piramida4
Član
- Reakcijski bodovi
- 53
- Bodovi
- 48
Šta znači jezero ognjeno ? Šta znači pakao ?
Pakao sa hebrejskog znači grob i sa grčkog isto . I smrt i pakao bijaše bačeni u jezero ognjeno - i to je druga smrt. Da gorjeti će fi je vrijeme trajanja kao drvo kao papir ,.ovisno..ali ne vječno ,.ti opisuje zapravo vječni odvojenost od Boga za nikada više. Već sam.objasnjavala .
Isus je .pričao u prispodobama i metaforicno. Jest božji su će bitiravrdan..ali Sotina želi pokazati Boga kao zlog . Daj malo razmisli ,.ako imaš mudrosti i razuma . Da li bi ti nor. ubija čovjeka da znaš da odma ideš u zatvor i da postoji električna stolica i ona infuzija postrojena da koja ubija usporava rad srca i onda zrak krene i srce eksplodira , ako si inteligentna. A Sotina jest lukav i intekengentan iznad nas svih i zna Bibliju bolje od nas i. Da li bi činio zlo i uzdigao se iznad Boga da postoji mjesto vjec muke u vatri ? Da li bi Juda ušao da se objesi kad je shvatio šta je napravio ,.i tako učinio samoubistvo ,..da nije tazumjeo Isusa?.
Isus je bio u grobu sa svim mladim grijesima, i mirovao u subotu kao po pismu , nije bio u vatri. Kasno je da sad tražim dokaze , već sam preumorna. Ali Isus je sam pričao u pričama . Gdje vam logika? Jel smatrate Boga psihopatom koji će nekoga vječni mučiti. Jel bi on uživao u tome ? Bog ne ljubav i pravedan i pravedni će suditi ,.ali nije njemu milon da i jedni svoje stvorenje vječni muči u vatri. Kao što drvo biti dok ne izgori ili bacimo u vatru otkad , gori dok ne izgori dok vjek trajanja . A ne vječno . Ama logika i zdrav razum koji nije opsjednut sotonom koji nastoji na sve načine Boga pokazati zlim , a sebe dobrim , da bi vas zaveo i da budete za uvijek uništeni sa njim jer zna da vremena malo ima i da u propast za nikad više povuče ako može i izabrane .. Jer se pojede da sam nestane sa svojim demonima i lažnim protokom ne mili mu se ..pogotovo što zna da će kad sad Isus fide ostati sam na zemlji i nece imati koga varati i zaviriti . Jer diskovni shvaćate da će Sotina biti vezan lancima ? Otkrivenje je jako teška knjiga i treba jako puno truda i napora i molitve i čitanja jednog te istog stiha stvarno promišljanje i molitvu . To svezan lancima Sotina i da neće moći više nikoga varati ni Goga ni magoga ,.isti je netafirično. Urazumite se više i ne trude ljudima nametati nešto da čine iz straha. Jer ako nije iz srca i ljubavi , već iz straha džaba sve.
Idem ponovo na sotonu i lance . Znači ostat će sam , zli će POUMIRATI od Bosne svetosti ilijdudive i svjetlosti , neće moći podnijeti to , vidjet će ga i pomrijeti čim vide , a vjerni će ga gledati i preobraziti se i otići sa njim u Raj , a prvi će uskrsnuti sveti koji su umrli u njemu Gospodu Isusu kad bude dolazio i dobiti neraspadljivo tijelo . I
Sotina ostaje sam na zemlji na 1000 godina bez ikoga i ti će mu biti muka najveća . Isti kao spominjanje da će ljude cipirate. Pa svi di vuoirani sa mobitelima , osobnim ishaznivcana,. pasosima,.kreditnim.karyicims , ako ćemo tako gledati..nije diskovni da će netko dobiti čuo ikakav u u tijelo na ćemo ili desnicu , jer bi tiizaslo . Već se radi i o umu srcu i što činimo . Ako nam srce dobro i ispunjeno ljubavlju , i um za Isusa i ne uzimamo i ne krademo ,. imamo Bizji pečat , ako nam misli zle , srce otrov i mržnja i zloba i osude i svakakve gadosti, i ubijani i krademo i ruke nam krvave , cinimo zlo ,.onda smo zli i nismo u knjizi u života , već smrti.
Da odma ,.dok sam se sjetila kažem kad bih stvarao svijet i stvorio Adama i Evu ,.šta be rekao njime? Možete jesti sa svakog drveta u vrtu osim ovoga nije je nasred vrta . Ti je moje drvo sa njega ne jedite ..jer onoga dana kad .okusite plod sa toga drveta umrijet će te. Jesu li oni ukoči znaki znali ti značenje ? Nisu ,.ali su znali da ne smiju jer.jr zbog tako rekao . Jesu li umrli tog dana ? Nisu tog dana ,.sami su bili izbačeni iz vrta iz Raja ,.i počeli stariti i nadati se i raditi . Nije im Bog rekao ni da će u vatru. I sad bi mogla nabrajati danima svašta koliko ima dokaza da za sve da nije diskovnio. Ako tko ima razuma shvatiti će ! .
Je li big. Nije vidjeti smrću i Adama kako jedu sa drveta i gdje su ?.vidjeo ih je i znao je ! A zvao Adama i pitao gdje je ! I pitao zašto se sakrio ! Samo ne htio vidjeti hoće mu reći istinu , a vidjeti je i znao je sve . I nemojte sada reći zašto ne Bog indaxstavuo ti drvo kad je znao , pa ga prozvati zlim . Znao je unaprijed, ali je on imao unaprijed plan spasenja za sve nas koji smo se pokajali i koji su tada . Id samog početka možete čitati i Isusu i Gospodu kao sinu pod imenima Boga samoga . Emanuel,.Ja jesam koji jesam , Elshadai - Bog svemogući , a tako križ cijeli pismo se spominje ,.kavu David u psalmima koji je Isus sam izgovorio psalam 110 1 stih pa do kraja i isaija kad mu Gospod Bog plakao sjedeći na prestolju ,.i ime onoga koji će dići gdje opet jasno rekao Bog svemogući ine ....i ne znam više jako da vam neke tsvari dokažem . Ali preumorna sam i jedva gledam . Ali pokušajte shvatiti uz molitvu i analiziranjem svakoga stiha pojedinačno , tražite mudrost i razum ,. promišljate . Isus je rekao tko traži taj će i baci ,.tko moli taj će i dobiti, tko kuca tim večer i otvoriti.
To možete doslovno shvatiti ,.njegova obećanja vjerujte mu ,.jer smo vjerujete , sv je njemu moguće . Ski ako ste iskreni . Ali potrebno ne povjerenjem ksinsti mskinfihete ima povjerenja u majku i ratu ,.tako i mi trebamo imati povjerenje u Njega. I nama nije niko kad su djeca zla ,.i kad kažu da znaju da smo smo.im roditelji , ali neće slušati , čine zlo ,.gledate kako tonu i kako ste ih odgojili kao divne i onda recimo svuda hvaljena djeca više od bilo koje uzor Uskrs ,.kad odrastu ,. tako se svuda ponašaju kao i dok su bili maleni , sama sam ih odgajala i učila na ponašanju,.bez ružnih riječi , bez udarca, kao maleni nisu tražili ništa po trgovini , nisu dirali , bili.su zadovoljni i jednim lizalicom ili žvakom ili čokoladom , divni i skromni i vidjela sam u njima.ootencijal da budu stvarno po božjoj volji ,.i stariji sin je uvijek govorio da će biti svećenik . A sada čini zlo meni i bratu svom mllađem ,.i počeo biti užasno ohol i žao,.a pred drugima svetac neg nisam znaka koje zlo u njemu kada je ušao u mislim u 5 razred ili četvrti . Kad je sam majci rekla da pokloni kuću unucima sinovima mojim , a ne meni ,.i ina im rekla da ne moraju voditi brigu i majci i da moraju brinuti i meni i da imam pravo biti u kući di smrti da me ne smiju u dom smjesti . Sve obećali .. Da mi sin stariji kad bio 10 godina nakon prepisa kuće , počeo biti bezobrazan i žao. Ti su geni ,.ali ne moji ,.znam čiji i pod čijim nagovorom sve to radi , jadcsam lijepi rekla dine pasti dibsad takav prema nauci , vidiš da sam ti dala i sve i stali što god poželiš , i dala tebi i bratu .svakom pola kuce , da mi idgovorn,.pa znao sam šta radim.dafibijem što želim.
Ako ja kao čovjek nisam u stanju svoju djecu ni udariti ,a smijem ,iu reći bezobzibrazno , sami sam đaka upotrebu ,.kako će onda Bog učiniti nmsvim.dhetetu kime dao život vječne muke daxbudu u agoniji fi vijeka ?
Mogu ga otjerati uz kuće ,.ski ne budem bude mirna odnijeti i zamiriše za zlostavljanje ,.mogu prodati kuću još nisu punoljetni i kupiti drugu na.sebe prepisati. Ali ,.da ih nekako .kaznem da se prizemlje . Jer teško gledati kad dijete tone u zivo blato. Ali nikakvo zlo im ne želim , kako li i da ih udarom ili im govorim ružne Riječi .
Možda sad možete shvatiti onda da mi može Bog koji plače za svojim djecom i koji ljubav gledati i slušati nekoga a on dai život ne mi roditelji , slučajno Da bi bio u stanju tako što. Može mu prekipiti i.samo što nije ,.da uništi zlo za uvijek za nikada više . A ne da muči sboje dijete ni jedni u vječnim najstrašnijim mukama kakva đavo opisuje.
ovo su bile neke usporedbe da vam objasnim metafiricja značenja i simbolična i usporedbu nas. smrtnika običnih ljudi ,.pa ako ni mi zli ne bi ni svim.xlim djetetu kad traži sok ne bi dali otrov , osim psihopata koji čine zlo . Onda kako možete tako nešto i pomisliti za Gospoda !?
Onaj koji govori
da vječno Ognjeno Jezero vječne muke - nije vječno,
da vječna muka nije vječna,
da crv koji ne umire - umire,
da ono što jasno piše u Bibliji – „vječno“,
-
nije vječno
nego prolazno - automatski time poništava i
vječnost Kraljevstva Nebeskog i samoga Raja.
-
Na taj način potiče bandu da radi zlo,
jer govori bandi da nema adekvatne kazne.
Radi što god želiš - samo se jednom živi,
a kad umreš - umro si bez vječne muke - ne brini!
-
Još je u tome nauku zamka jedna.
Sve ostale vjere - sem Kršćanstva,
imaju isti ili slični nauk - nema kazne.
-
Znači - naukom - nema vječnosti OJ
ide se niz dlaku pagana,
znači - TO je još jedna uspjela prevara Oca Laži Sotone.