Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
I eto ga 500 postova iza mene!!!! Jeeeeej!!!!
Inače ima jako čudna priča kako sam pozvan ovdje. Naime ja sam član foruma o profesionalnom hrvanju tj. kečerima gdje smo neki članovi drugi i ja a među tim drugim članovima je bio i Lovac Istine tj. HunterDX tamo pisali o Religiji. I administrator je izgleda naletio na to prilikom pretraživanja interneta i pozvao nas dvojicu ovdje. Ja sam na prvu bio zatečen i bio sam u fazonu "jel realno" i nisam htio odmah doći. Prije svega jer sam mislio da je ovo neki rimokatolički forum i bojao sam se da nema onih turbokatolika. Onda je prošlo neko vrijeme i admin me opet pozvao i rekao evo Huntera tamo i ja vidim stvarno Hunter. Onda sam se i ja prijavio.
Prvo što sam primjetio jeste da ovo nije rimokatolički forum hahaha i da sam u manjini. I šta ja znam krenuo sam pisati od tada i bio sam 7 dana aktivan u fullu. 220 postova sam napisao. I bilo je tu jakih rasprava u tih 7 tama. Čista vs nečista hrana sa robivekom, Da li je Marija imala još djece sa robivekom i Lovcem, Trojstvo sa Lovcem, Dva svjedoka sa robivekom i Glasnikom itd. Onda sam morao uzeti pauzu jer sam shvatio da mi oduzima vremena od spremanja ispita.
Pa sam se odlučio ipak opet ulogovati i vidjeti šta ima i početi opet pisati prošli petak. I odmah su tu nastale nove rasprave. Čista vs nečista hrana II sa robivekom, Subota vs nedjelja sa robivekom i blogerom, Bezgrešno začeće Bogorodice sa robivekom, Sveštenstvo sa robivekom i Glasnikom, Sigurnost spasenja sa biblijskom pa malo opet i o Trojstvu sa Lovcem. Onda sam malo pisao i o islamu sa Jakeom i eto me na 501 poruci. Nadam se da su kvalitetne jer se stvarno jesam trudio da budu i da ja, koliko to ja mogu, predstavim pravoslavno učenje. Ja nisam bogoslov, ja se ne bavim teologijom, ja sam budući pravnik, učenje o Crkvi i vjeri je meni samo hobi tako da moje poruke ne uzimajte kao stav Pravoslavne Crkve hahahha.
Inače iscrpio se jesam pišući jer sam morao guglati i čitati svetootačku literaturu, pa onda prevoditi sebi dijelove tekstova sa jezika koje ne znam, pa sam gledao gramatiku hebrejskog, pa sam guglao hiljadu puta Sv. Pismo, pa sam tražio kako idu stihovi na hebrejskom i grčkom. Uglavnom dao sam se ali nije mi mrsko.
Zabavno je ali dajte nabavite mi ispomoć. Bijem hiljadu bitaka ovdje. बाइबिल
I počnite gledat wrestling. Pogotovo kompaniju Stardom.