robivek
Član
- Reakcijski bodovi
- 95
- Bodovi
- 48
Odlicno pitanje ,
Slazem se,daj mi onda odgovori.
To sto je Stefan rekao Gospodu Isusu da primi njegov duh,jeste na mestu,jer je Isus ovlascen da vaskrsava mrtve u odredjeni dan,i on to cini i cinice.
A zasto defokusiras i skreces sa teme koja inicira moje pitanje ?
Ja te nisam pitao dali je Isus vaskrsavao mrtve jer su to cinili i obicni ljudi koji su potrazili od Boga ili su mozda bili ovlasceni licno od Isusa Hrista da to rade...
Ja sam te lepo pitao:
A kome se pomolio Stefan kada je umirao,Koga je zamolio da primi njegov zivotni duh ...!?
...i sta to konkretno za tebe znaci,sta kaze Pismo,Kome se vraca duh zivotni kada ljudi umru...!?
...ili jos preciznije ko je Taj koji prima zivotnog duha od ljude kad umiru ...!?
Molim konkretnog Bibliskog dokaza u prilog,bez vrdanja levo desno napred nazad...Ovo je kljucno pitanje i ne pomeramo se ni makac dok ovo ne rascistimo !!!
Dakle ???
Kao drugo dokazano je da je Jehova stajao i u grckim spisima ali da je izbacen i zamenjen sa recju Gospod.
Zato ste vi u zabludu jer ne znate gde se Gospod odnosi na Isusa a gde na Jehovu.
Ocigledan primer je Psalam 110:1,2
BGT Psalm 109:1 τῷ Δαυιδ ψαλμός εἶπεν ὁ κύριος τῷ κυρίῳ μου κάθου ἐκ δεξιῶν μου ἕως ἂν θῶ τοὺς ἐχθρούς σου ὑποπόδιον τῶν ποδῶν σου
WTT Psalm 110:1 לְדָוִ֗ד מִ֫זְמ֥וֹר נְאֻ֤ם יְהוָ֙ה׀ לַֽאדֹנִ֗י שֵׁ֥ב לִֽימִינִ֑י עַד־אָשִׁ֥ית אֹ֜יְבֶ֗יךָ הֲדֹ֣ם לְרַגְלֶֽיךָ׃
VUC Psalm 109:1 Psalmus David. Dixit Dominus Domino meo: Sede a dextris meis, donec ponam inimicos tuos scabellum pedum tuorum.
CRO Psalm 110:1 Psalam. Davidov. Riječ Jahvina Gospodinu mojemu: »Sjedi mi zdesna dok ne položim dušmane za podnožje tvojim nogama!
Nadam se da ti je sada jasnije.
O ovome cemo kasnije kad mi prvo odgovoris to sto sam te pitao.
Dakle ???