Coffee Chat

Zlato iz Srbije - eliksir mladosti!
Sjajna vijest stiže iz Srbije, a s ovakvim intelektualnim potencijalom, Srbija sigurno ima svijetlu budućnost. Nakon što je znanstvenik i poduzetnik iz Srbije uspješno suzbio pandemiju koronavirusa zahvaljujući svojim izumima, sada se radi na novom genijalnom projektu. Paralelno s razvojem tehnologije za vojne kamikaza dronove, Srbija nastavlja poticati genijalnost i inovacije. Za više informacija o ovom uzbudljivom projektu, možete pogledati ovo fascinantno otkriće u djelu u nastavku na linku. Ovo je još jedan primjer snage i inventivnosti srpskih umova koji mijenjaju svijet oko sebe.

[/URL]

Naravno, ovo je bio sarkazam, nevjerojatno kakav glupan...

Baš se poklopilo.. s intelektualnim potencijalom spomenutim u postu iznad, ili općenito nekim...

3je%2Bjede%2Bisto.JPG

Vozite se svojim autom u gluho doba noći. Lije kao iz kabla, grmi i sjeva dok se niz ulicu slijevaju potoci vode.
Prolazite pored autobusne stanice i tamo vidite tri osobe:
1. Staricu kojoj je jako pozlilo i koja pod hitno treba u bolnicu
2. Prijatelja koji vam je jednom spasio život
3. Osobu svojih snova

U autu možete povesti samo jednog putnika i ne možete se vratiti da pokupite nekog novog.

Moralna dilema ( u ovom slucaju trilema) jest kome ponuditi prijevoz:

1. Starici je zaista jako loše i možda ćete joj spasiti život ako je odvezete u bolnicu
2. Ako povezete starog prijatelja koji vam je jednom spasio život to će biti savršena prilika da mu se barem malo odužite
3. Recimo da ste sigurni da je osoba vaših snova vas savršeni 'soul mate' i ako je sada ne primite u auto nećete je nikada više sresti.

Dakle, koje bi bilo vaše rješenje ovog problema?

A. M. Hunte je rekao: “Vratiti zlo za dobro je đavolji način; vratiti dobro za dobro je čovjekov način; vratiti dobro za zlo je Božji način.”

Kako li ce popovi reagirati na ovo? Pocinje snimanje necega sto se zove paklena kuhinja, kuhinja iz pakla ili tako nekako... Cak je i logo emisije trozubac. Prvo sam pomislio da je to neka hinduisticka emisija o Shivi, ali onda sam shvatio da je to vrazji trozubac iz pakla. Crkva u Hrvata ima da se potpuno obeznani. Znamo da je upravo Crkva inzistirala da hrv. rukometna reprezentacija promijeni svoj pobjednicki nadimak - pakleni.

Tada su u najboljoj maniri provincijalne malogradjanstine izabrali naziv - kauboji, i pokazali da im bas nista hrvatsko nije sveto. Mogli su se tako nazvati i vikinzi, samuraji, gaucosi ili ... sta ja znam, pirati sa Kariba.

Kako li ce sada Crkva reagirati na ovaj pakleni kuharski show:

[/URL]

Dugo me nije bilo ovdje. Nadam se da idalje ima mjesta. 😆

1704746352282.png

"Na stubu na ulici, pročitao sam obavještenje:
Izgubila sam 20 eura, pa ko nađe neka mi vrati jer nemam ni leba da jedem...
S.T... zgrada 34, stan 12...
Odlučio sam da se pretvaram da sam ih pronašao i otišao na označenu adresu. Vrata je otvorila stara i bolesna gospođa. Rekao sam joj da sam pronašao iznos koji je izgubila i pružio joj ruku sa 20€. Suze su potekle iz njenih očiju i rekla je:
"Vi ste dvanaesta osoba koja je ovo uradila..."
Nakon što sam joj ostavio iznos u ruci, otišao sam do lifta. Zovnula me i rekla..Molim te, pocepaj tu obavest na stubu. Ne znam ni ko je to napisao... Vaša me solidarnost ispunila nadom i naterala me da na život gledam s optimizmom."
Dajte nadu ljudima!

Da vidim tko zna, kako se zove i koja država ga proizvodi?

Prilozi

• 123.jpg
    123.jpg
    97.4 KB · Pogledi: 53
Nazad
Vrh