Molitve za Forumaše

Same sebe ispitujte, jeste li u vjeri! Same sebe provjeravajte! Zar ne poznajete sami sebe: da je Isus Krist u vama? Inače niste pravi. 2.Kor 13,5

Neka ova pjesma posluži kao molitva. Ovu pjesmu sam baš jako zavolio već kad ju čuh prvi put. Pjevačica ima prelijepi Bogom dani glas koji dira srce i dušu. Neka vas sve dragi Gospod Bog blagoslovi u Isusovo moćno ime.

Pjesmu izvodi Božja Slava Band - Moj Isus

Vokal - Marina Matošević

Pi je najdu'ovniji forumas. Dok se drugi prepiru i svadjaju oko toga ko' je bolje i ispravnije shvatio Bibliju, on ovdje moli i pjeva za nas. Imamo li kakvu nagradu za takve forumase?

Pi je najdu'ovniji forumas. Dok se drugi prepiru i svadjaju oko toga ko' je bolje i ispravnije shvatio Bibliju, on ovdje moli i pjeva za nas. Imamo li kakvu nagradu za takve forumase?
Sveti Gospodin Isus Krist negdje reče: "Ljubite jedni druge kao što sam ja ljubio vas".

U svakoj prilici nelagode, trebali bismo se povući na molitvu, da bismo mogli dati mjesta milosti i svjetlu Božjem i zatim oblikovati svoje odluke, a da nas ne boli kakav bi uspjeh mogli imati. U najvećim kušnjama dovoljan je jedan pogled na Krista i jedva izgovoriti njegovo ime da bi se nadvladao Zlikovac, pa to činiti s pouzdanjem i smirenošću duha. – John Wesley “Djela velečasnog Johna Wesleya, A. M.”, str.526
1757145694116.png

Piramida, zasto pises tako velika slova? Ljudi si mogu sami povecati, ako dobro ne vide.

Ja bih njima to jos malo povecao. Kada ih Bog osudi na pakao, a tebe na raj... ustvari, ti ces jedini u raj jer svi ostali krivo vjeruju... onda ce im biti zao sto im nisi povecao.

Ja bih njima to jos malo povecao. Kada ih Bog osudi na pakao, a tebe na raj... ustvari, ti ces jedini u raj jer svi ostali krivo vjeruju... onda ce im biti zao sto im nisi povecao.
ja nisam nikad tvrdio da ću biti spašen
to nitko ne more znati
ali
1757526765485.png

Nazad
Vrh