- Reakcijski bodovi
- 40
- Bodovi
- 48
samo smo Bogu odgovorni za naša dela i nikom drugom. Da li nešto držimo ili ne vidi se u našim delima. Ko želi neka ide i vidi. Sve ostalo je manipulativno.zašto ih ti prvi ne držiš ne poštuješ?
Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
samo smo Bogu odgovorni za naša dela i nikom drugom. Da li nešto držimo ili ne vidi se u našim delima. Ko želi neka ide i vidi. Sve ostalo je manipulativno.zašto ih ti prvi ne držiš ne poštuješ?
kojem si ti bogu odgovoran?samo smo Bogu odgovorni za naša dela i nikom drugom. Da li nešto držimo ili ne vidi se u našim delima. Ko želi neka ide i vidi. Sve ostalo je manipulativno.
Manipulacija je zlokojem si ti bogu odgovoran?
a dal ti bog tvoj dozvoljava da lažno naučavaš?
da - govoriš sam protiv sebeManipulacija je zlo
a zašto bih ti na to odgovorio? Upitaj Boga možda će to On reći ko je moj Bog.nisi odgovorio - tko je tvoj bog?
pito svoga Jedinog Boga Oca YHVHa zašto bih ti na to odgovorio? Upitaj Boga možda će to On reći ko je moj Bog.
ako to već misliš da znaš, zašto me onda pitaš? Ne odgovaram ja na takve provokacije.da je tvoj bog - Otac Laži
.ako to već misliš da znaš, zašto me onda pitaš? Ne odgovaram ja na takve provokacije.
Ne daj psima ono što je sveto, ne bacaj svoje bisere pred svinje. (Mt 7,6)nisi odgovorio - tko je tvoj bog?
ne znaš ili ga se sramiš?
Nemoj imati drugih bogova uz mene.
Petar se pokajao i promenio. Da li se i ti kaješ za tvoju zloću?A on se okrenu, pogleda svoje učenike pa zaprijeti Petru:
"NOSI SE OD MENE, SOTONO,
jer ti nije na pameti što je Božje, nego što je ljudsko!
Bog ne odgovara Biblijiom nego ustima, posredstvom Duha svetoga.pito svoga Jedinog Boga Oca YHVH
i odgovorio mi Biblijom
da je tvoj bog - Otac Laži
tipični NE odgovor lažnog učeNe daj psima ono što je sveto, ne bacaj svoje bisere pred svinje. (Mt 7,6)
Ne daj psima ono što je sveto, ne bacaj svoje bisere pred svinje. (Mt 7,6)tipični NE odgovor lažnog uče
ili
očito Biblijski NEobrazovanog
---------
SIN G Yehoshua NIJE = Arkanđeo Mihael
.............
Heb 1,6, 1.Pet 3,22 – Yehoshua je veći od anđela –
Heb 1,4 – Mihael ima inferiornije ime
,,,,,,,,,,,,,,,
HEBREJIMA 1:6
A opet, kad uvodi Prvorođenca u svijet, govori:
NEK PRED NJIM NICE PADNU SVI ANĐELI BOŽJI.
1. PETROVA 3:22
koji, uzašavši na nebo, jest zdesna Bogu,
POŠTO MU BIJAHU POKORENI ANĐELI, vlasti i sile.
----------
Hebrejima 1,4
POSTADE TOLIKO MOĆNIJI OD ANĐELA
koliko je uzvišenije nego oni baštinio ime.
neće biti onaj spašen koji je obazovan, nego onaj koji svoju veru pokazuje čineći dobro. "Budite dakle tvorci reči a ne samo slušatelji."očito Biblijski NEobrazovanog
jak odgovorNe daj psima ono što je sveto, ne bacaj svoje bisere pred svinje. (Mt 7,6)
...neće biti onaj spašen koji je obazovan, nego onaj koji svoju veru pokazuje čineći dobro. "Budite dakle tvorci reči a ne samo slušatelji."
O, podmukle li zamisli Zloga! O taštine i slabosti i ludosti ljudske! Kada su učeni misle da su mudri i ne slušaju savet Božji, jer ga odbaciše, misleći da sami od sebe znaju. Stoga, mudrost je njihova ludost i ništa im ne koristi. I oni će stradati. Ali biti učen dobro je ako slušaju savete Božje.
"A ja nimalo ne marim za to kakav biste sud mogli da donesete o meni vi ili neki ljudski sud. Ni ja ne donosim sud o samom sebi. Jer ni zbog čega ne osećam grižu savesti. Ali to ne dokazuje da sam pravedan, nego je Gospod onaj koji sudi o meni. Zato ni o čemu ne sudite pre nego što za to dođe vreme, dok ne dođe Gospod, koji će izneti na videlo ono što je skriveno u tami i obznaniti namere srca. I tada će svako primiti pohvalu od Boga." (1 Kor 4:3-5)dal vjeruješ u 1.BZ?
dal je poštuješ?
....."A ja nimalo ne marim za to kakav biste sud mogli da donesete o meni vi ili neki ljudski sud.
Šta su anđeli?.....
Ja nisam sudac.
Ja sam opominjač.
Ja te opominjem istinom.
Tvoje je:
ili
prihvatiti istinu i spasiti se
ili
ne – i ostati u mraku neistinite dogme.
Ali – ja sam svoj posao obavio.
A ti ćeš se se iznenaditi na drugi uskrs!
Ali – tada se neš moč više popraviti!
Reči ćeš – Pa nisam znao!
Ali – ja sam te opomenuo i znao si za opomenu!
===========
Prikaz privitka 703
osim za LJUDEŠta su anđeli?
Anđeo dolazi od jevrejskog: מלאך malah - poslanik, vesnik, glasnik; grč: αγγελος; lat: angelus; arapski: الملك melek) može se odnositi i na bića koja prebivaju na nebu, ali i ljude koji žive ovde na zemlji koje Bog može poslati nekom kao svoje "glasnike". Kao što se to desilo u nekim slučajevima.
U otkrivenju Jovan piše Biskupima crkve nazivajući ih "Anđelima crkve":
"Anđelu crkve u Efesu...." (Otkr 2:2-6)
"Anđelu crkve u Smirni...." (Otkr 2:8-9)
"Anđelu Crkve u Pergamu... (Otkr 2:12-15)
"Anđelu crkve u Tijatiri... (Otkr 2:19-24)
„Anđelu crkve u Sardu..." (Otkr 3:2-4)
"Anđelu crkve u Filadelfiji...." (Otkr 3:8-6)
"Anđelu crkve u Laodikeji.." (Otkr 3:14-19)
Po tome vidimo da je anđeo jedna titula