- Reakcijski bodovi
- 361
- Bodovi
- 83
Onda ima vlast.a sta ako nije, ili nema ko da ga rascini?
Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Onda ima vlast.a sta ako nije, ili nema ko da ga rascini?
ja mislim da ti varas ljude, jer si i sam prevaren, jer ne bi onda Hristos rekao da je dosao da sluzi, nego da vlada kao prvosvestenikOnda ima vlast.
Govorimo o vlasti otpuštanja grijeha. Tu vlast je Hristos jasno predao apostolima.ja mislim da ti varas ljude, jer si i sam prevaren, jer ne bi onda Hristos rekao da je dosao da sluzi, nego da vlada kao prvosvestenik
...Govorimo o vlasti otpuštanja grijeha. Tu vlast je Hristos jasno predao apostolima.
"22. I ovo rekavši, dunu i reče im: Primite Duh Sveti!
23. Kojima oprostite grijehe, opraštaju im se; i kojima zadržite, zadržani su." (Jovan 20:22-23).
Kasnije su apostoli tu vlast prenosili na episkope i prezvitere u Crkvi, a ovi su onda dalje i tako neprekidno do danas. Dokle god sveštenik nije raščinjen tj. dok je god sveštenik on ima vlast otpuštanja grijeha, bez obzira na svoje moralne kvalitete.
ti to zoves vlast, a mislis hijerarhija, no opet ostaje pitanje zasto je dunuo, a vi kazete rukopolaganje je posle kljuc?Govorimo o vlasti otpuštanja grijeha. Tu vlast je Hristos jasno predao apostolima.
"22. I ovo rekavši, dunu i reče im: Primite Duh Sveti!
23. Kojima oprostite grijehe, opraštaju im se; i kojima zadržite, zadržani su." (Jovan 20:22-23).
Kasnije su apostoli tu vlast prenosili na episkope i prezvitere u Crkvi, a ovi su onda dalje i tako neprekidno do danas. Dokle god sveštenik nije raščinjen tj. dok je god sveštenik on ima vlast otpuštanja grijeha, bez obzira na svoje moralne kvalitete.
„Znate da oni koje smatraju vladarima gospodare narodima i velikaši ih drže pod svojom vlašću. A među vama neka ne bude tako. Nego ko hoće da bude velik među vama, neka vam bude sluga, i ko hoće da bude među vama prvi, neka bude svima rob. Jer ni Sin čovečiji nije došao da mu služe, nego da služi i da svoj život da kao otkupninu za mnoge.” (Marko 10:42-45)ja mislim da ti varas ljude, jer si i sam prevaren, jer ne bi onda Hristos rekao da je dosao da sluzi, nego da vlada kao prvosvestenik