Opšte diskusije

Jake , kad mi sami...muslimani ne umijemo urediti drzavu kako treba doci ce...i dosli su stranci da je uređuju.

Ja sam Hrvat iz HR ali znam o cemu govoris. Bosna ce se izbrisati iz pamcenja.

Ne vjerujem da ce nestati Bosne, Amerika je na nasoj strani a oni su glavni policajci...doduse i Rusija se pokazuje tako.
Zivio sam u Hrvatskoj 7 godina, dosta uređenija drzava...mada ima i tu svacega.

Hocu reci da sam rodjen u HR a sada zivim u Kanadi. Nedaj Boze rata jer moze Rusija pomoci jednu stranu a Amerika drugu medjutim rezultat bi na kraju opet bio manje vise isti + tisuce mrtvih. A nije iskljuceno da i Evropa tamo napravi Gazu i Zapadnu Obalu.

Cudimo se Svajcarskoj imaju koliko ono etnicki grupa.....a vidi Katalonije i Belgije....a sve krivi iskljucivo politicari kao i u Bosni.

3 godine u Splitu, tacnije kashtelu Sucurac, a cetri godine u Zagrebu.

Hocu reci da sam rodjen u HR a sada zivim u Kanadi. Nedaj Boze rata jer moze Rusija pomoci jednu stranu a Amerika drugu medjutim rezultat bi na kraju opet bio manje vise isti + tisuce mrtvih. A nije iskljuceno da i Evropa tamo napravi Gazu i Zapadnu Obalu.

Cudimo se Svajcarskoj imaju koliko ono etnicki grupa.....a vidi Katalonije i Belgije....a sve krivi iskljucivo politicari kao i u Bosni.

Hmm ne znam , samo je neizvjesno u Bosni ...sto je razlog da mladi traze svoju priliku van BiH.

Ah sta ces sami smo si krivi. Treba proci proces katarze.

Ma jeste i bivse sovjetske republike su zaglavile....jedino rusija sto je pocela napredovati ako sada ne pokvari sve

Ne znam sta bi ti rekao, ali generalno u svijetu je lose stanje.

Uzasna. Ova inflacija neznam kad ce stati. Neznam kakvo je u Evropi stanje ali ovdje je jos dobro, ima vise posla nego radnika

Ovdje je jos OK iako je sve poskupilo ali mislim generalno u svijetu je uzas

Vjerujem da je ovo vrijeme kao kod poroda djeteta, to prate bolovi i tegobe ali rađa se cisto dijete. Generalno treba da se desi katarza, a to ne ide sve dok se negiraju pogresni potezi...posebno velikih sila.

Trogodišnji Abdul Rahman je najmlađi hafiz na svijetu​

Abdul-Rahmanova majka, objašnjavajući ovaj Božiji dar kaže da je jako voljela suru El-Kehf, a za vrijeme svoje trudnoće učila ju je svakodnevno, što joj je davalo rahatluk, smirenost i pouzdanje. Kada bi slušala muziku njeno stanje bi se promijenilo, a prilikom slušanja Kur’ana vratilo bi joj se stanje smirenosti. Glas Božije riječi je dopirao do srca fetusa. Hvaljen neka je Onaj koji stvara! A znanstvenici tvrde da je fetus pod uticajem onoga čemu je bila izložena njegova majka.

[/URL]

Trogodišnji Abdul Rahman je najmlađi hafiz na svijetu​

Abdul-Rahmanova majka, objašnjavajući ovaj Božiji dar kaže da je jako voljela suru El-Kehf, a za vrijeme svoje trudnoće učila ju je svakodnevno, što joj je davalo rahatluk, smirenost i pouzdanje. Kada bi slušala muziku njeno stanje bi se promijenilo, a prilikom slušanja Kur’ana vratilo bi joj se stanje smirenosti. Glas Božije riječi je dopirao do srca fetusa. Hvaljen neka je Onaj koji stvara! A znanstvenici tvrde da je fetus pod uticajem onoga čemu je bila izložena njegova majka.

[/URL]

Mashallah ☺

Nazad
Vrh