Koliko forumaši imaju godina?

Imam 35 godina većina koji me prvi put upoznaju i vide uživo misle da imam oko 20 godina jedan mladić je mislio da imam 18 godina kad sam mu rekao koliko imam nije se mogao načuditi koliko mlađe se činim ljudima na prvi pogled. A kada igram lutriju moram obavezno nositi dokumentaciju jer ako je neko novi na radnom mjestu gdje se prodaje traže mi jer misle da sam mlađi od 20 godina.

Kao da sam prestao stariti sa 18 godina samo me odaje jedno opada mi kosa, lice je ostalo isto i tijelo.

Imam slike sa 18 godina, uslikane sa Nokiom N73 koja je imala Karl Zeis kameru za to vrijeme među najboljima od kamera i ako nije bila nešto posebno velika rezolucija slike, fokus i boja su odlični.

Sad imam Samsung Galaxy S 24 Ultra 256 Gb memorije koristim ga za fotografije koje slikam i kasnije montiram kratke video klipove za svoj YouTube kanal.

Prije njega sam imao Samsung Galaxy S 22 Ultra 128 Gb Phantom Black. Poslije dvije godine sam kupio ovaj novi S 24 , a S 22 se pokvario pojavila se bijela linija na ekranu. Ovaj planiram koristiti mnogo duže ako potraje. Brat mi već oko 5 godina koristi Huawei mislim da mogu takvi telefoni potrajati još dugo.

Nazad
Vrh