"Isus dolazi 15. decembra 2022. po Nevestu"

Mislim da se momci ne sale, niti se sprdaju s Bozjim porukama. Barem ja nisam dobio takav dojam.

Hmmm,sada je vec problem na drugom nivou - dakle ispada da to samo ja vidim a eto tebe budistu koji to ne vidis...!?

Cini mi se da sasvim ozbiljno zele izracunati kada dolazi Isus i podijeliti to s drugima. I nisu oni jedini, niti prvi. Tisuce krscana je to do sada vec pokusavalo, i ne s losom namjerom.

Reci mi iskreno,od kada si pratio njegova izlaganja i koliko dobro zaista poznajes Bibliju da bi mogao ulaziti u teoloske diskuje na ovu temu...ali molim iskren odgovor ?

Opomena mora biti dobronamjerna, blaga i prozeta saosjecanjem.

Slazem se...reci mi,od kada si pratio moje poruke na ovu temu a koje sam mu upucivao direktno i jasno ?

A ne zlurada i sa zeljom da se sugovornika zatuce i ponizi.

Hmmm,a kako se to sagovornik "zatucava i ponizava" jer mozda tako sto mu se istina iznosi takva kakva jeste ili mozda kad se direktno vredja i u bilo kom smislu neosnovano grdi...!?
...i uz put,dali je po tebi eticki problem lopovu reci da krade ( ili da neovlasceno otudjuje tudju imovinu ) !???

Kada je covjek pao, ne treba ga cipelariti.

Tako je.

A povrh toga, tko smo mi da propisujemo ikakve tehnicko-administrativne mjere

Nisi me razumeo,govorio sam o hriscanskoj crkvi a forum to definitivno nije i toga radi sam ja napravio jasnu destinkciju ( molim te procitaj moje komentare jos jednom).

...na forumu,kao i svuda u opkruzenju,mi imamo prava SAMO opominjati,kao sto sam vec rekao,ali kad imamo takve situacije u crkvi - e tamo se onda primenjuju i mere koje sam pomenuo a koje su jasno i precizno definisane u Bibliji.

Pojasnio sam ti sta si pogresno razumeo ali kad vec pominjes nismo ni svi forumasi ramnopravni - tebe je "uprava foruma"zaduzila a mi smo poddrzali da budes urednik sto znaci da imas legitimnog prava da moderiuses rasprave ali cak i da sankcionises ako li neko nastupa suprotno pravilima foruma...
...ali i da se lepo izvinis ako si nekog pogresno razumeo,kao sto je trenutno slucaj... ☺

Da, Armagedon će biti na 1. dan Purima 25.02.2030. godine što je još uvek 2029. po biblijskom kalendaru po kome godina počinje 17. marta i završava 16. marta. A sada očekujem vaznesenje Neveste (prvih plodova Crkve) 8. ili 15.12.2022., a vaznesenje ludih, tj. kroz nevolju umudrenih deva 15.12.2029. godine.
Datum možemo znati ako stražimo i računamo kako Gospod reče:
"3 Spomeni se dakle: kako si primio Riječ i poslušao, tako je i čuvaj – i obrati se. Ne budeš li dakle budan, doći ću kao lupež, a nećeš znati u koji ću čas doći na te". Otkr. 3:3
Dakle, ovaj stih kaže da ako stražimo, tj. očekujemo Ga, izračunavamo kad bi mogao doći i živimo po Njegovim zapovestima dok Ga čekamo, onda ćemo znati dana i časa dolaska Njegovog, a ako ne stražimo onda nećemo znati.
Zato u Jevanđelju On kaže: "ištite i daće vam se, tražite i naćićete, kucajte i otvoriće vam se".

Kako ce trajati od 17 - 16?

...

SIN Gospodin YEHOSHUA - NE ZNA
kad će ga opet njegov
Bog Jedini Otac YHVH
poslati na zemlju
=========
MATEJ 24,3

Dok je zatim na Maslinskoj gori sjedio, pristupiše k njemu učenici nasamo govoreći:

"RECI NAM KADA ĆE TO BITI i koji će biti znak tvojega Dolaska i svršetka svijeta?
.....................
MATEJ 24,36

"A O ONOM DANU I ČASU NITKO NE ZNA, pa ni anđeli nebeski,

NI SIN,

NEGO SAMO OTAC.
=========
MARKO 13,4

"Reci nam KADA ĆE TO BITI i na koji se znak sve to ima svršiti?

...................

MARKO 13,32

"A O ONOM DANU I ČASU NITKO NE ZNA, pa ni anđeli nebeski,

NI SIN,

NEGO SAMO OTAC.
=========

SIN ne zna – kaže – a NE laže – ZNA – OTAC
SIN nije OTAC

YEHOSHUA NE ZNA - jer nije Sve Znajući Bog!

A ljudi – ZNAJU?!?!?
---------------
A kad bude došao drugi puta
VIDJET ĆE GA SVAKO OKO!

OTKRIVENJE 1,7
Gle, dolazi s oblacima i GLEDAT ĆE GA SVAKO OKO, svi koji su ga proboli, i naricat će nad njim sva plemena zemaljska. Da! Amen.

Znači – SADA još nije tu,
jer ga NIJE vidlo SVAKO OKO.
========
ALI – prije TOGA doč će i LAŽNJAK!
..................
MARKO 13,5

Tada im Isus poče govoriti:

"PAZITE DA VAS TKO NE ZAVEDE.

MARKO 13,6

MNOGI ĆE DOĆI U MOJE IME I GOVORITI:

JA SAM! I MNOGE ĆE ZAVESTI.

MARKO 13,21

AKO VAM TADA TKO REKNE:

`EVO KRISTA OVDJE! ENO ONDJE!` - NE VJERUJTE.

MARKO 13,22

USTAT ĆE DOISTA LAŽNI KRISTI I LAŽNI PROROCI I

TVORIT ĆE ZNAMENJA I ČUDESA DA,

BUDE LI MOGUĆE, ZAVEDU IZABRANE.

-----------

Nazad
Vrh