Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Robivek je važan na svim forumima da propagira istinu. Inače ako Bog nešto blagoslovi to ostaje dovijeka i kako subota još postoji ona je i dalje posvećena to jest odvojena za svetu upotrebu kao što je i Bog rekao kad ju je posvetio i blagoslovio na samom početku stvaranja Zemlje.E, moj Robi..... vidiš da ne možeš da pobegneš od mene..... naći ću te i na kraj sveta.
To je tvoje subjektivno mišljenje u vezi njegove ličnosti.Robivek je važan na svim forumima da propagira istinu. Inače ako Bog nešto blagoslovi to ostaje dovijeka i kako subota još postoji ona je i dalje posvećena to jest odvojena za svetu upotrebu kao što je i Bog rekao kad ju je posvetio i blagoslovio na samom početku stvaranja Zemlje.
Lijepo sročeno. To se slaže i sa onim što piše sv. Justin Mučenik o tome da novi zakon zahtjeva da držimo "trajnu subotu". Dakle dobija se nova dimenzija koja ranije nije bila prisutna.To je tvoje subjektivno mišljenje u vezi njegove ličnosti.
Blagoslovena subota se u SZ slavila na jedan način, ista blagoslovena subota se sada u NZ slavi na jedan drugi duhovan način.
Znači, niko nije ukinuo subotu, nego je suština u tome na koji način se slavi subota.
Da, u suštini to i nije neko moje lično mišljenje, nego sam to pročito kod svetitelja i onda sam samo sumirao sve to, eto kako si naveo o tome piše i sv.Justin Mučenik i ima i kod mnogih drugih svetitelja.Lijepo sročeno. To se slaže i sa onim što piše sv. Justin Mučenik o tome da novi zakon zahtjeva da držimo "trajnu subotu". Dakle dobija se nova dimenzija koja ranije nije bila prisutna.
tebi su uvijek JAČE uredbe ljudske - a NE Božja Očeva Jahvina riječ u Bibliji !!!Lijepo sročeno. To se slaže i sa onim što piše sv. Justin Mučenik o tome da novi zakon zahtjeva da držimo "trajnu subotu". Dakle dobija se nova dimenzija koja ranije nije bila prisutna.