Coffee Chat

Iskreno... na ovo ću ipak reagirati, napisao si mi da pišem i nadam se da se nećeš ljutiti, znaš da nisam zlonamjerna osoba

Mislim da se previše gleda na te simbole, a što je sa Mojsijem i zmijom? Također ,mislim da se previše napada katolike ipak oni drže do božanstva Isusa Krista što je nešto najvažnije, bez obzira na sve nedostatke koje ima svaka crkva. Pisano je ono što je Isus rekao Farizejima jer su ga stalno vrebali: I reče im on: Vi ste odozdol, ja sam odozgor: vi ste od ovoga svijeta, ja nisam od ovoga svijeta. Stoga vam i rekoh da ćete umrijeti u svojim grijesima; jer ako ne vjerujete da Ja jesam, umrijet ćete u svojim grijesima.” Ivan 8,23-24

Također je pisano da se sotona uvijek pretvara da je Krist jer je ljubomoran na Njega i ima svoje krivotvorine. Zbog toga postoje sličnosti i kopije u svemu

"Razumijem da je obmanjujuća zmija krivotvorila i ovo." Justin mučenik

Možda gledam to iz pozicije jer nisam podrugljive prirode i jer sam rođena u katolicizmu, no neke stvari ovako običnom čovjeku kad gleda sa strane pomalo izgledaju natopljene senzacionalizmom, što može biti pomalo odbojno... Uostalom, tko nam garantira da Bog Biblije želi da se kršćanska vjera spoji sa sekularnim humanizmom?

Ne zamjeri, molim te, na ovoj opaski

Zadnje uređeno od strane moderatora:
Petar je ostavio svoje mreže i slijedio ga.

Prilozi

• networks.jpg
    networks.jpg
    44 KB · Pogledi: 67
Putnički avion Airbus 380 prelijeće Atlantik. Leti konstantnom brizinom od 800 km/h na visini od 9.000 metara, kada se iznenada pojavi superbrza borbena letjelica.Vojni pilot usporava i leti paralelno uz putnički avion pozdravljajući kolegu pilota putem radija: „Let Airbus-om je dosadan, zar ne? Čuvaj se i pogledaj ovo!“Zatim ubrza, probije zvučni zid, podiže se do vrtoglavih visina, a onda se obruši gotovo do nivoa mora, u fascinantnom poniranju.

pilot.jpg

Zatim se ponovo podiže do visine Airbus-a i upita: „Pa, kako ti se čini?“Pilot mu odgovori: „Impresivno, ali pogledaj sad ovo!“Vojni pilot posmatrao je putnički avion, ali se ništa nije dešavalo. I dalje je letio pravo ravnomjernom brzinom. Poslije pet minuta, oglasi se pilot Airbus-a: „I? Što kažeš?“Vojni pilot upita zbunjeno: „Što si uradio?“ Drugi se nasmije i reče: „Ustao sam, protegao noge, prošetao do toaleta, uzeo šalicu kave i kolač sa cimetom“.

Ko' sutra od nasih du'ovnjaka ide na proteste protiv HDZ-a u Zagreb?

Ja idem, dolazim sa sela i vodim sa sobom srednjoskolce i studente da se omladina navikava na ljevicarske proteste protiv klero-nacionalista i klepto-nacionalista.

Ko' sutra od nasih du'ovnjaka ide na proteste protiv HDZ-a u Zagreb?

Ja idem, dolazim sa sela i vodim sa sobom srednjoskolce i studente da se omladina navikava na ljevicarske proteste protiv klero-nacionalista i klepto-nacionalista.
Mi smo iznad toga
8)
.

Ne znam za vas, ali ja sutra idem kod Hare Krshna na klopu. Malo pjevanja svetog imena Gospodnjeg i onda da se razvalimo u hrani.

Nazad
Vrh