Prijedlozi za forum

Mislio sam za započeti novu privatnu prepisku. Kad otvorim nečiji profil nemam tipku tipa "pošalji privatnu poruku" ili tako nešto.

Nego Maki, sad lagano pada snijeg, izuzeo sam tvoju grupi.Sad bi trebalo da ti ne vidis snijeg. Javi mi jeli tako? Ako zelis snijeg, Javi mi.

Ja kad kliknem na neciji Profil, imam opciju "Zapocnite prepisku". Trebao bi imati i ti.

Ti i Maki ste posebne grupe zbog vasih uredjenih Profils, Ali imate sve postavke kao grupa "Clan'. Zato mi treba Lovac Istine javiti ima li on opciju Zapocnite Prepiske.. Tako cu onda znati je li svi imaju taj Problem.

Lovac istine ima opciju. Potvrdio mi je to.

Znači Član ima ovu opciju, ali sam namjestio ovo isto i za Bostana i Makija, jer vi ste posebne grupe. Moram dobro istražiti u čemu je problem....Dajte mi vremema, u protivnom mogu vas prebaciti u Članove, ali onda gubite boju profila i ono što vam piše na baneru.

Znači Član ima ovu opciju, ali sam namjestio ovo isto i za Bostana i Makija, jer vi ste posebne grupe. Moram dobro istražiti u čemu je problem....Dajte mi vremema, u protivnom mogu vas prebaciti u Članove, ali onda gubite boju profila i ono što vam piše na baneru.

...ma za boju ne marim toliko, samo da ne gubimo i ona 200 eura nedeljno ili ce nam se to i dalje placati kao do sada ??? 😆

Probajte sada da li mozete sa drugim clanom zapoceti prepisku

Nazad
Vrh