Coffee Chat

322379587_957025035658422_5483848598179815702_n.jpg

Dobro sve ali Jov je BANKROTIRAO? Od svega što mu se desilo presmiješno mi je što je neko odlučio istaći to da je bankrotirao.

Inače meni omiljeni blog kad sam bio ateista.

Kad se dva igrača zovu isto ali na različitim jezicima.

Prilozi

• popiv.jpg
    popiv.jpg
    14.6 KB · Pogledi: 34
Osjećam se uvrijeđeno. Treba dodati 11. zapovijest: Ne vrijeđaj pravnika da ti ne bi došla tužba na vrata. बाइबिल

Osjećam se uvrijeđeno. Treba dodati 11. zapovijest: Ne vrijeđaj pravnika da ti ne bi došla tužba na vrata. बाइबिल

Ja ne trebam pravnika, branim se sam.....Ja sam freeman - sve dok nisam oštetio bližnjega. To je biblijski, ako nekoga pokradeš, ozlijediš i to....a to što sam ja vozio bez pojasa, vozio brzo, nisam platio tv pretplatu jer nemam ugovor sa privatnom firmom.....ja tu nikoga nisam oštetio....

Ja ne trebam pravnika, branim se sam.....Ja sam freeman - sve dok nisam oštetio bližnjega. To je biblijski, ako nekoga pokradeš, ozlijediš i to....a to što sam ja vozio bez pojasa, vozio brzo, nisam platio tv pretplatu jer nemam ugovor sa privatnom firmom.....ja tu nikoga nisam oštetio....

Znači treba i 12. zapovijest: Uvijek imaj pravnika uza sebe dobro ga plaćaj i pazi.

Primjer bombe prosječnog kapaciteta 12.000 funti ili 5400 kilograma poznate kao Tallboy "Tall Boy", bila je seizmička bomba koju je razvio britanski aeronautički inženjer Barnes Wallis, a rabio je RAF tijekom Drugog svjetskog rata.
1674740005577.jpeg

Nazad
Vrh