Vrijeđanje

Vidite li vi da sotonisti napreduju. Bolje je da se svi posteni i moralni ljudi ujedine da pohvatamo te sotoniste, nego da se tu svadjamo.

Idemo polako, koju neistinu je iznio Fazlija? Onda da se izjasni Fazlija, ako je izrekao neistinu da se javno izvini. Nemoj da ja gore istražujem kao knjigu pa da iznesem zaključak. Kopiraj njegovu rečenicu i onda ćemo vidjeti svi zajedno. Joj, još mi je samo ovo trebalo da rješavam, umjesto da imam mir, par dana slobodnih za ove praznike, nakon rada.
Evo citiram dve neistine koje je rekao:

1:bit ces opet uklonjen sa foruma.

2: bit ces opet iskljucen.

Vidite li vi da sotonisti napreduju. Bolje je da se svi posteni i moralni ljudi ujedine da pohvatamo te sotoniste, nego da se tu svadjamo.
Meni se cini da se ne svadjamo neko ucimo kako da se nosimo sa posledicama zbog naseg ponasanja/govora na forumu.

Zadnje uređeno od strane moderatora:
Mislim da je mislio ako to uradiš na ovom forumu....jer je pisano u futuru. Ako je to futur, budućnost kako može biti neistina. Dobro, nego Fazlija, kako da pohvataš sotoniste?

Mislim da je mislio ako to uradiš na ovom forumu....jer je pisano u futuru. Ako je to futur, budućnost kako može biti neistina. Dobro, nego Fazlija, kako da pohvataš sotoniste?
Zasto zatvaras oci ispred istine brate Kajinos,zar ne vidis ono OPET ???

Zasto zatvaras oci ispred istine brate Kajinos,zar ne vidis ono OPET ???
Pa kako može biti opet, kad te nije niko od nas banirao. Niti ja, niti on, niti Toni. Ti si se sam povukao, i dolazio si uvijek prijavljen na forum sa imenom i čitao si što drugi pišu. Možda je on mislio da je te neko od nas banirao, jer nisi bio dugo vremena. Čekamo njega da se izjasni.

Pa kako može biti opet, kad te nije niko od nas banirao.

Niti ja, niti on, niti Toni. Ti si se sam povukao, i dolazio si uvijek prijavljen na forum sa imenom i čitao si što drugi pišu.
Tako je,to se i ja pitam..!?

Možda je on mislio da je te neko od nas banirao, jer nisi bio dugo vremena. Čekamo njega da se izjasni.
Nisam primetio da je imao neke dileme kako je sve to bilo vec je ocito da mu je namera bila da nastupi autoritativno ( citaj - totalitarno) kako bi robiveka naucio pameti,covek se poceo "zagrevati"kako bi me banirao...

Po meni imas dovoljno materijala da pravilno ocenis situaciju i adekvatno reagujes !

Po meni, on je mislio da si ti bio baniran, nije znao.
Hmmm,moderator koji nije znao sta se desilo u proslosti kada je bio aktivan danas dozvoljava sebi luksuza da neosnovano preti ponovnim baniranjem ?

Njemu to nije lapsus brate nego pusta neostvarena zelja...toliko o tome a sad bih na kraju postavio tri pitanja:

1. dali je na ovom forumu dozvoljeno/legitimno laganje ?

2. dali je na ovom forumu dozvoljeno/legitimno varanje ?

3. u slucaju da je odgovor na prva dva pitanja negativan,kako se utvrdjuje dali je neko slagao ili mozda varao ?

Hvala unapred na ovim odgovorima.

Nisam te zbog toga prozvao nego da se izjasnis zbog Fazlijevog laganja !!!
Dragi Robi, izvinjavam ti se zbog toga sto sam krivo rekao da si na ovom forumu vec bio baniran, a ispostavilo se da nisi bio. Nisam znao da si tada sam dobrovoljno otisao sa foruma. Pretpostavio sam da te je bilo baniralo.

Dragi Robi, izvinjavam ti se zbog toga sto sam krivo rekao da si na ovom forumu vec bio baniran, a ispostavilo se da nisi bio. Nisam znao da si tada sam dobrovoljno otisao sa foruma. Pretpostavio sam da te je bilo baniralo.
U redu je Fazlija,idemo dalje.

P.S.malo mi zasmetalo i ono sto si hteo da delujes preventivno ali hajde da i to prepisemo nekom nezgodnom "trenutnom raspolozenju"sto nam se svima moze desiti.

Generalno ne tolerisem uvrede a jos manje pogresna interpretacija pojma VREDJANJE !!!

Imali smo "vatrenu"diskusiju sa Makijem u toku koje sam ga prozvao da mi odgovori na neka sustinska pitanja za koje je on poceo tvrditi da ih je vec odgovorio dok sam ja rekao da je ocito da je neko od nas prevarant i lazov i prozvao ga da iznese dokaze ...Nakon toga se cak osudio da navede i broj posta gde je navodno odgovorio pa sam ja redosledno dao moja pitanja i citirao njegove komentare u celini iz cega se jasno videlo da on odgovore nije dao...

Nakon toga sam konstatirao da je iz prilozenih dokaza bilo jasno da nisam ja nego da je lazov i prevarant Maki i onda se ukljucila Jasna brisuci mi poruke za koje kada sam potrazio objasnjenje rekla mi da je to bilo vredjanje a da sam ja pravio cirkusa na forumu.

I to je to,na PP smo imali prepisku sa moderatorima i supermoda Ninu za koju sam potrazio da donese konacnu ocenu dali sam zaista ja bio taj koji pravi cirkus na forumu i ona je maltene potvrdila Jansine stavove i ja sam konstatirao da je moj angazman na tom forumu,dok je Jasna moderator a sada i sa ocenom moje "cirkuzantske vrline"od strane supermoda - NEMOGUCA !!!

...i tako sam se zahhvalio na saradnji i zajednickom forumskom druzenju i otisao !

P.S. valjda ce nam moderator ovde malo progledati kroz prste za ovu nasu "digresiju"...
U pravu si ja sam videla kako on tebe vredja...

nego ja sam za to da takvi napuste forum a ne mi koje vredjaju.

A ne treba tamo nisakim razgovarati osim sa tabom.

Da ok je

to je tema vredjanje

Nema potrebe nikoga nazivati prevarantom i lazovom. Dovoljno je reci da sugovornik nije dao zadovoljavajuci odgovor. Suzdrzavajte se od svadja.
u pravu je on drugi su ga vredjali tako

a to jesu uvrede

ovde se mi ne svadjamo on prica sta je bilo na drugom forumu

...A ne treba tamo nisakim razgovarati osim sa tabom.
Sa ovim se ne bih slozio jer tamo ima i korektnih diskutanata...evo tamo je i nas Kajinos a bicu iskren da cak i Maki moze korektno funkcionisati samo mu trerba nesto vise paznje kada bira izmedju verskih pozicija njegovce verske zajednice i moralnih vrednosti koje nam nalaze Sveto Pismo..

nego ja sam za to da takvi napuste forum a ne mi koje vredjaju.
Mislim da si me do sada videla da ja nisam neki suvise osetljiv tip koji za svaku sitnicu kuka i suze lije"ali ipak imam neke crvene linije koje ne dozvoljavam da ih sagovornici gaze...e sad ako li se stanje ne promeni nakon svih legitimnih mera koja preduzimam onda se lepo pozdravim i odem...

Sa ovim se ne bih slozio jer tamo ima i korektnih diskutanata...evo tamo je i nas Kajinos a bicu iskren da cak i Maki moze korektno funkcionisati samo mu trerba nesto vecu paznju kada bira izmedju verskih pozicija njegovce verske zajednice i moralnih vrednosti koje nam nalaze Sveto Pismo..

Mislim da si me do sada videla da ja nisam neki suvise osetljiv tip koji za svaku sitnicu kuka i suze lije"ali ipak imam neke crvene linije koje ne dozvoljavam da ih sagovornici gaze...e sad ako li se stanje ne promeni nakon svih legitimnih mera koja preduzimam onda se lepo pozdravim i odem...
Ne nisam mislila na taba kao dsiskutanta nego kao nekoga kome treba prijaviti vredjanje

a ima korektnih ljudi koji pisu

imas pp

U pravu si ja sam videla kako on tebe vredja...
Ne znam što je sve bilo, malo sam pratio tu diskusiju kad je robi tražio od Makija da mu da odgovore i ovaj mu je nabrojao postove sa brojem i dalje nisam pratio. Ono što još primjećujem da nema Makija tamo nekoliko dana, baš od kad se to desilo. Zašto se je on povukao onda, jer on mora da radi moderatorski posao.

Ne znam što je sve bilo, malo sam pratio tu diskusiju kad je robi tražio od Makija da mu da odgovore i ovaj mu je nabrojao postove sa brojem i dalje nisam pratio. Ono što još primjećujem da nema Makija tamo nekoliko dana, baš od kad se to desilo. Zašto se je on povukao onda, jer on mora da radi moderatorski posao.
Pa svestan je sta je uradio za razliku...

Pa svestan je sta je uradio za razliku...
Imaš li negdje te riječi koje je izgovorio robiju, ili samo tako kažeš. Vidio sam da je Maki bio na ovom forumu, i čitao ovu temu, jer se može vidjeti koje akcije imaju članovi online.

Imaš li negdje te riječi koje je izgovorio robiju, ili samo tako kažeš. Vidio sam da je Maki bio na ovom forumu, i čitao ovu temu, jer se može vidjeti koje akcije imaju članovi online.
Ne,sve je tamo pobrisala Jasna,i sto treba i sto se nije smelo brisati...

Inace Maki je ipak bio dovoljno korektan pa se javno izvinio zaista kako treba,spreman je cak bio i snositi posledice i ja to jako puno cenim.

Evo sta je on rekao :

Upućujem javno izvinjenje @robivek za moje komentare uvredljive prirode na njegov račun i spreman sam nositi sve posljedice za njih.
https://forum.krstarica.com/threads/veseli-vernici.944241/page-697

Medjutim njegova koleginica Jasna je imala drugaciju percepciju na ta desavanja i htela je sebepromovisati kao neki "nindja"koji ce tamaniti sektase koje mnogo pricaju ili jos preciznije - koje "vredjaju".

P.S. napominjem da kad neko daje tvrdnju koju ne moze dokazati ili recimo kaze da je nesto konkretno navodno odgovorio a nije taj zapravo laze a kad mu sagovornik ospori da je odgovorio a ovaj i dalje to isto tvrdi onda to znaci da sagovornika cini lazovom !!!

Ne,sve je tamo pobrisala Jasna,i sto treba i sto se nije smelo brisati...

Inace Maki je ipak bio dovoljno korektan pa se javno izvinio zaista kako treba,spreman je cak bio i snositi posledice i ja to jako puno cenim.

Evo sta je on rekao :

https://forum.krstarica.com/threads/veseli-vernici.944241/page-697

Medjutim njegova koleginica Jasna je imala drugaciju percepciju na ta desavanja i htela je sebepromovisati kao neki "nindja"koji ce tamaniti sektase koje mnogo pricaju ili jos preciznije - koje "vredjaju".

P.S. napominjem da kad neko daje tvrdnju koju ne moze dokazati ili recimo kaze da je nesto konkretno navodno odgovorio a nije taj zapravo laze a kad mu sagovornik ospori da je odgovorio a ovaj i dalje to isto tvrdi onda to znaci da sagovornika cini lazovom !!!
Pa to je problem sto ne znaju sta je vredjanje ili se prave ludi

Nazad
Vrh