Da li i koliko novaca obicni clanovi daju svojoj organizaciji? Svi oni hramovi i crkve mormona su ogromne gradjevine i lijepo odrzavane. To sve skupo kosta. Od kuda organizaciji novac za odrzavanje?
Kako mormoni štuju tijekom sakramentalnog sastanka?
-
-
- Official Post
Da li i koliko novaca obicni clanovi daju svojoj organizaciji? Svi oni hramovi i crkve mormona su ogromne gradjevine i lijepo odrzavane. To sve skupo kosta. Od kuda organizaciji novac za odrzavanje?
Donacije i prilozi od vjernika.
Amerikanci su široke ruke i vole uz redovna davanja dodatno donirati, pogotovo kad imaš ljude koji su iznimno bogati, njima nije problem financirati uređenja, izgradnju... i u drugim crkvama isto funkcionira. S razlikama što je kod nekih zastupljena praksa davanja desetka, a kod nekih nije... -
Hramovi se prave gde ima ko da ide u njih. Mi to vidimo kao zapovest Božju. Isto kao što su Jevreji imali Hramove tako ih imamo i mi. Crkva ima 17 miliona članova tako da održavanje nekoliko hramova ne čini problem.
Neki idu na sport, ili na izlet, eto mi idemo u Hram.
-
👆Mormonski tajni rituali
-
opet teorije zavera. Za sve hramske ceremonije postoje strojevrejski spisi koji dokazuju njihovo Božansko poreklo. Isto tako su Masoni preuzeli delove tih ceremonija od Templera a oni iz Jerusalemskog Hrama.
Delovi tih ceremonija sprovode Jevreji danas ispred zida koji je ostatak Hrama.
Takve teorije uvek nastaju radi nepoznavanja istorije.
To nisu nikakve tajne, jer piše puno o tome, tajne su samo za one koji ne poznaju činjenice.
-
-
footage of Mormon temple ritual Explains symbols of their special undies. - NewNameNoahcopyright owned by NewNameNoah if it's not on corporate mainstream fake news disinformation media it's got to be true please also subscribe to the same levtcs…www.bitchute.com
-
Ovo su sve neistine ili poluistine ili uzeto iz konteksta, znači 99% netačno, pored toga je na Engleskom, uzeto iz nekih antimormonskih knjiga. Ja sam još od 1986 godine član Crkve Isusa Hrista svetaca poslednjih dana i nikada nisam čuo da mi učimo ili verujemo u te nebuloze koje ste objavili, ipk to sam stotine puta čuo i dalje je to netačno. Onda je još uzeto sa webstranice koja se bavi i veruje u teorije zavera. Ako nemate bolje argumente onda nemate nikakve.
Ako bi vas zaista interesovalo šta mi zaista verujemo možete mi postaviti pitanja ali ne na Engleskom.
-
Ovo su sve neistine ili poluistine ili uzeto iz konteksta, znači 99% netačno, pored toga je na Engleskom, uzeto iz nekih antimormonskih knjiga. Ja sam još od 1986 godine član Crkve Isusa Hrista svetaca poslednjih dana i nikada nisam čuo da mi učimo ili verujemo u te nebuloze koje ste objavili, ipk to sam stotine puta čuo i dalje je to netačno. Onda je još uzeto sa webstranice koja se bavi i veruje u teorije zavera. Ako nemate bolje argumente onda nemate nikakve.
Ako bi vas zaista interesovalo šta mi zaista verujemo možete mi postaviti pitanja ali ne na Engleskom.
-
Ne postaje nikakve tajne hrama. Podaci o hramskim ceremonijama se mogu naći negde u Jevrejskoj ili rano hrišćanskoj literaturi.
-
Ne postaje nikakve tajne hrama. Podaci o hramskim ceremonijama se mogu naći negde u Jevrejskoj ili rano hrišćanskoj literaturi.
Ja sam postao video, i tko želi neka istraži.
Možda ti nisi postigao taj level, (stupanj) pa ti neće još pokazati. A pošto je tajna, drži se u tajnosti....svi vide, ali ne kuže, jer im nisu otkrili tajnu.
-
Ja sam bio u Hramu i to mnogo puta, tako nešto ne postoji kod nas nego u Masoneriji ali mi nismo Masoni.
Možda postoje neke manje Mormonske grupe koji praktikuju tako nešto, ali mi kao Crkva Isusa Hrista svetaca poslednjih dana i u Hramu ne praktikujemo nikave tajne. Nikavi stupnjevi ne postoje, to ste vi čuli su sigurno neke zafrkancije o nama, koje su neistinite, ili pogrešno interpretirane. Sve što učimo u hramu se ponavlja i tu nema ničeg novog. Niti neki veći stepen. to su jednostavno neistine.
-
-
Newly created posts will remain inaccessible for others until approved by a moderator.
Participate now!
Nemaš korisnički račun. Registriraj se da bi bio član forumske zajednice.