- Reakcijski bodovi
- 5
- Bodovi
- 8
Koja je dimenzija Isus Miller?Ja ciljam na 8. dimenziju
Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Koja je dimenzija Isus Miller?Ja ciljam na 8. dimenziju
Ne znam Kainos, pošto Divine Truth nije pokretNego Cloud, što će biti sa onim ljudima koji nisu u vašem pokretu? Hoće li biti izgubljeni? Jer ti se trudiš da to sve prostudiraš, primijeniš u životu da bi postigao to savršenstvo, dok drugi ljudi žive materijalističkim životima.
On je od zadnjeg utjelovljenja jos malo i nazadovao, kazu. Jos nije dostigao niti ono sto je bio u proslom zivotu. Ali reinkarnacija ne postoji, samo su se on i Magdalena mu zena preporodili. I jos onaj jedan ucenik koji je bio apostol Toma, ako se ne varam... za njih troje jedino ima reinkarnacija, ali inace nema.Koja je dimenzija Isus Miller?
Ovo nije nešto što sam u mogućnosti potvrditi, jer nemam dovoljno znanja i iskustva, pa prema tome mogu prenijeti samo ono što je on rekao u vezi toga. Ima još jako puno toga što ne razumijem u vezi njihovog povratka i kako je to točno funkcioniralo, iz duhovne i fizičke perspektive.Koja je dimenzija Isus Miller?
Nisam siguran da li razumijem pitanje, ali probat ću odgovorit pa vidi jesam li pogodio što si mislio.Moguce je to da se co'ek rodi i ko' andjeo, ali ako nema preporadjanja, kako ces poslje toga vidjeti sta ces dalje?
Ne slažem se s ovim. Osoba koja je jednom postala anđeo može samo napredovati, a nikako nazadovati. Bog je beskonačan pa je prema tome i put prema Bogu beskonačan. Tako svaki anđeo što je bliže Bogu, to ima više ljubavi i moći u sebi, i nikako nema želju vratiti se u stanje grijeha, to nije moguće.Da, to su rodjenja u tim rajskim svjetovima, ali cak i tamo bica (andjeli) ne ostaju zauvijek. I tamo postoji prolaznost i bica se nakon smrti u rajskom svijetu preporadjaju dalje. Neka napreduju, neka nazaduju.
Ne, na Zemlji se rađaju Božja djeca koja su stvorena savršeno, bez greške. Nažalost zbog kolektivnog stanja Zemlje koje je u stanju pakla, ta čista polovica duše absorbira svo smeće koje je u okolini i tako se rodi već onečišćena, no i dalje mnogo čišća od prosječnoog odraslog čovjeka. Kako dijete odrasta i kako postaje svjesno sebe i svoje volje, ono počne djelovati u smjeru grijeha svjesno, tada dolazi do daljnje degradacije, koja se obično nastavlja do kraja života na Zemlji, a često i dio u duhovnom svijetu dok se ne iscrpimo ili dok nam bol i patnja ne postanu prevelike pa stanemo i zapitamo se postoji li možda koji drugi način i postoji li neki smisao i cilj života.Na Zemlji se radjaju bica koja su vrlo nisko, obuzeta pohlepom, mrznjom, oholoscu. Tu se radjaju bica koja se od toga moraju cistiti i napredovati ili pak nazadovati u nize i paklene svjetove. Nije mi bas logicno da moras postici potpunu duhovnu savrsenost da bi se opet rodio na nesavrsenoj Zemlji gdje onda imas manje savrsenosti nego sto si je vec imao prije rodjenja ovdje. Taj dio mi nema bas nikakvog smisla.
Mi ljudi smo ga zakomplicirali, da. Bog je to savršeno pripremio i dizajnirao, a mi smo u svojoj aroganciji odlučili otići od Boga i uroniti u grijeh...Zato imamo ovu bol i patnju na Zemlji. Sve to zbog manjka ljubavi i istine, ali ima nade jer je Bog isto tako napravio mehanizme oporavka i otkupljenja duše. U konačnici On želi da svi budemo sretni i zadovoljni, ali zna da je to jedino moguće ako svoju volju usmjerimo prema ljubavi, bilo ljudskoj bilo prema Njemu, to je na nama.Mnogo komplikovano, ako mene pitas.
Ja nisam član organizacije, nego samo slušačImate li vi neku organizaciju na svjetskoj razini i ovdje kod nas u Jugoslavijama?
Odgovor na ova pitanja je dugačak, ali probati ću sažeti. Prema onome što je Isus(AJ) zasad rekao u vezi toga je da je teško reći kako je svijet (svemir) i čovjek nastao jer nitko nije bio prisutan da promatra. Ono što jest rekao da može postulirati u vezi onoga što je dosad naučio o svemiru i Bogu i što je osobno doznao od Boga (što može bilo koja osoba).Nego Cloud, kako je svijet nastao, kako čovjek, što veli vaša nauka?
Zanimljivo je to sa primanjem Božije ljubavi, Meni je Gospod to otkrio malo drugačije.Fazlija, mislim da mi preotimaš temu
Hvala Bogu, reinkarnacija ne postoji tako da se nitko ne treba vraćati u ovu močvaru. Svatko nastavlja svoj razvoj u duhovnom svijetu. Većina religija u duhovnom svijetu rade prema tome da se čovjek vrati u svoje prvotno stanje, u kojem su bili prvi ljudski par, a to je stanje savršenog prirodnog čovjeka(što je 6. dimenzija). Božji zakoni su dizajnirani na način da će svaki čovjek kad tad doći u to stanje. No povrh toga, Bog nam nudi još i dodatnu mogućnost, a to je da primimo Njegovu ljubav i tako nadiđemo originalni dizajn savršenog čovjeka i postanemo ponovno rođeni Božji anđeo(što se događa u 8. dimenziji ). Tako da svatko od nas ima dvije sudbine na izbor. Ili ćemo postati savršeni čovjek ili Božji anđeo.
Tako da ako se limitiraš na vrh prve, oduzimaš si puno buduće sreće i zadovoljstva. Ja ciljam na 8. dimenziju, a poslije toga ću vidjeti![]()
Pozdrav rale, hvala na komentaru.Zanimljivo je to sa primanjem Božije ljubavi, Meni je Gospod to otkrio malo drugačije.
Božija ljubav se može dobiti na dva načina, Prvi način je davanjem, kada dajemo ljubvav nekome mi osetimo radost davanja i to je ljuibav koju smo primili.
Drugi način da se dobije ljubav je kroz zahvalnost Bogu za sve šta nam je daje, Kada smo zahvalni mi ponovo osećamo ljubav koji dobijamo. Nezahvalan čovek nikada neće dobiti ljubav ni od koga. Možeš nezahvalnome davati ljubav ali on tvoju ljubav neće primiti jer je nezahvalan.
Dakle da bi se primila Božija ljubav treba tvoriti no šta je Hristos govorio iz ljubavi prema bližnjima pa čak i prema neprijateljima. treba praštati , biti milistiv jer i milost je oblik ljubavi i kad smo milostivi mi primamo ljubav kroz osećanje milosti.
Onaj koji je primio Božiju ljubav na druigi način sam sebe zavarava.
Zanimljivo je to sa primanjem Božije ljubavi, Meni je Gospod to otkrio malo drugačije.
Božija ljubav se može dobiti na dva načina, Prvi način je davanjem, kada dajemo ljubvav nekome mi osetimo radost davanja i to je ljuibav koju smo primili.
Drugi način da se dobije ljubav je kroz zahvalnost Bogu za sve šta nam je daje, Kada smo zahvalni mi ponovo osećamo ljubav koji dobijamo. Nezahvalan čovek nikada neće dobiti ljubav ni od koga. Možeš nezahvalnome davati ljubav ali on tvoju ljubav neće primiti jer je nezahvalan.
Sve si prelijepo rekao, osim sto bi Isus jos vjerovatno dodao da ne bi trebalo suditi drugima.To šta ti prodaješ Isus nigde nije ni pomenuo, ali si izgleda našao neku svoju računicu u toj prevari