Jesi vidio kojeg takozvanog vanzemaljca i njegovu tehnologiju?
Jesi vidio - jer kažeš "jer vidimo" - jesi vidio pad koje vanzemaljske letjelice?
Uživo. Oboje uživo tj. na javi i budan na javi. I sa svoja dva oka?
Ja nisam. Nikad. A poznate su mi priče i urbane legende, čak i više nego prosječnom čitatelju, čak i kroz povijest i vrijedne zapise istraživača.
Ali, jesam "vidjela svojim očima" kao što i ti navodiš: u snovima.
Jedino... te tehnologije koje jesam vidjela u snovima, nisu bile vanzemaljske, ne doslovce, već posve zemaljski misaoni obrasci zabludjelih zemljana predstavljeni u vidu nekakvih letjelica. Svaki put se tako ispostavilo. Izuzev...
Tehnologija koja nije bila zemaljskog "breakaway-tipa" (saj faj, drugim riječima), bile su nadasve neobične "kao-laserske" konstrukcije onoga što neki prozivaju "demonskih izvora". A demonskima ih nazivam iz samo jednog razloga: uvijek bi me proganjali.
A ovo zadnje što kažeš, nekako se i mogu naći da idem u smjeru slaganja, jedino, neće to biti u nekoj budućnosti razvitka vojne tehnologije, to je neprekidno ovozemaljsko sada jer taj neprijateljski stav postoji oduvijek ovdje. Tehnologija je ona "mentalna", "duševna"... pa time i duhovna. I nije bitan "globalnovladski" neprijateljski aspekt urbanih legendi suvremenog društva, već onaj posve prizemljen i svakodnevan i posve i nadasve individualan - i stoga banalan. Kad svaki pojedinac umjesto da zagleda u dubine božanskosti suštine svoga bića, on gleda van u jutub i tv i nebrojene komentare na komentare na komentare idiotarija i ljudi si misle da "trampovi i tkoznakoji poimence" "vladaju svijetom". Ne vladaju, svijetom vlada kolektivna pažnja usmjerena u zablude. Zablude poput te i takve ili ikakve "svjetske vlade" osim one, kako kažeš "naših Stvoritelja". A da dodam - upravo one božanske suštine u koje ljudi niti ne znaju da mogu u sebi zagledati - su stvoritelji, ali ne nas ovakvi kakvi smo ovdje i kakvima se ljudi zagledaju, već onakvi kakvima se ljudi ignoriraju i odvraćaju oči od istine poput sjemena u mračnu zemlju ukopane u njima samima.