Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Trebao bi ispraviti, imaš opciju Edit ispod svakog posta. Neće svi da se zna koje je ko vjere. Trebam još učiti za ovo koje je vjere. Za točak isto moram vidjeti, to nisu bile lake stvari za naučiti.Ima mnogo manje opcija. Kao moderator ne mogu niti da ispravim neispravno napisane naslove tema.
Ne vidi se tko je koje vjere. Nema mi niti onog budistickog tockica da mi se vrti...
Ne znam što je bio problem, skoro svaki dan je bio kvar, i ljudi se nisu mogli prijaviti, te oni kolačići. Morao sam brzo djelovati, jer se primjetilo da ljudi nisu posjećivali forum nakon kvara. Isto ti si stalno slao mail, te ovo šteka, te ono i tako. Nismo selili forum. Selidba je kad otvoriš novi forum, i onda se piše ispočetka pisati i moljakati ljude da se registriraju. Ovo je samo novo ruho foruma, sve teme i postovi ostali su netaknuti.Ma nemoj se gnjaviti s tim budalastinama.
Zao mi je samo sto kad jednom sve to upogonis, form crkne i selimo se ko' Cigani na neki drugi forum, gdje ti sve to trebas ispocetka postavljati.
Zasto uopce formi crkavaju svakih par mjeseci i zasto se uvijek selimo na neki novi formu?
Budi jasniji po tom pitanju.Opcenito ima jako puno praznovjerja na ovom forumu. Ljudi u svakakve budalastine vjeruju, tako da... ne znam sta da ucinimo po tom pitanju?
Mislim da jedino što možeš jest ukazati na nedostatak logike i dokaza i eventualno ponuditi kontra dokaze i argumente, ali u konačnici je na drugoj osobi hoće li sagledati stvar te prihvatiti i promjeniti mišljenje ili ne.Opcenito ima jako puno praznovjerja na ovom forumu. Ljudi u svakakve budalastine vjeruju, tako da... ne znam sta da ucinimo po tom pitanju?
Hahah, to bi bilo bolje da, ali mislim da nema neke velike štete u izražavanju vjerovanja dok god se da jasno do znanja da je to samo osobno vjerovanje, a ne stvarna činjenica realnosti. Ako tvrdimo da je nešto istina (a zapravo nije), tada upadamo u potencijalne probleme jer uvlačimo i druge u tu neistinu, a to ima ozbiljne negativne posljedice po našu dušu. Najvažnije istine su one u vezi ljubavi (što uključuje etiku i moral), tako da je po meni njih najvažnije otkriti i usvojiti. Većina svjetskih religija(bar one koje sam ja istražio) ima u sebi dosta grešaka što se tiče ljubavi (u njenoj definiciji i praktičnoj primjeni), a to je daleko veći problem. Ovo dal je Zemlja ploča ili ne, nije toliko presudno, jer ne utječe direktno na naš život. Ima puno bitnijih pitanja od toga, recimo jesmo li pomogli nekome u potrebi ili nismo.Treba organizirati neku radnu akciju da se nesto korisno napravi pa da im se izbiju te gluposti iz glave.
Ako koja vjerska zajednica ima kakvo kopanje, zidanje, malterisanje... da se skupimo i nesto korisno napravimo, a ne da sire praznovjerja.