3.14
Član
- Reakcijski bodovi
- 52
- Bodovi
- 28
Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Može bit da se netko ovdje zafrkava, i to počesto. Ja neću.Ovo se netko zafrkava. Zumira zvijezdu mobitelom... pa sto ne pokaze teleskopom?
ma kako ne znaju oni jevreji i onda za jhvh? ko umesto njih moze znati, mi balkanci?POSTOJI JEDAN ISTINITI = Bog Otac Jedini YHVH -
KOJI ME POSLA.
NJEGA = Boga Oca Jedinoga YHVH -
VI NE ZNATE.
piramida4 na forumima ili ti Zoran Štros na facebook grupama ti je stari forumaš. Samo što na svim temama razvlači tu temu...u zadnje vrijeme se malo popravio i piše ono što se tiče teme....kad bi ga posjetio da malo navrati ovdje to bi bilo kao da je tornado prošao forumom....minimalno 30 odgovora, cijeli forum bi bio išaran sa piramida4.zasto ubacujes svuda yhvh, ako znamo da ne pise?
znam, secam ga se, ali mi moramo da razgranicimo sta pise, a sta ne, sta je aluzija, a sta iluzijapiramida4 na forumima ili ti Zoran Štros na facebook grupama ti je stari forumaš. Samo što na svim temama razvlači tu temu...u zadnje vrijeme se malo popravio i piše ono što se tiče teme....kad bi ga posjetio da malo navrati ovdje to bi bilo kao da je tornado prošao forumom....minimalno 30 odgovora, cijeli forum bi bio išaran sa piramida4.
1.ma kako ne znaju oni jevreji i onda za jhvh? ko umesto njih moze znati, mi balkanci?
ajde zasto ubacujes svuda yhvh, ako znamo da ne pise?
jel im rekao vas je otac djavo? jeste
a jel rekao da je njemu otac jhvh? nije.
e, pa molim lepo onda, drzimo se cinjenica, nemoj samo da filujes.
ja ću tebi sad objasniti svojim ( biblijskim ) riječimaznam, secam ga se, ali mi moramo da razgranicimo sta pise, a sta ne, sta je aluzija, a sta iluzija
prvo cinjenice, fakti, inace nema istine, samo se varamo i lazemo