Slava Bogu Svemogućemu i Presvetom Gospodinu Isusu Kristu i Duhu Svetom.
Želim vam posvjedočiti da je Sveti Gospodin Isus Krist čista ljubav i Svjetlo bez trunke tame ili nečistoće.
Bio sam na Karizmatskom susretu gdje je bilo oko 3000 ljudi. Ja sam tada imao 17 godina, izranjavan, mentalno, fizički, duhovno. Mogao bih pisati satima o patnjama i mukama, ali cilj je proslaviti Svemogućeg Stvoritelja Nebeskog Oca i Spasitelja svog života Gospodina Isusa Krista.
Na početku susreta bilo je slavljenje uz bend koji su predivno svirali i pjevali. Ja sam sve to promatrao začuđeno jer nisam nikad doživio tako slavljenje Boga. Nakon slavljenja bilo je predavanje na neku temu, i misa. (ili obrnuto)
Nakon toga svega svećenik nam je rekao da zatvorimo svoje oči i da je Isus tu među nama. Otvorite mu svoje srce, On poznaje vaša srca, On ih želi ispuniti, On ti želi dati svoj mir....
Ja sam sjedio na stolici i u sebi sam molio sve molitve koje sam bio naučio...no ništa se nije događalo...onda opet počnem ispočetka moliti i opet ništa dok istodobno čujem glasove zahvaljivanja i slavljenja Isusa ljudi koji su bili u dvorani. Cijelo to vrijeme dok se to događalo, svećenik je govorio da će Isus ispuniti naša srca i da otvorimo vrata svoga srca....
...I u jednom trenutku ja sam se samo ustao, raširio svoje ruke i rekao:
"Isuse za tebe otvaram svoje srce"
Moje oči su cijelo vrijeme bile zatvorene, i kad sam izgovorio "Isuse za tebe otvaram svoje srce", moje oči su počele treperi ti kao krila kolibrića i najednom se otvore i ja promatram veliku bijelu svijetlost iz koje isijava ljubav, radost, mir....to je toliko predivno da se ne može ni sa čime usporediti. Rekao bih da ja nisam tu svijetlost samo promatrao, nego kao da sam bio okružen njome ili bio u njoj...I dok se sve to događalo, moje fizičke oči bile su još uvijek zatvorene. A ja sam samo zahvaljivao Isusu što me ljubi.
Braćo i sestre u Kristu, nemojte nikoga osuđivati, niti se osvećivati, niti ogovarati.
Hranite se Božjom Riječi. Isus je živ danas kao što je uvijek bio.
Mnoge stvari nećemo moći shvatiti u ovom fizičkom svijetu, mnogo pitanja svi imamo.
Isto tako sve odgovore može ti dati Tvorac Života. A svi ste već bili u toj svjetlosti, jer mi smo duhovna bića koja nosimo ovo tijelo.
Iv 1:9 Bijaše Svjetlo istinsko, koje rasvjetljuje svakoga čovjeka koji dolazi na svijet.
U stihu iznad je dokaz da te Sveti Gospodin Isus Krist već osvijetlio kad si dolazio/la na ovaj svijet ili da kažem njivu.
Ovaj fizički svijet stalno tjera čovjeka da griješi, da čini ono što je protivno Bogu.
Gospodin Isus Krist je uvijek isti.
I ako pogriješiš, znaj da Isus poznaje tvoje srce, svaku tvoju misao i svaku riječ prije nego što izađe iz tvojih usta. Uvijek se pokajte za svoje prijestupe. I molite jedni za druge.
Ja sam primijetio po mnogim forumima, tubovima, ovim,onim da ima jako mnogo mudrolija, čarolija....no sve će nestati u jednom trenutku. Ostat će pitanje ....Koliko smo ljubavi imali jedni prema drugima? Nagrada nije na ovom svijetu. Ovdje je bitka, rat koji traje od pada. A o oružju svetih čitajte u Efežanima 6.
Neka tebe, sestro/brate blagoslovi Nebeski Otac svakim duhovnim blagoslovom na nebesima u Kristu Isusu u Isusovo moćno ime.