motora , zatim pogledaj slijetanje space shatla , za kojeg takode kažu da je bez goriva . Zašto se čuje zvuk mlažnjaka ? Ako nema goriva zašto se čuje zvuk turbine ?
Znate ovo nije pitanje dokaza već vjere !

Da li su apostoli lagali za Isusa Hrista?
Ne znam da li bi ti lagao po cijenu života ? Mada u novijoj povijesti postoje ljudi koji su bili u stanju da lažu i po cijenu života , ipak bih rekao za apostole da oni nikada nisu imali ideale dok nisu upoznali Isusa Krista .
Misliš li da im je Krist naredio da lažu ?

Mislio sam na to da je celo hrišćanstvo utemeljeno na svedočenju apostola. Isto kao i let i spuštanje na mesec.
Nefi, pa gdje ćeš povući paralelizam između apostola i Isua sa establišmentom ovoga svijeta?
?(

Nefi, pa gdje ćeš povući paralelizam između apostola i Isua sa establišmentom ovoga svijeta?
?(
Može se povući paralela , pošto smatra (on) da je apostol Pavle utemeljio kršćanstvo , a znamo da su napravili spektakl spuštanja na mjesec , te su uključili i holywood , da bi kasnije ravnozemljaši pronašli greške u snimcima , tako on misli kako je isto tako i Pavlovo učenje pogrešno , i velika laž .
A u stvari ne razumiju ga čak ni kršćani a kamoli muslimani .

Jer to što on ima 14-15 poslanica u Bibliji , ne čini njega tvorcem Kristove nauke .

Njega jednostavno ne razumiju , zakon , grijeh , hoditi po tijelu , po duhu , to su sve izrazi koje ne razumiju mnogi na šta se koje odnosi .
I onda prave paralele .

Napravili su film , Davinčijev kod , po kojemu oni dokazuju da je Krist ostao živ i da se preselio u Južnu francusku i to su zaključili iz slike koja je slikana u 15. Stoljeću nakon Krista .

I to vam je paralela

Ili napravili su horor film na temelju 2.poslanice Solunjanima , u kojem biva ubijen katolički svećenik , jer je on taj koji sprečava da nastane otpad .

Tako gledaš kao djete takav film i zanima te kako su to oni vidjeli u Bibliji …

I počneš istraživati slijedećih 30 godina … koliko dugo vi istražujete božiju riječ ?

Napravili su film , Davinčijev kod , po kojemu oni dokazuju da je Krist ostao živ i da se preselio u Južnu francusku i to su zaključili iz slike koja je slikana u 15. Stoljeću nakon Krista .
Žao mi je ali u takve teorije neverujem. Svedočanstvo svih apostola je za mene istinito isto tako je i sa astronautima.

Pred svakim sudom sveta priznati su svedoci i oni dokazuju slučaj.

ja imama i Mormonovu knjigu i tako još jednog svedoka da je Isus Hrist.
Hrist znači mesija , ili spasitelj , koji je poslan od boga , ali današnji kršćani ga zovu Bogom i stvoriteljem , i ispunjavaju njegovo Proročanstvo iz

Ivana 5:43
43 Ja sam došao u ime Oca svojega, a ne primate me. Dođe li tko drugi u svoje ime, njega ćete primiti.

Znate li kako je kad nešto ne želite a drugi vas tjeraju , da li su vam takvi prijatelji ?

u takve teorije neverujem. Svedočanstvo svih apostola je za mene istinito isto tako je i sa astronautima.
U neku ruku mogu i razumjeti i razumijem to mentalno pa i duševno opće stanje dok ništa čovjeka nije razopčaralo i ukazalo mu na postojanje lažljivosti. Kao kad puk posve vjeruje "pričama političara".

Fizički aterirali i fizičkim nogama stali na "tlo mjeseca"? Mjesec nema takvu fizikalnost, a ona koju ima - ne može se na nju niti raketom aterirati niti fizičkim nogama stati. Da bi netko povjerovao da se to može, moralo ga se prethodno uvjeriti da je priroda svemira - toga što danas zovemo svemir, takva koja bi dopustila tako nešto. Da ti kažem da sam ja osobno letjela prema zvijezdi i vidjela ju izbliza u valnim obrascima fluidne prirode njenog nezemaljskog "okruženja" - bi li povjerovao da je tamo gore zaista takvo stanje stvari? Da ne pitam prethodno, bi li uopće povjerovao tj. vjeruješ li da čovjek može tako poletjeti i ja da ne fantaziram (ili da te blatantno ne lažem) kad ti kažem da jesam. Jer ako mi ne vjeruješ - optužuješ me za oboje ili jedno od navedenoga. Jer sve što ti ja imam za ponuditi kao dokaz viđenoga bila bi slikarija. A s obzirom da nije u pitanju fizičko letenje i nema se fizičkog fotoaparata niti kamere, drukčije ti ni ne mogu predstaviti, osim: slikarijom ili riječima. Dok se i sam ne osvjedočiš - posve empirijski koja riječ znači iskustveno.

Sa fizičkim znanstvenim potvrdama putem kamera i snimki - posve je druga priča. Zato ljudi uzimaju te snimke i ispituju ih, analiziraju i forenzički se zaključuje što zaključuju oni koji posljedično tvrde da je laž da su ljudskim rukama sazdavane rakete sletjele na mjesec noseći u svojim interijerima žive zemaljske fizičke organizme koji sve to mogu potvrditi i dokazati tim istim snimkama.

Sad, reći da ti ispitivači lažu i da njihova znanstvenom metodologijom i forenzička provjera, analiza i ispitivanje takozvanih "dokaza" otkriva njihovu nečasnost i neistinoljubivost nije drukčija nego kad bi se bez tih analiza "snimki" za koje se kaže da su ih "donijeli astronauti" iste optuživalo da lažu i govore neistine. Ne može to biti stvar "vjerovanja u nekakve, pa i ikakve teorije", već je u pitanju puko zatvaranje očiju i ne željenje gledanja koje gledanje i razmatranje bi zahtijevalo jedno ozbiljno preispitivanje, pa i korijena, vlastitih stavova i njihovog porijekla, pa i vlastito osvjedočenje u prirodu ljudskog bića ovoga svijeta i sila koje njime upravljaju.

Mislio sam na to da je celo hrišćanstvo utemeljeno na svedočenju apostola.
Koliko je ono utemeljeno na svjedočanstvima apostola, toliko je utemeljeno i na osvjedočenjima drugih u istinitost svjedočanstava apostola, tako i istinoljubivim brojnim drugima koji su prepoznali i prepoznaju istinitost i vjerodostojnost u osvjedočenjima i svjedočanstvima i apostola i drugih tijekom već skoro pa i dvije tisuće godina.

Bitno je primiti učenja Isusa i držati se onoga što je On učio. Moliti se samo Bogu Ocu, kako je On rekao.
:thumbup:
<3

Sad ne znam da li mogu pogledati oni koji nemaju facebook profil - "Slijetanje na Mjesec, izbrisane scene"

[media]https://www.facebook.com/watch?v=1118262453079697[/media]

Sad ne znam da li mogu pogledati oni koji nemaju facebook profil - "Slijetanje na Mjesec, izbrisane scene"

https://www.facebook.com/watch?v=1118262453079697
Može se pogledati , ali najbolji snimak je slijetanje na mars u filmu “marsian” koji je identičan sa slijetanjem na mjesec samo u boji .

Što se tiče zastave, to je lako objašnjivo:
"Na video snimci zastave koja se zabija u Mjesečevu površinu, također se čini a maše naprijed natrag."
"To je zato što su je astronauti, kad su je postavljali, okretali naprijed-natrag kako bi bolje ukopali Mjesečevo tlo, zbog toga se zastava naravno mreškala poput njihala - bez povjetarca." Link
to kada uvrce zastavu uopste nije snimak ni misija koju mi osporavamo ako pricamo o viorenju zastave - radi se o snimku kada zastava stoji pobodena, niko je ne dira i onda astronaut prolazi, a mora da je udaljen par metara od nje, i ona se zaviori

Ovde je najveći problem što su navodno ostali bez tehnologije.
ma bez koje tehnologije? salju se sonde na mesec, samo ne moze covek u alu foliji zbog zracenja od koga smo na zemlji zasticeni jer imamo atmosferu i svasta jos nas stiti
Kako je bilo previše skupo i rizično (dosta njih je i stradalo), na kraju se odustalo.
odustalo se u startu, i sve je fejkirano, sto se dokazuje sa 5, razredom osnovne proracunom meseceve gravitacije i koliko kosmonaut bi treba da skoci u vis sa svom opremom
The acceleration due to gravity on the surface of the Moon is approximately 1.625 m/s2, about 16.6% that on Earth's surface or 0.166 ɡ.[1]

100 podeljeno sa 16,6 je koliko? e toliko puta ste laksi na mesecu nego na zemlji, znaci 6 puta, i toliko puta mozete vise da skocite na mesecu nego na zemlji: things on the Moon will weigh only 16.6% (= 1/6) of what they weigh on the Earth.

oni na mesecu skakucu kao na zemlji, a trebali bi 6 pyta vise... skakutali su u arizoni, a ne na mesecu, svakome je jasno, mi ameri mozda polovina nas ne veruje u apolo misije da su bile na mesecu, vec u arizoni, kao i meseceva olimpijada, pishijada ziva, kaze 4 stope da je skocio, ko vidi da su 4, ja ne znam

Zadnje uređeno:
Nazad
Vrh