Pratite video ispod kako biste vidjeli kako instalirati našu stranicu kao web aplikaciju na početni zaslon.
Bilješka: Ova značajka možda nije dostupna u nekim preglednicima.
Muslimani ne priznaju našu Bibliju kao Božju riječ. Smatraju da je to iskrivljena verzija istinske objave koja je tada Isusu a koju oni nazivaju Indžil.
Muslimani ne priznaju našu Bibliju kao Božju riječ. Smatraju da je to iskrivljena verzija istinske objave koja je tada Isusu a koju oni nazivaju Indžil.
Slažem se da islam nije ispravna vjera ali govorim ti jer nije prikladno za forum nazivati drugu vjeru čistim zlom a njenu knjigu najglupljom ikad.
Ima i jevrejski Talmud. Ja govorim da treba poštovati i muslimanske članove foruma kao što poštujemo i druge hrišćane.
Da li je po vašem mišljenju u redu kada neko izjavi da više voli Bogorodicu nego Hrista?
Pod opravdanjem da je ona Hristova majka i kako je to normalno.
Toj osobi je to potpuno normalno jer je to njen idol obožavanja i u "njoj" vidi smisao života, a ne u Bogu. S druge strane, vjerni nemaju potrebe za idolima, jer imaju sve u Bogu što im treba...
Problemi sa mentalnim zdravljem rekao bih. Neka potraži stručnu pomoć. Daleko je to složenije od pitanja koja se ovdje raspravljaju.
Pa sama činjenica da ima vizije jeste jasan znak psihičkih problema. Da, mogu biti i vizije od đavola, ali bih prije rekao da nisu već da je riječ o mentalnom zdravlju koje je kod nas svakako na niskom nivou.
Danas sam svratio do njega. On je kuću pretvorio u crkvu, čita Akatist, poje kao sveštenik dok čita. Da bi na kraju rekao da više voli Bogorodicu od samog Hrista.
Ovo je bio njegov vrhunac danas. Za njega ovo nije idolopoklonstvo,već sam ja idolopoklonik zbog protestantskih stavova.