robivek
Član
- Reakcijski bodovi
- 95
- Bodovi
- 48
Mislim da se momci ne sale, niti se sprdaju s Bozjim porukama. Barem ja nisam dobio takav dojam.
Hmmm,sada je vec problem na drugom nivou - dakle ispada da to samo ja vidim a eto tebe budistu koji to ne vidis...!?
Cini mi se da sasvim ozbiljno zele izracunati kada dolazi Isus i podijeliti to s drugima. I nisu oni jedini, niti prvi. Tisuce krscana je to do sada vec pokusavalo, i ne s losom namjerom.
Reci mi iskreno,od kada si pratio njegova izlaganja i koliko dobro zaista poznajes Bibliju da bi mogao ulaziti u teoloske diskuje na ovu temu...ali molim iskren odgovor ?
Opomena mora biti dobronamjerna, blaga i prozeta saosjecanjem.
Slazem se...reci mi,od kada si pratio moje poruke na ovu temu a koje sam mu upucivao direktno i jasno ?
A ne zlurada i sa zeljom da se sugovornika zatuce i ponizi.
Hmmm,a kako se to sagovornik "zatucava i ponizava" jer mozda tako sto mu se istina iznosi takva kakva jeste ili mozda kad se direktno vredja i u bilo kom smislu neosnovano grdi...!?
...i uz put,dali je po tebi eticki problem lopovu reci da krade ( ili da neovlasceno otudjuje tudju imovinu ) !???
Kada je covjek pao, ne treba ga cipelariti.
Tako je.
A povrh toga, tko smo mi da propisujemo ikakve tehnicko-administrativne mjere
Nisi me razumeo,govorio sam o hriscanskoj crkvi a forum to definitivno nije i toga radi sam ja napravio jasnu destinkciju ( molim te procitaj moje komentare jos jednom).
...na forumu,kao i svuda u opkruzenju,mi imamo prava SAMO opominjati,kao sto sam vec rekao,ali kad imamo takve situacije u crkvi - e tamo se onda primenjuju i mere koje sam pomenuo a koje su jasno i precizno definisane u Bibliji.
Pojasnio sam ti sta si pogresno razumeo ali kad vec pominjes nismo ni svi forumasi ramnopravni - tebe je "uprava foruma"zaduzila a mi smo poddrzali da budes urednik sto znaci da imas legitimnog prava da moderiuses rasprave ali cak i da sankcionises ako li neko nastupa suprotno pravilima foruma...
...ali i da se lepo izvinis ako si nekog pogresno razumeo,kao sto je trenutno slucaj... ☺