Makarios
Član
- Reakcijski bodovi
- 85
- Bodovi
- 0
Ja i Otac jedno smo ti nije argument.
Ne, to nije argument, nego stih is Biblije. ☺
Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Ja i Otac jedno smo ti nije argument.
Pomalo, malo više tolerancije i ljubavi prema osobama drugačijih shvaćanja...
Ne, to nije argument, nego stih is Biblije. ☺
पुराना
Pomalo, malo više tolerancije i ljubavi prema osobama drugačijih shvaćanja...
Izvučen iz konteksta.
On je prvi počeo, jer nas je indirektno nazvao farisejima i tvrdio da bi kamenovali Isusa.
Isus bi za Pravoslavne i Katolike bio sektaš, isto kao i ja.
Izviceno iz Jovana 10. glave. Kakav je tamo kontekst? O cemu se diskutiralo u 10. glavi ako je pogresan kontekst?
Jesi li to na mene mislio. Ako si tako shvatio, izvini, nije bila uopste namera. Nije moja namera da ubedim nekoga u bilo sta ili da nekome zamerim sto veruje ovako ili onako, a jos manje da ga osudim.
Ali vidim ovde gomilu izjava u vezi Trojstva koje uopste ne stoje, pa sam hteo da ljude pokrenem da malo bolje shvate onu drugu stranu pre nego sto se odluce da pisu protiv toga.
Ali, kao sto sam se juce prijavio na ovaj forum, tako mogu da se i danas odjavim. Nije neobhodno da budem ovde i da kvarim brojcanu nadmoc onih koji ne veruju u Trojstvo. ☺
Da ti ne prost način kažem. Aj ne lupetaj,
Nisi me uvredio. Samo mislim da nema potrebe za tim,
Ne treba da to tvrde oni koji veruju u Trojstvo. To tvrdi sam Isus. "Ja i Otac jedno smo"! A jevreji su ga dobro shvatili i hteli da ga kamenuju bas zbog toga sto se gradio jednak Bogu.
Vidim da se ljudi mnogo upinju u borbi protiv Trojstva umesto da se upinju da se shvati ko je Isus Hristos. Nema veze da li neko veruje ili ne veruje nesto sto ima neku etiketu, nego je pitanje da li bi i oni kamenovali Hrista zato sto se izjednacio Bogu Ocu?
Trojstvo" nije u Bibliji ali se koristi da oznaci jedan koncept. A sada da li je taj koncept biblijski ili nije, to je druga stvar.
Ali, kao sto sam se juce prijavio na ovaj forum, tako mogu da se i danas odjavim. Nije neobhodno da budem ovde i da kvarim brojcanu nadmoc onih koji ne veruju u Trojstvo
Ne, to nije argument, nego stih is Biblije
Ako Isus jeste Bog
Ako Isus nije Bog, hajde onda da vidimo ko je Isus Hristos
Jesi li to na mene mislio. Ako si tako shvatio, izvini, nije bila uopste namera. Nije moja namera da ubedim nekoga u bilo sta ili da nekome zamerim sto veruje ovako ili onako, a jos manje da ga osudim.
Ali vidim ovde gomilu izjava u vezi Trojstva koje uopste ne stoje, pa sam hteo da ljude pokrenem da malo bolje shvate onu drugu stranu pre nego sto se odluce da pisu protiv toga.
Ali, kao sto sam se juce prijavio na ovaj forum, tako mogu da se i danas odjavim. Nije neobhodno da budem ovde i da kvarim brojcanu nadmoc onih koji ne veruju u Trojstvo. ☺
Govorim o tome što si rekao da bi neki od nas kamenovali Isusa jer se izjednačava sa Bogom, prosto je. Ne moram ništa da ti citiram.
Još sad pokušavaš da ispadneš žrtve.
Batali to.
Niko te nije vredjao, samo imam drugačiji stav. Iznosim argumente zašto Isus nije jednak Ocu, ti dokaži suprotno.
Ah Makarios, imaš oscjećaj da su ovdje samoa Jeh. svjedoci ili Semiarijanci (Čuvaj bližnjeg svog i moja malenkost). Čekaj doći će još onih koji vjeruju u trojstvo ovdje, bilo katolici, pravoslavci ili protestanti. Neki su možda prijavljeni na forum ali ne pišu. Ne predaji se tako lako बिल...Inače tema o Isusu postoji na podforum "Isus Krist". To pišem jer tema Trojstvo je opširna.
Gde sam ja to rekao? Molim te citiraj ili je to lazna optuzba! Kakva vrsta ponasanja je to?
Citirao sam gore. Ne optužujem te, samo ti kažem da niko od nas ne bi digao ruku na Isusa jer tvrdi sa su on i Otac jedno.
Završio bih sa ovom preporukom.
Idemo dalje.
Hajde da zavrsimo prepirku da konstatacijom da ja to nigde nisam rekao i da ti to nisi mogao da citiras posto ja to nisam rekao. ☺